Szerintem ennél nagyobb kihívás nem kell. Közös erővel, jó hozzáállással és rendszeres edzésre járással jó eredményeket tudunk elérni. Most lehet majd mindenkinek bizonyítani.
A Győr visszalépése miatt változott a verseny lebonyolítás. Javítottam a honlapon nézzétek át. Az Eger Heroes helyett a Bp Wolvesal játszunk.
Ettől függetlenül mindenki gondolja át hogy milyen eredmények születhetnek ha marad a mostani edzés látogatottsági létszám. Ha valakinek már nincs kedve az mondja meg, mert aki tűz nélkül jön le a meccsekre azzal csak darabszámra vagyunk többen, de az eredményességet nem fogja segíteni.
Csontos Zoltán Deli Roland Kelemen László Kis Levente Magócsi Ádám Málik Szabolcs Pap Tamás Sós Tamás Tóth Urbán Dániel Tóvizi Ferenc Varga Tamás Varró Gábor
Ti még nem regisztráltatok a www.antidopping.hu -n. Légyszives tegyétek meg mert mintmár mondtam a bajnokság egyik feltétele.
Sziasztok. Beírom, hátha valakit érdekel, van pár eladó cuccom:
Komplett felszerelés: Táska, jó nagy minden belefér, Sisak adams A4 L-es, ráccsal+állvédő, condor II vállvédő L-es, fehér xl mérkőzésnadrág+öv és fekete L-es gatya, edzőmez, protectorok: 2xcsípővédő+tartónadrág,farcsontvédő, 2xtérdvédő, 2xcombvédő, szuszpenzor lágyékvédő betéttel, megkülönböztető mez
Cowboy collar: 12eFt Extra nagy táska: 5eFt Adidas Corner Blitz 7 md. 43 1/3 méret 14eF Mindhárom vadonat új, egyszer sem használt!
A sharks visszamondta a nevezest, azaz ujra fogjak valoszinuleg szervezni a lebonyolitasi rendszert, viszont a gorillazban fogunk talalkozni gyori huliganokkal :) Wolves meg Cowboys jatszik egymas ellen, es aki veszit automatikusan dontoben van ha a gyori meccseket 35-0val kezelik mivel az alsohaz nyertese fog a felsohaz elso helyezettjevel jatszani, a felso haz 2.helyezettjevel pedig a felsohaz 3. Jatszana, de mivel azis 35-0meccs lesz igy kerdeses hogy megeri e felsohazat rendezni 1altalan...