Fantasztikus érzékkel választod ki a vizsgáim előtti 1-2 napokat a buli időpontjaként.
Sajnálom, de ezúttal sem tudok lemenni, pedig már nagyon kíváncsi vagyok erre a megújult rEvolution Klubra.
Mártika, sajnos az nekem nem jó mert akkor lesz sportsziget! Utána való hétvége????
Imehesz: örülünk, hogy teccet, gyere máskor is, mondjuk 13-an. És persze lehet számot kérni nyugodtan...szerintem a dj-k biztos gondoskodnak majd hogy mindenkinek elhúzzák a nótáját:-)))))
na, szoval csak azt akartam irni, hogy en is ott voltam a multkor, es tok YO volt... bar lehetne egy kicsivel tobb DM, meg mondjuk BritnilySpiiirz hehehe persze csak viccz vo't... marmint a DM :) na mindegy, nyomjatok!!!
Remek! Biztosan szuper lenne e közös est. Biztosan néhányan átálnának keresztbe a másik rajongótáborba, meg vissza. Mindenesetre tán egy picit többen lennének, mint a múltkor... :-))) Azért jó lesz az a 13-a! Megnézzük.
Sk! Mit szólnál a következő hét végéjéhez? Az még szabadnak tűnik, legalábbis nekem.
Bizonyos érdekcsoportok képviseletében azt kell mondjam, hogy legjobb lenne valami hétvégi megmozdulás. :-) De nekünk a köv. kettő foglalt, úgyhogy utána lehetne?
27 semmiképp nem lehet, mert 28-án Kisterem a PeCsában, és ott is indusztriál lesz nyomatva hangszórókból ezerrel.
Max. utána lehetne, csak akkor meg már július, először Voodoo, aztán meg a nyár jöve, és mindenki szabira el...
Vagy nem?