A Heat-nek elég jól áll most a szénája, Shaq gyógyulgathat nyugodtan, a következő kör könnyebbnek ígérkezik, mint ez, és a Detroit várhatóan sokkal fáradtabban érkezik majd a keleti döntőbe (ha érkezik), mint a Miami.
Naaa, azért szerintem elég egyértelmű volt. Azért nem jósoltam meg anno a PO előtt ennek a párharcnak az eredményét, mert nekem akartam a saját kedvencemet előre így leírni. A Nets nem volt ellenfél a Heatnek, ég és föld. A PO volt a cél nekünk az idén, ez teljesült, emiatt tökéletesen elégedett vagyok.
Milyen ironikus, egy éve mi söpörtönk az első körben...
pffff 30 pontos zako otthon...nagy csapas volt. Raadasul Walker nelkul, megjohogy nem neztem meg tegnap ejjel. De bizzok a fiukban, a 2nd round meglesz!
A HOU-DAL meccs nagyon jo volt mint az elozo 3, felvaltva vezettek a csapatok a vegen meg mindig a szerencsesebb csapat nyert. Dampier nagy f*sz, tiszta bena az az ember, nem tudom mit keres Dallasban. Egyaltaln nem illik bele a Dallas szerkezetebe. Nowo tovabbira is gorcsol, Finley kiraly volt meg persze Terry.
DAL-HOU párharcban az fog nagyot előre lépni, aki végre otthon tud nyerni. Terry ezúttal ellenállhatatlan volt, Wesley és Sura pontjai viszont elmaradtak.