Ez a videó jól jellemzi a mai gyors kézilabdát.Ez a két barom a Sport 1 en meg a franciák ellen kijelenti az 55. percben 4 közténél,hogy ez meg van.Nézzétek meg ,hogy az 59. percben mennyi van közte!!!
Nagy örömmel tölt el ,hogy ennyi embert felkavart a hozzászólásom.Sőt még egy volt VÁLOGATOTT SPORTOLÓ is szükségesek látta,hogy leírja véleményét.(de minek):-))))Bár megmondom őszintén nem ilyen reakcióra vártam.Azt hittem nevettek rajt egyet és kész.Legjobban talán a Tuji foglalta össze a lényeget!:-)))))Kicsit fitogtatta a tudását meg a szexet is beleszőtte mondandójába!Ma este akkor ,,ics"HAJRÁ MAGYAROK !!!!!
Ott van sterbik példája is.Vajdasági magyarként már veszprémiként hívták a magyar válogatottba és lámlám azóta már spanyollá lett.És ezt el kell fogadni
Persze, h. nem jó a rendszer (az pl. jobb, ahogy a fociban működik - szerintem), de most nem is erről van szó. Arról folyik a beszélgetés, h. ebben a rossz rendszerben mi a jó döntés.
Ebben a szituban szerintem mindenki a saját értékrendje szerint próbál állást foglalni.
Szerintem az emberek jelentős százaléka (akik legalább egy egyenest tudtak valaha rúgni a labdába) úgy élte a gyerekkorát, olyan jövőképe volt, hogy majd ha nagy leszek, akkor a Magyar Válogatott tagja leszek, világbajnokságot, olimpiát nyerek. Aztán ezen emberek nagyon minimális százaléka magára tudja ölteni a címerest mezt, megkönnyezve a Magyar Himnuszt (khmmm :) ), illetve ezen emberek még kisebb hányada egyszer talán nyer egy nagy világeseményt. Érdemes lenne megnézni, hogy egyes országokban milyen % arányok jönnének ki az összlakosság tekintetében.
Szóval itt van ez a Laci bácsi, mindene megvan, mindent elért, amit tudod. Igen, neki döntenie kell, hogy a kis lacigyerek álmából lehet-e valóság. Ő egy profi sportoló, életét a kézilabdának áldozta és eljutott arra a szinte, hogy a mi csodás Magyarországunkkal kislacika álma nem válhat valóra. :(((
Úgy vagyok vele, bármit is dönt elfogadom és megértem. Főleg úgy, hogy teljes szívvel tudok akkor is szurkolni, ha egy "ics" végű Magyar Válogatott miatt nyerünk meg valamit, vagy épp ő húz ki minket a kakiból.
Szóval csak ügyesen Nagy Laci és valóban légy NAGY!
No igen... Én is olvastam, meg a hozzászólásokat is... :-)
Még a blogbejegyzés előtt beszélgettünk ugyanerről. Pont nekünk magyaroknak nem kéne emiatt anyáznunk! Persze, nem kell örülni, ha Ladislao Grande lesz belőle, de mi Krivokapiccsal, Puljezeviccsel, Raduloviccsal meg a csk.(!) Eklemoviccsal ne nagyon dumáljunk! (...és ez még csak a kézilabda!)
Bár volt egy érdekes hsz. a bejegyzés után (az is lehet, h. máshol olvastam), ami szintén elgondolkodtatott. Arról szólt, h. akiket mi honosítottunk, azok vagy már kiöregedtek és odahaza nem számítottak rájuk (Puljezevics), vagy politikai okokból jöttek ide (Diaz, Perez). NL esetében meg arról van szó, h. őrá igenis számítanánk itthon, mégis spanyol akar (?) lenni. Nem tudom, h. mennyire igaz ez a megállapítás a honosított játékosainkra, Te ezeket a dolgokat jobban látod.
Sajnos nem voltam ott!Biztos,hogy nagy dolog -meccs elött kiegyeztem volna ezzel az eredménnyel- de így,hogy láttam a mérkőzést vegyesek az érzéseim!!A végén a Csokinak egy támadással elöbb kellett volna időt kérnie mikor kijöttek letámadásra.Majd ma nyerünk a spanyolok ellen.Itt meg mindjárt verik a csehek a franciákat.Holnap meg a francia spanyol ki-ki meccset játszik.Csak nem a várakozásnak megfelelően a csoport elsőségért hanem a továbbjutásért. HAJRÁ MAGYAROK!!!!!
Érdemes megnézni a szurkolói előadásban a 33. másodpercben az előtérben lévő szurkoló csuklóján a tetoválást!A szám az nagyon jó,a szöveg meg csúcs!!!Ja és kiemelném a radicsoju hozzászoló tökéletes angolságát a youtube-n!!!!
Valoszinuleg nem erek oda hetig, mert a tesomek csak ma erkeznek es meg szeretnem varni oket... de legkesobb kilencre odaerek/unk (ha johetnek a tesomek is).
Akivel nem lesz alkalmam talalkozni, annak ezuton kivanok Boldog Karacsonyt!