Így van, és ha jól emlékszem a múlt hétvégi teremfocitorna legjobb játékosának választották! Még annyit, hogy ma találkoztam a Prukival és a Barna Lacival, annyit tudtam meg, hogy több kazettát is beszereztek játékosokról, és elsösorban támadókat kerestek. Ez azért jó hír! A csapat egyébként január 5-én kezdi meg a felkészülést.
Végezetül, de nem utolsó sorban: Minden szurkolónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Még egy gyorshír aztán megyek karácsonyfát díszíteni. Most hallottam a Kapos Rádióban hogy, Angelovski mellett Schranz Balázs dabasi játékossal tárgyal a vezetés.
Boldog karácsonyt mindenkinek, de ebben a topikban különösen azoknak, akik a Rákócziért akár vezetőként, akér edzőként, akár játékosként, akár szurkolóként tettek, tesznek és tenni fognak!
Ebben tökéletesen egyetértek, szinte semmilyen mozgás nincs a játékospiacon, oké persze, mint minden ez is elsösorban pénzkérdés, de nem hiszem el, hogy nem tudnak valamivel élénkebben próbálkozni legalább ilyenkor a hosszú téli szünet idéjén.
Ettöl függetlenül természetesen házon belül is szóbajöhet erösítés a fiatalok közül, de most kell nagyon odafigyelni, hogy kellöen megerösödve vágjon neki a csapat a tavasznak, mert attól tartok nagyon kemény lesz.
Az rendben, hogy elsősorban az utánpótlásra támaszkodunk, de azért aktívabbnak kellene lenni a játékospiacon. Mulatságos, hogy mindig csak a bejáratott kapcsolatokra támaszkodnak Illésék, sehol semmi új. Ezt nem Angelovszki ellenében mondom, de úgy látszik, hogy az ügyvezetés szereti a könnyebb végét megfogni a dolgoknak. Pedig, ha már egyszer más klubtól igazolunk, akkor olyat kellene hozni, aki igazi erősítést jelent. Oláh Lóri az utolsó eddig, akiről ezt állítani lehet.
Valóban a PMFC-vel vagytok egy csoportba Pesten, de ti ott az A csoportban a PMFC meg a B-ben, úgyhogy max, ha továbbjut mindkét csapat akkor találkozhattok a PMFC-vel.
A-csoport: Kaposvár-MTK, MTK-Horvát csapat, Horvát csapat-Kaposvár B-csoport: Honvéd-PMFC, PMFC-FTC, FTC-Honvéd
Még sérülését figyelembe véve sem minősíthető sikeresnek Jovi őszi szezonja, szóval teljesen egyetértek Prukival, hogy ennél azért többet lehetne várni tőle. Én csak a Vasas elleni nyitómeccsünkön, meg a Pápa ellni kupameccsen láttam játszani. Előbbin nagyon hasznos volt, gólt is lőtt, utóbbin hosszú sérülés után tért vissza, és felejthetőt nyújtott. Én azért bízom benne, hogy marad, és összeszedi magát tavaszra, amire bizony szükségünk is lenne!
A Rákóczi tizedik helye, sztem, nagyon szép. Ezt már senki el nem tudja venni tőlünk, tőlük. Hat csapat nézi a kaposváriak hátát. Tartom, hogy néhány meccsen erőn felül teljesítettek a srácok. De, ami miatt szinte mindenkinek hiányérzete van: magasra rakták a mércét. Önmaguknak emelték fel a lécet. Láttuk, tudjuk, ezt a magasságot át tudják vinni. És, ha még emelnének rajta? Például a Magyar Kupában. Mert hát emberek! Tavasszal ott is versenyben van ám kedvenc csapatunk! Tudjuk jól, a tavasz mindig jobban szokott sikerülni. Még akkor is ha, nem lesz könnyű. Az idény elején a legtöbb hazai szakember a biztos kiesők között emlegette a csapatot. Egy friss közvélemény kutatás során, senkinek sem jutott eszébe, hogy kieshet a Rákóczi.
Azt figyelembe véve, hogy tavaly ilyenkor nem is nagyon gondoltunk az NB I-re, tényleg semmi szégyellnivaló nincs a mostani helyzetünkön. Inkább a tendencia vált aggasztóvá itt a végén. Tavaszra, remélem, helyrerakódik a csapat!
Szvsz nem volt olyan rossz ez szezon. Igaz, a kezdés fényében mindenki többet várt. Sajnos, hiába vertünk meg nagyágyúkat, ha az utolsó 3 ellen nem szereztünk pontot. Tavassazl húzos lesz, kéthetente megyünk Pestre...
Röviden: a p...ba! Azért ennyire nem lehet gyenge a csapat! Tényleg jól jön a téli szünet, bár Prukner minimális elvárását azért hozta a csapat az ősszel (10. hely). Az tényleg szomorú, hogy a sereghajtók ellen nem megy.