Jah és még vmi...nem hinném,h akkor találja ki azt,h mi fog történni...mivel pl. Harkat már a második résztől van,ahol Kurdáról még messze nem tudoott senki(ez viszont azt jeleti ,h Kurdát már az elejétől fogva meg akarta ölni>(...gyilkos!>((( :)))....főleg,ha kurda az...remélem:) )
Igen, minden úgy van ahogy mondod, még akkor is, ha már én sem tom miről beszélsz. tegnap, még értetted, maradjunk annyiban.
Szerintem az író mondata annyit tesz, hogy higgyük el, hogy ő találta ki a történetet, és ne vádoljuk azzal, hogy lopta. És ezt az erkölcsünkre bízza, hogy betartsuk.
Goran most volt itt nálam, de már ment is tovább. Képzeld, azt mondta, hogy a véred alapján te is nagy harcos leszel, de ezt elvileg nem mondhattnám meg neked, mert az ilyeneket direkt nem mondja el, nehogy a fejedbe szálljon a dicsőség.:) Már korog a pocim. Megyek, és egy jó véres embert keresek.
"Lacííí, bátyám hol vagy?":)
Amint látod még élünk...csak dután még nem volt mihez hozzászólni:)Nálunk se volt síszünet...hah,legalább nem csak én szívtam...bár mégis csak én szívtam,mert te nem voltál suliba:)
Nah...sztem ez most egy qrva nagy értelmetlenség v az író nagyon zizzent:
"Az író erkölcsi jogot formál rá,hogy azonosnak tekintsék a mű szerzőjével"
a)ennek seemi értelme...még szép ,h az író azonos az íróval
b)úgy gondolja , h az író DS=a könyvben szereplő DSsel,aki "a mű szerzője" végül is,mert hát elvileg ezeket ő irogattal le magának...akkor viszont kicsit hülye az író...nehogy má' vámpírnak higgye magát...na persze:))
c)én vagyok túl hülye ahhoz,h ennek a mondatnak felfogjam az értelmét...:)(ez nagyon is vszínű:)) )
De jó...eddig azt hittem , h végre sikerült megértenem ezt a dolog erre most bekavarsz itt Dzsuli(lehet így hívni?:) )Nekem nem ezzel van dolgom,hanem az idővel...mint már azt tegnap v mikor kifejtettem.Szval ez az egész csak akkor oldható meg,ha Mr tiny a jövőbe ment,mert hát különben honnan szedne Harkatnak lelket,ha még él a Kurda...ez logikus is,ezt is mondták...de
....MEGÉRTETTEM!!!!!!!Vagyis remélem...ha a jövőbe ment mr tiny ,akkor a jelenben még meg van a lelke Kurdának,ha meg meghal az már a jövő és akkor veszi el....ugye??????remélem igen,mert ha nem ,akkor én már télleg feladom:))
Vagyunk még, én már tegnap is bele akartam szólni, csak nem küldte el.
Én nem értem mi a probléma ebben a Harkat-Kurda dologban. Eddig teljesen világos volt nekem, de most már kezdetek megzavarni. Mi a fene köze van ennek pl. a Thálesz-tételhez és a 13. prímhez?
Na, szerintem a dolog eccerű:
1. Megjelenik Harkat, és gőze sincs most mi van.
2. Évekkel később Harkat és Kurda talákozik ugyan, de egyik se tudja, mi van, szal no problem.
3. Végül Kurda meghal.
4. Des Tiny alkut köt Kurdával, és visszább teszi az időben, mert ott hasznos lehet.
5. Harkat végül rájön mi a helyzet, eztán nem tom mit csinál.
Örök körforgás alma, ez csak egyszer történik meg!
Tegnap keresztülvágtam a sötét ligeten, de egy potenciális áldozat sem jött. Pedig már hegyezgetem a körmeimet :]
Csak nekem kezdődik ma a suli, a többiek már bent rohadtak, hahhaha. Nálunk nincs síszünet:(
Mi van? SEnki nem jár erre? Dzsulit tudom, hogy most szokik hozzá a vámpírsághoz, de a többiek?
