Hogy mennyire hatékony a többihez képest, azt nem igazán tudnám megmondani de ár-érték arány jó és finom, az arányok rendbe vannak. Ez az, itt az összetéttel:
Remélem akciós lesz még, amikor ez a 3kg-os elfogy. Már kevesebb mint egy kiló van belőle és nem unom, egyáltalán. Önmagában is finom, szőlőcukrot teszek bele, olyan mint egy jó kakaó, ha kevesebb vizet rakok bele kicsit krémesebb-habosabb. Szerintem ha közvetlen edzés után használod rakj bele szőlőcukrot, ha diétázol akkor is. Néha natur joghurtba keverem fehérje kiegészítésnek, ha kevés kalóriával akarok bevinni több fehérjét.
cenus! neked a piros dobozos van? a papain emeszto enzimes? igen,sok oldalon olvasom hogy minden iz nagyon finom.nincs teli cukorral? hany szazalekos feherje tartalma? tobb webshopban női feherjek koze sorolják,talán mert fogyni lehet tole?
a hozzaadott emesztoenzim(papamin kivonat) nem okoz hasmenest napi szintű jó bioritmusú,nem lassú emesztésű embereknél? ha nem,ez jobb lenne mint a myprotein mert attol felek az esetleg hizlalna.viszont az mhn tol pedig a hasmenes miatt tartok..... hol lehet kapni a kis mintacsomagokat?(kecskemet)
Scitecnél most a 2,35 kilós akciós, ingyen kapsz 500 grammot pluszba. Csak sajnos nem minden ízben van az akció.
De én biztos nem vödröt vennék, mert kisebb kiszerelésbe sokkal jobb ízek vannak. Ráadásul 2 kiló nagyjából az a mennyiség ameddig nem unod meg az ízt. Legalábbis én...
Nekem van tapasztalatom. Nem fogsz érezni semmi különbséget.
Egy ideig nekem sem volt fehérjém, nyamnyogtam edzés után ételhordóból a tojást. Egy hónapig bírtam. Számomra undorító volt egy kemény edzés után szilárdat enni szinte azonnal. :) Így marad a fehérje, kényelmes is, finom is és jó is.
Lassacskán elfogy a scitec fehérjém, és azon gondolkodom érdemes-e beruházni egy újabb vödörbe?
(csak edzés után használom)
Nem tudnám helyettesíteni az edzés utáni fehérjepótlást mondjuk főtt tojásfehérjével? Mivel az egésznapi fehérjebevitel töredéke nem biztos hogy van akkora jelentősége mint amennyi a marketing körülötte.
Volt már valakinek tapasztalata tápkieg mentes testépítéssel?