Nem tudom, ez a "nem igazán" annyira túlteng, mintha a szerzők attól félnének, hogy az olvasónak hiányérzete lesz, ha van olyan paragrafus, amiben nem fordul elő... (Ennél már csak az "igazándiból" lenne rosszabb... bár nem kellene tippeket osztogatnom)
Az is jó, ha tudjuk árnyalni a dolgokat: "Nem igazán érezte jól magát, amíg a Cruciatus-átokkal kínozták" "Napi szinten nem voltunk kapcsolatban" (értsd: Ritkán találkoztunk)
Persze, hogy van ilyen titkos szabály! Egy csomó ilyen titkos szabály van: pl. az egyik ilyen, hogy mindenképpen adj idegen nyelvű - lehetőleg latin, de ha az nem megy, akkor angolnál alább ne add - címet a ficednek, hogy rákattintsanak. Ez a XXI. század, mit akarsz uncsi magyar címekkel? Mi?
Köszönöm a kommentet, és az olvasást. :) Gondolom nem árulok el titkot ezzel: az utolsó rész "sokkal" hosszabb lesz, bár jelen fic nem egy nagyregény, szóval nem fogok 10000 szavas fejezetet feltölteni. :) Holnap kiderül, hogy milyen sorsa kárhoztatták a csökönyös halálfalókat. Jól érzem, hogy itt mindenki tisztára izgalomban van? :)))
<StílusMagyarázat>Számos más ige lenne rá, amit a szebblelkű olvasók miatt nem használunk, de azért mégis érzékeltetni akarjuk, hogy nem vagyunk elégedettek (újabb eufémizmus!) a szoftver működésével, ezért használunk egy szándékosan furcsán hangzó szót, hogy az olvasó azt saját hatáskörében helyettesíthesse egy idevágóval.</>
Meta: Szerintetek van valami titkos szabály, amiről nekem nem szólt senki, hogy a HP-s történetekben orrba-szájba erőltetni kell az igeneves szerkezeteket a mellékmondatok helyett? Csak az elmúlt percekben is csomó ilyesmit olvastam, hogy pl.:
"Hóborc felhagyott a diákok megtréfálásával." "A szomszédom felajánlotta a padlásszoba kibérelését."
De sőt, ha már benne van a szövegben az, hogy [link1], akkor egy újabb link felvétele is elkáoszolja az előzőt; azaz először érdemes felvinni az összes linket és az összes képet, és csak utána beilleszteni őket a szövegbe.
Tűzrókában is alul van egy ilyen izé, hogyaszongya: Új link no, ide okosan begépeled a linket, mellé a "Szöveg"dobozba meg azt a szöveget, ami a link helyett megjelenik (mondjuk: Index), akkor így néz ki: Index
A lényeg, hogy a link bepötyögése után kattints a "Felvesz" gombra, majd amikor felvette, a "Beszúr"-ra. És mindig használhatod az előnézetet a "Megnéz" gombbal.
(Alul van egy olyan, hogy Új link, mellette a Szöveg - az az, ami meg fog jelenni kattinthatóan. Ezeket beírod, és jobbra: Felvesz. Utána újratöltôdik az oldal, és ott lesz, h [link1], és alatta: Beszúrás. Arra katt, és a szövegben megjelenik a [link1]. FF-ban is tökéletes. Mellesleg dicséretes szokás - a FF -, tessék róla példát venni :P WQ, alkalmi webmaster :( )
(Bocsi, tudom, hogy ez így nem link, de Tűzrókában vagyok, és bármilyen bűbájt szórtam is ki, nem akarta linkként kezelni... :S Tippeket szívesen fogadok. :))
Ja, bocsi, a Házasság kövére céloztam, kissé elvesztem a hozzászólások között... :-))) Ami nincs fent, azt sajnos - időnyerő hiányában - én sem láthatom. :-(
Már fent van, és olvastam is. :-)) Jó ez a grendeles vonal, bár kissé barbár képet fest a varázslókró. Viszont kevés ficben vetül fény a két titkos varázsló megyére, úgyhogy jó kis felüdülés.