Jó. Mesélj magadról, kérlek :-))
(ne ijedj meg, nem kihallgatáson vagy, de legalább annyit, hogy a kerület melyik részén laksz... Mert mink itten a taxissal és családjával egész közel vagyunk egymáshoz :-) )
Hááát tudod azokat a pórias, piszkos sporokat, amiket a szabadban szoktak.-)))
Pl: foci, tenisz salakos pályán, lábtenisz, futás, ping-pong, és hát, ha a Honvédot is számoljuk, akkor a küzdősportok, szinte teljes skálája.
És, hát ott van melletted a Vasas is, a Láng is, a Duna-parton, a Népfürdő utcában, az Elektromos, az Erdért, és nem utolsó sorban a Dagály!
És még nem távolodtunk el egy kilóméternél messzebb!
Nna mindegy.
Úrisportzentrum, a teve utca végén, a nagyonnagy számoknál, ahol elfogy az utca, nekimegy a Rozsnyai utcának. Ott van egy vadonatúj sportbizbasz!
Ha igazi sportok is érdekelnek, akkor a Váci út másik oldalán a Dagály utcával párhuzamos a Bodor utca, ott van az Erdért pálya!
Még nem voltam ezen a topic-on, de közel egy éve XIII. ker.-i lakók vagyunk a párommal.
Egy kérdésem lenne:
A Teve utca környékén, ill. attól nem túl messze keresnénk valami sportolási lehetőséget. Elsősorban konditerem, fallabda érdekelne. De bármilyen lehetőséget szívesen várunk.
Aki ismer ilyen helyeket, az kérem írjom (esetleg árakat is).
Most pörgettem vissza a topicot egy kicsit jobban, bocsánat, hogy idekavartam, de több mint 10 éve a kerületben dolgozom, s érdekelnek az itt élő emberek. Minden témára nyitott vagyok.