Először úgy olvastam, hogy lépett meg a barátod. Arra gondoltam, hogy egy gépet még csak-csak kölcsönad az ember, de ki az hülye, aki négyet egyszerre... :-)
Egyébként most nagyon belenyúltam...olvassátok el az oldal alján az ajánlást:
Lili gépeit megtalálhatjátok a Soós Fotó kereskedésben – 1075 Budapest, Wesselényi u.10. H-P: 9-17, Szo: 10-13
Egyéni megrendeléseket az alábbi e-mail címen várnak:...
Azért Lilinek elküldöm ezt a fórumos bejegyzést, hogy bármilyen Fotoboxot csinálhat (mert mint említettem bocsánatos bűn és szépek, jól néznek ki de megkérem arra, hogy szürke, szürkészöld illetve khaki színű Fotoboxot semmiképpen ne készítsen mert azzal csalók visszaélhetnek.
Én kicsit értek hozzá mert a MOM gépeket nem csak gyűjtöm , de tanulmányozom is a történetüket. Bajtai és Fejér könyvében is van utalás szürke Fotobox mintadarabra, de most a Soósnál egész biztosan nem olyat vettek hanem hamisítványt (szvsz). Egyébként nagyon jól látod a dolgokat. Ez már sokadik olyan hamisítvány ami akárhol fennt volt a neten és senki nem merte megvenni a Soóstól viszont azonnal elvitték hiszen Soós úr neve önmagában garancia (volt sokáig). (Ugyanakkor Soós úrral kapcsolatosan továbbra is teljes jóhiszeműséget feltételezek.)
hat en nem ertek hozza de nagyon gagyin nezett ki.
igazabol en a soosekat nem ertem, fletszik ezeket a hamisitvanyokat (mostanaban volt egy par) ugy hogy nem ert hozza senki, nem is nezetik meg elfogadjak azt amit az elado allit. sokan meg lehet ugy vannak vele hogy a soos nevet garancianak gondoljak a hitelessegre es megveszik. persze mindig vannak irrealitasok pro meg kontra (pl nemreg volt egy full om szett rengeteg cuccal, obival, kituno allapotban, az minimum fel aron ment el).