Gondolod, hogy Darren Shan menet (írás) közben talál ki dolgokat, és azt megpróbálja belemagyarázni a korábban történtekbe? Ez elég merész vállalkozás volna, nem? MOndd el mit tudsz, és majd ÉN megmondom mi az igazság. MOndom én, hogy nem vagyok beképzelt:))))
Én se teljesen értem, de ha azt vesszük alapul, hogy az élet egy nagy körforgás, és minden ismétli önmagát, már sokkal érthetőbb, nem? Nekem minden világos:)) Sőt ha a thalesz tétel és a pitagorasz tétel fúzióját nézzük, és támpontnak az energiamegmaradás törvényét veszzük, és belőle köbgyököt veszünk, majd mindezt megszorozzuk a 13. prím számmal.... :)
Na jó, ez elég komplikált dolog, de a lényeg, hogy Darren Shan tudja, és érti, mit csinál (reméljük)
Nem teljesen értelek. Szóval: az a kérdés, mi van kurdával, miután meghal, de harkat már ott van? Semmi. Mármint meghal, és egy idő után Mr Tiny visszaviszi a múltba. Ez valami örök körforgásnak tűnik.
Ja, most keltem föl:)
Én a Leövey-be járok(ezt se szokták ismerni)
Bp 11.ker tök ismeretlen nevű suli(senki se szokta ism.)...
Na akkor most leírom ezt ,amit tegnap el akartam még mondani,csakannyit beszélni kicsit gázos lett volna...bocs , h em értitek,nem biztos , h sikerül úgy elmondanom,ahogy gondolom és egészen nagy hülyeség jön ki belőle...szval:
Ugye van a Kurda.És a Mr Tiny állítólag-legalábbis azt írták a fórumon...máshogy meg különben sem megoldható- a jövőbe ment és ott ugye metörtént ez a Harkatos dolog.De akkor telt az idő.És mikor elérkeztünk a jelenbe és meghalt ,akkor mi lett vele?Mert ha Mr tiny a jövőbe ment és ott már intézkedett,akkor most mi lett vele?V én nem t'om de ez az egész nem fér a fejembe...:((fogadjunk,h senki sem értette meg miről dumálok:)) )
Áááá,deohgy...végül is csak azt terjesztem(jük) mindenkinek , h kurda az ,cseppet sem lenne ciki,ha kiderülne , h mégse ő...(de azért legyen csak ő:)) )...
igen , 2 hét.Sajna akkor már tanulgatnom kéne felvételire,de sztem az lesz , h megjön,akkor hét közbe nem nyúlok(v csak picit) hozzá és 7végén olvasom ki...az jó,nem?
Bp 11.ker tök ismeretlen nevű suli(senki se szokta ism.)...
Na akkor most leírom ezt ,amit tegnap el akartam még mondani,csakannyit beszélni kicsit gázos lett volna...bocs , h em értitek,nem biztos , h sikerül úgy elmondanom,ahogy gondolom és egészen nagy hülyeség jön ki belőle...szval:
Ugye van a Kurda.És a Mr Tiny állítólag-legalábbis azt írták a fórumon...máshogy meg különben sem megoldható- a jövőbe ment és ott ugye metörtént ez a Harkatos dolog.De akkor telt az idő.És mikor elérkeztünk a jelenbe és meghalt ,akkor mi lett vele?Mert ha Mr tiny a jövőbe ment és ott már intézkedett,akkor most mi lett vele?V én nem t'om de ez az egész nem fér a fejembe...:((fogadjunk,h senki sem értette meg miről dumálok:)) )
Áááá,deohgy...végül is csak azt terjesztem(jük) mindenkinek , h kurda az ,cseppet sem lenne ciki,ha kiderülne , h mégse ő...(de azért legyen csak ő:)) )...
igen , 2 hét.Sajna akkor már tanulgatnom kéne felvételire,de sztem az lesz , h megjön,akkor hét közbe nem nyúlok hozzá és 7végén olvasom ki...az jó,nem?
Az enyém is pont annyi idős. Ti melyik suliba jártok?(ez a kérdés mindenkire vonatkozik)
Hát nemtom, én már csak azért sem próbálozom kutyáknál, mert imádom őket, és inkább embereket csapolok meg, mint őket. Hát igen, van az a mondás, minél jobban megismerem az embereket, annál jobban megszeretem az állatokat(és a vámpírokat:))
Az igaz, tudta kurda, mire vállalkozik, bár nem biztos, hogy Mr Tiny pontos leírást adott neki harkat külsejéről, már csak szivatásból sem.
