szomorú lettem a február hallatán....kicsit meg kellene sürgetni...de hogy?:) A szavazást illetően meg tényleg van egy két érdekes dolog, mármint hogy az ilyen értékes zenészek kerülnek hátulra:( tényleg felháborító...manapság egyre kevesebben értékelik az igazi zenét:(
Sziasztok! Köszi az infokat és a linket. Azért had háborogjak egy kicsit...mit keres David Hasselhoff és Bill akárki Bryan előtt?!?! Bon Jovitól nem sajnálom az első helyet, mert ő is igazán jó zenész, de hogy ez a nyekergő tizenéves nyikhaj olyanokat előzzön meg, mint BA, vagy Michael Jackson!!!! És hol van az első tízből a többi igazi nagyság (Phil Collins, Bruce Springsteen... stb, stb, stb.) Buahhh, ezek a mai fiatalok!! :D Komolytalan az egész, na...Azért csak nyomjuk a szavazatokat, a remény hal meg utoljára, nem igaz?!?
Eigen, barátunk a tökéletességre törekszik, mint mindig... és ismerjük be, eddig nem okozott csalódást :) Ugyhogy én hiszem, hogy érdemes ennyit várni rá ;)
Oooó! :) Ez némileg tényleg rossz hír,de,ha egyszer tudsz vele beszélni mondd meg neki,hogy,ha ennyit várunk az albumra,akkor valami nagyon-nagyot kell alkotnia,hogy csak úgy robbanjon!! :))))
Tegnap bejelentette, hogy jövő februárig nem lesz új album... :((
Sugallta, hogy végülis jól jártunk, mert nem kezdte az egészet újra... Csak játszadozott az egyik dallal, és talált vmi hangzást, amitől úgy gondolja passzol az albumra, úgyhogy kicsit még szeretné tökéletesíteni, próbálgatni...
Keress egy olyan progit, h "MWSnap", és megfog neked majdnem mindent :) Tényleg jók a képek, különösen az a közeli, ahol mintha kacsintana/fintorogna, nagyon édes :9
Jujjj, annyira édes képek vannak róla, hogy majd megzabálom:):):) nem lehet vhogy lementeni azokat a képeket??????? Mert én nem jöttem rá hogyan lehet.... Szavaztam!!!!!!:D
Bocsi, az előbb a nagy sietségben elszúrtam a weboldal végét. -Perasze mert az agyam máshol jár, éppen Bryant hallgatok :-) így az igazi: http://www.vanityfair.de/vanitycharts.
Sziasztok Gyerekek, Ma olvastam a Bryan Adams portal-on, hogy a német Vanity Fair online elindított egy népszerűségi listát, folyamatban van egy szavazás, ahol a mi Bryan-ünk is szerepel, jelenleg -legalábbis amikor benyomtam a szavazatom- a 4. helyen állt. Az első helyen Bon Jovi. Ne hagyjuk, hogy így maradjon!!! Mert Bryan a király :-)) a web oldal címe. http://www.vanityfair.de/vanityfair. Ott lesz egy "Tops und Flops nach Rubriken suchen" azaz rubrika szerint keresendő. itt a zenére (Musik) kell kattintani majd a finden-re és előjön Bryan képe és lehet nyomni a szavazatokat. egyébként annyi aranyos fotó is van róla. :-)) Üdv, mami
Spirit! Megint nem ment el az ímélem, visszadobta... De megkaptam, köszönöm. Meghallgattam. Őszintén szólva a dance remix nekem nagyon nem tetszik, celine&bryan : everything se túlzottan... de ízlések és pofonok... Ugyanakkor az Has amado-ért nagyon nagy hála! Aaaaaaaaaaz nagyon tetszik!!!! Még így is, h nem BA énekli...