...egyrészt valószínű valami nem jó lett bekötve ..másrészt a lámpa test érintkező meg vannak oxidálódva és ezért nem világítanak és akár emiatt működik rosszul a tolató radarod is ...
problémám a következő: a bál hátsó lámpában semmi nem működik. Az összes többi - bal eleje, jobb eleje-hátulja- minden működik. A bal elsőben az index kétszer olyan gyorsan villog, mint a megszokott. Megnéztem az összes izzót, mindegyik jó.
Utólag beszerelt tolatóradar van a kocsiban. Észrevettem, ha rálépek a fékre a radar elkezd sípolni. Meg mostanában random elkezd menet közben is sípolni. Lehet összefüggés az össze-vissza sípoló radar és az között,hogy nem működik semmi a bal hátsó lámpában? Valakinek valami ötlete?
..le kell venni a lökhárítót hogy hozzá férj a harmadik csavarhoz ....vagy még egy lehetőség a kerékdob betétet félig kivenni és onnan alulról "tükörből" kicsavarni, de ez elég kényelmetlen ....
Mi sem találtuk meg a feltöltő nyilását a váltónak annó! Rafinált helyen lehet.... :D Levegőztető helyén öntöttük mi is 2L körül! :D Azért a mérnöknek járna ezért egy vállveregetés ilyen szépen eldugta... :) Nem sokan találják meg.... :)
Ahham. Ugyerted hogy nem ez amit fenykepeztem hanem a masik oldala?? Es ha leengedem es ratoltok 2 litert az ugy nem jo ?? Annyi az eloirt. Es ha keresem ugyan olyat keressek mint ami a kepen van ??
A szellőztetőn is beöntheted adott esetben, de biztosan van szintező- és betöltőcsavar, még nem láttam olyan PSA váltót, amin ne lett volna. A fedél másik felén (ami nincsen a képen) is nézz körül !!
Képet nehezen fogok tudni küldeni, mivel nincsen kéznél sajnos ilyen váltóm.
Igen! A leengedőt szerintem megtaláltam már egy négyszögletű kulcsnyílású a féltengely nyílás alatt jobbra nemsokkal, amit nem tudom milyen kulcscsal lehet nyitni ilyen nagyobb a feje megvan. de másik olyan nincs semerre. mi az hogy lemezfedele?? olyan nem lehet hogy csak leengedő van?? és ott lefolyik mind, és a váltó tetején van egy szellőztető sapka és azon keresztül kellene beleönteni az előírt 2l olajat és ennyi és nem kellene szintjelző akkor?? mert nem találok másikat. képet tudnál küldeni róla?? megpróbálok én is csatolni arról ami megvan.
A leengedőt meg kellene találnod a váltó alján. (nem alulról betekerve, hanem szemből nézve jobb oldalán, oldalról és elvileg négyszögletes nyílás van benne.)
A feltöltő/szintező csavar meg a váltó lemezfedele mellett van. Szintén négyszögletes nyílásúnak kéne lennie.
Sziasztok. Egy kis segitseget szeretnek kerni. Citroen Berlingo1.1 benzin 2005. A valtoolaj leengedo es szintejzo csavart keresem valamint hol lehet feltolteni az olajat. Egy csavart talaltam a feltengely alatt az lehet a lelengedo ?? Mert korbe az aljan sincs mas csavar se hatul se sehol. Koszonom a valaszt.
Vennék újan 1.6 .120 lovas benzines Peugeot vagy Berlingót. Kérdezném a hozzáértőket ill. akinek van tapasztalata , hogy meg lehet-e venni....vannak-e problémák vele.
Nálam is ezt csinálja. néha rendesen működik. Azt hallottam, hogy az irányjelző- világítás kapcsoló okozza a hibát és a kapcsolón belül valamelyik vezeték a bűnös.
Mivel drága a kapcsoló, ezért én egy külön nyomógombbal +relével+kürttel oldottam meg.
Az első ajtók zárjait leteszteltük, úgy néz ki azok a jeladók rendben működnek, viszont a csomagtér ajtajánál nem találatunk jeladót, valaki tudna segiteni hogy azt hol keressem?
Az első ajtóknál a zárszerkezetben van az ajtónyitás érzékelő kapcsoló. Ha lehúzod felváltva a sorcsatit a zárakról, akkor kiderülhet, hogy melyik jelez. (csak azt az ajtót nem fogja nyitni-zárni, amelyikről lehúztad.)
Hello! 2001-es 1.9-es 5 személyes Berlingónál be van csukva minden ajtó, de a műszerfalon világít a visszajelző lámpa ami szerint valamelyik ajtó nyitva van és emiatt a központi zár sem működik, lezár, de azonnal vissza is nyit mert úgy érzékeli hogy nyitva egy ajtó. Valakinek valami ötlet? Hogy tudnám kideríteni hogy melyik ajtót látja nyitottnak? A két oldalsó tolóajtónál megtaláltam az érzékelőket, de a két első ajtónál és a csomagtérnél nem tudom hová dugták el. Ha valakinek van valami ötlete ne tartsa magában. Köszi!