Nyugi Íriszke, Kurda az. És ha vélettlenül mégsem, az sem ciki. Két hét? Meddig tart ameddig elolvasod? Mer már én is alíg bírok várni.:)
Huh...anyám ti mennyit írtatok..és én ezt jegyezzem meg meg reagáljak?kösz...:)))
Szval:kezdem a Kurdás dolognál:
sztem is -ha nem maradt meg benne a dolog-,akkor előbb-utóbb rájön...jah,az jobb lenne ,ha inkább Kurda lenne...sztem is sokkal jobb karakter(bár Harkattal sincs bajom...).De azt nem hinném,h újra elkezdene tárgyalni a vérsziplyokkal...az már azért kicsit durva lenne:))meg gondolom azért télleg megváltozott és lehet , h most már ilyen eszébe se jutna(de azt azért megnézném,h hogy bíznának meg benne a vámpírok ezután...télle,sztetek mi esz ha kiderül?)...jah,Darrennek is sz*r lehet egy picit ,h van a harkat és van a Kurda és kiderül,h a kettő ugyanaz...bár mondjuk miután megtudtam(és remélem ,h ez télleg igaz , h Harkat= Kurda...bár az a hülye könyv még két hét mire megjön:(((( ),akkor átlapozgattam úgy , h "figyelmesebben" megnéztem , h miket szól be Harkat és azért van néhány hasonlóság...de ugye télleg ő?Remélem...mert a)kedvenc b) tök ciki lenne,ha most kiderülne , h Harkat csak a postás volt:)))
Hmm...1ébként ahogy ez már meg lett jegyezve régebben gondolom tudta,h mibe megy bele Kurda mikor ezt az egész Harkatos-dolgot vállalta és nem azzal törődött,h hogy fog kinézni,hanem h segíthessen(milyen megható....csak én azt nem értem,h...na mind1...ezt majd egy másik beszólásban ,mert így is "kicsit" sokat pofáztam:))) )
Már lassan a 19-et tapodja...
Rendes batátnőd van. Bezzeg az én barátom, mikor azt mondtam, vámpír akarok lenni, kicsit távolabb ment, hogy biztonságba legyen.
Szerintem egy vérszipolynak nagyon nehezére esik keveset inni, mindig úgy érzi többre van szükség. És attól még nem válig vámpírrá. Lehet, hogy az elvonási tünetekbe belehal. Vanchát is át kellett vérezni...Egyébként a vársziponyoknak csak a túl sok vértől lilul be a fejük, vagy az már hozzátaltozik a faj tulajdonságaihoz? Ahhoz képest, hogy a vámpírok és vérsziponyok csak párszáz éve váltak külön, elég sok a különbség. Eh, nem tom.
Egyébként ma eszembe ötlött egy kérdés: kutyából lehet inni?
Bátyád(nk) van? Nekem is van. A tied mennyi idős? Képzeld, van egy barátnőm, aki ha elvégja a kezét, megengedi, hogy igyak belőle. Vámpírságom elött soha nem hittem volna, hogy szerettni fogom a vért, de most imádom!!!<:>
Arra vagyok kiváncsi, hogyha egy vérszipoly mondjuk elkezd normális adag vért inni, akkor egy idő után nem lesz normális vámpír?
Én is épp itt vagyok 'testvér'!Mivel síszünetem van:)
Tegnap mentem haza a bátyámmal az állomásról, és mondta, hogy milyen lenne, ha elütnénk valakit...fognánk, betennénk a csomagtartóba, azt majd otthan kiszívnánk a vérét (mint a nyuszikákkal szoktuk) Hmmm....csak az a baj, hogy senki se akart a kocsi elé ugrani :[ meg egyébként is város közepén kicsit feltűnő, nem?
Jaj, nem írtam le, amit igazából akartam. Mert csak azért akartam most írni,mert ilyemkor még sosem írtam, most is csak azért tok, mert otthon vagyok betegen. Biztos egy influenzás vérét szíttam ki {:[
Hát megoldja azt. Nem kell olyan sokat tanulni. Eleinte kivisz éjszaka, hogy segítsen, de hamar magadra hagy, hogy egyedül tanulj. nem nehéz dolog. Lehet, hogy néha egyszerre fogunk éjszaka vadászni :-E
Lehet, hogy mindenre fog emlékezni, de harkatnak és kurdának is különböző egyénisége van, és egy embernek két egyénisége nem lehet, szóval csak egy maadhat, és akkor már szerintem Kurda lesz, mert ő nagyobb jellem (szerintem).
Hát, gondoltam hogy anyámat megkóstolom, de azért azt mégse...majd kimegyek az utcára vadászni. Egyenlőre még nem változtam sokat, az pár napba telik...De hogy fog Goran mindkettőnket tanítani? Majd ingázik?
