World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Hát az a most az még erősen odébb van, lévén ez nem egy kiegészítő, inkább egy WoW2. De engem Deathwinggel megvettek kilóra, ha a megjelenésig jegelném is az ügyet, azt a kataklizmát azért meg fogom nézni :-)
mondhatjuk egyszerubben is, erjel fel 10ezer honorkillre, addigra vagy megtanultad az alapokat vagy vegkepp elment a kedved a warri pvp-tol
itt nem is csak a warri-kepessegek megismerese a lenyeg, hanem az osszes tobbi kaszte is, hogy rutinbol, azonnal tudjad melyik kaszt mit csinalhat neked ami fajni fog, es ezt te hogy tudod haritani v. legalabb tompitani
ehhez aztan pont hiaba olvasgatsz neten
itt megint kijon a karakter-vasarlas ertelmetlensege, mert ha magad huztad volna, akkor legalabb valami fogalmad mar lenne mas kasztok kepessegeirol
[(multkor lattam egy rutinos spilert, EoSban felkapta a zaszlot nagy buszken mikor nem volt egy darab bazisunk se...esetleg te voltal-e? lol)]
arms warrior JO resto druiddal v. holy palaval nagy kiraly az arenaban
neked nem lesz konnyu, tekintve hogy (ne haragudj) semmit se tudsz a karidrol mivel vetted es nem te huztad fel, igy nagy hatranyban leszel az elejen
pvp-t nem lehet internetrol tanulni, jarjal bg-re amennyit csak tudsz, es amikor azt veszed eszre hogy mar 5 perce nem haltal meg, akkor kb. kesz vagy arenazni:P
ez ennyire nem egyszerű szerintem, egyáltalán milyen partnerrel, milyen speccen? Talán érdemes nézni pár témába vágó múvit a warcraftmovies.com -on vagy hasonló
Ez az új "boss" Colisseumban ez durván marhaság. Azért nem szoktam pvpzni mert nem szeretek pvpzni, mi a fenének kell keverni a kettőt? Nem egy durranás, ha szépen le vannak osztva a cc-k, de rémesen idegesítő egy fight.
Itt: egy új WoW PvP server nekem nagyon teccik a GM-ek jó fejek aktívak és folyton javítgatnak. Most indult a server nem rég és elég jó ahoz képest.Nagy jövőt látok a server előtt így gondoltam megosztom veletek. Tapasztalatból tudom hogy jó a server nekem bejött csak ajánlani tudom mindenkinek majd nézzétek meg ! :)
Ráérős lehet az illető, ha Valanyrral a kezében Naxx 25-öt pugol. Nekem néha már az a 3-4 plusz külsős is sok, akik helyfeltöltés miatt jönnek a hétvégi altos Naxxokba, pedig általában valamilyen szinten ismerősök. Az az isten nincs, hogy igazi puggal menjek bárhova, öreg vagyok én már bohócnak :-))
Azért ez egy "mit tenne ön az adott helyzetben" szituáció azthiszem, 1 másodpercen belül egy charge és egy shield-breaker vajon hogyan? Nem elég, hogy NPC, még gnóm is, azért? :)