Miért nem emlékezhet a Harkat és Kurda múltjára is. Én úgy képzelem el ezt a dolgot, mint egy amnéziásnál, bár azért mégis más...
csak nem? te is fiam Brútusz? Hát félvámpír lettél? Akkor Goran is nemsokára megjön. Milyen érzés? Nem szédülsz néha egy kicsit? nem hallod erősebben a hangokat, érzedd jobban a szagokat, és látod jobban a dolgokat? Nem kívántad még meg valamelyik családtagod vérét? Ha eljön az az idő, akkor gyorsan menj ki, lehetőleg éjjel, és egy megfelelő áldozatpt csapolj meg. Ha van tűd, azzal. A vérről nem tok mit mondani, nekem új szőnyeg kellett:)
De elképzelhető, hogy Harkati énjére már nem fog emlékezni. És mi van, ha megint elkezd alkudozni a vérszipolyokkal? Bár szerintem nem volt. Gondold el kurdát, amikor rájön, hogy nem érzi az ízeket, és megláttja a saját tükörképét? Kicsit ki lesz. És sztem Darren se fogja tudni, hogy közeledjen hozzá. Érdkes lesz, már én is naon várom.
Hát ezen én is egy csomót gondolkoztam,h mi lesz,ha megtudja , h ki volt(feltéve , h ő volt)...abból a részletből nekem úgy tűnt,h ami azóta eltelt,h kivégezték azt nem nagyon vágja v nem t'om...de ilyet nem szoktak kérdezni viccből,h mennyi idő telt el mióta...na mind1...reméljük , h azért nem felejtette el...az tök durva lenne...meg sztem az azért megoldhatatlan is...hát...nem t'om...de most már télleg megjöhetne>(((
Hát végülis Larten is azt mondta, hogy ölje meg Steve-t, tehát most természetes, és nem is kóros hogy most ki akarja csinálni. Csak sikerüljön már neki minél hamarabb!
Tegnap éjjel hallottam valami furcsa zajt az ablaknál...azt egyszer csak ott állt Goran. Nem kérdeztem, hogy mi a fenét késett ennyit, mert eléggé be voltam gazolva. Izgultam azon is, hogy nem leszek megfelelő, de azt mondta alapvetően nem vagyok gonosz. Csak most hogy szedjem ki azt a sok vért a padlószőnyegből, mi lesz, ha a szüleim meglátják?
Tényleg. ha arra gondolok Vancha is meghal...bár akkor már ott lesz mellette harkat-kurda, aki ugyebár nem a vérengzés híve. de ez attól is függ, hogy visszatére e belé kurda tudata.
Hát remélem , h csak a Steve lesz most egy ideig a gonosz...nagyon remélem:))
Nah igen...ez télleg tök jó,h meg is bosszulhatja Lartent,de a "dolgát is végzi" közben...csak azt azért nem szeretném,ha bekattanna ebbe a nagy bosszújába...bár,ha mondjuk elcsesznék a 4.et ,akkor meghal Vancha is és akkor nehéz lenne nem bekattani...mind1...majd megoldja...v nemí:)))
Hiába, engem ez a "most jobb helyen van" féle nyálas szöveg nem vígasztal. Én csak azt érzem, hogy nincs többé.
Gondoljátok el. Valaki megöli azt, akit talán a legjobban szerettetek, a mestereteket. Hiába bármi, az érzéseket nem lehet irányítani, és szerintem mindenkiben benne lenne a bosszúvágy.
Csak az a mázlija darrenkének, hogy a küldetés és a bosszú is egy emberre irányul. mert amikor larten azt mondta, ne az legyen neki a legfontosabb, hogy megölje Stevet, még nem tudta, hogy ő a vu.
Halottak utolsó kérését nem betartani? Grrr... de most úgyis ott van főgecinek Steve, nem kell neki is (ugye?)
Most jöttem csak rá, hogy Larten volt a legjobb fej a sorozatban...és nincs többé. Hüpp-hüpp:( De most már a paradicsomban van Arrával, ahol sosem éget a nap...
Off
Most egyébként kicsi aranyos Gollamot is sajnálom, mert ő meg a gyűrűk urában a legjobb
Hát nem t'om...csak nem.Milyen durva lenne már , h ha nem foagdná meg,amit a Larten a halálakor mondott neki...akkor egy bunkó ****!Hát...csak próbálja meg....!!!!!:)))