Sziasztok.van egy 607 2.2hdi-m kezi valtos 2002 es.olyan kerdesem volna , h mikor jobban el kezdem neki adagolni a gázt pályán akkor betilt az asr és elveszi az anyagot a motortol , lassan tudok vele menni de erezhetoen nem 100% ot nyújt. Ez miért lehet. Plussz meg 1 kerdes.az ekszij feszitobol 1 vagy 2 darab van? Elore is koszi a valaszokat.
Sziasztok Manci vagyok. Vásároltam egy gyönyörű 607-peugeot.Minden rendben az autóval, csak két hete küzdtünk egy fap hibakódal és ma megjelent egy olyan üzenet leírnám hátha tudtok valamit róla. Minden észrevétel érdekel és elöre is köszönöm nektek. Umweitschutz sistem motor schwach. és világit a motordiagnosztika.
Az alap karoszéria sérülésmentes, karcmentes első lökhárító, bölcső, első sárvédőkat adom hozzá de azok enyhén sérültek. Első hátsó szélvédő hibátlan, Az elsőből a keretet már kivettem tehát vágható.
Kompletten 50ért árulom. Nektek ha kell: 30 kompletten
Annak lenne jó ez a kasztni akinek hátulról, oldalról sérült a luxusbódé
A szélvédőt 8-ért árulom nektek kivágva ennyi.
Ablaktörlőkarc és kavicsmentes.
A héten el akarom takarítani az udvarból. Számom: 20 9771123
Gyorsan válaszolok : ez a méret nem jó ! Alapszabály , hogy az eredeti mérethez képest ha 2.5 százalékos az eltérés
pluszban vagy mínuszban , már nem tehető fel a gumi biztonsági okok miatt .Különben Te is leellenőrizheted, és megnézheted , ha beütöd a " gugliba "a váltóméret kalkulátor kifejezést .
Gyors segítséget javaslatot kérek ,jelenleg 225/50R17 -es méretű gumi van az autómon.Nagyon jó ajánlatot kaptam 4 db 225/45R17 gumira. Kérdésem csereszabatos -e ez a méret ,mert ha jól gondolom akkor csak annyi a különbség hogy a gumi oldalfal magassága kevesebb cc 10 mm-rel. ami annyit jelent gyakorlatban hogy az autó alja ( hasa ) is ennyivel kerül alacsonyabbra.Ezen kívül mi lehet a gond vele .Esetleges tapasztalatok? minden vélemény javaslat érdekel.
Autót nem megvenni nehéz hanem fenntartani!! Nekem kettő hete elfosta magát a kormánymű, de hamár szerelőnél volt: brembó első hátsó tárcsafék + brembó betétek cseréje, motortartóbak, 6db gyertya 6db trafó csere, magamhoz nyúltam a végösszegnél!! Az idén még vettem négy új nyári gumit, tavaly komplett kipufogórendszert cseréltem, kormányösszekötőket, lengéscsillapitókat, szélvédőt, alvázvédelmet csináltattam, meg a szokásos olaj + szűrők, szíjak stb....gondolkoztam eladom, de fáj a szívem mert úgysem fizetnék meg az autó értékét! Ezek nem az autó hibái, hanem általános kopó dolgok, és a szuper magyar utak hatása.
szombathelyen 1 607est láttam :) H-val kezdődő rendszámmal :D te vagy ? ha látsz egy 25 év körüli jószágot 30-al a belső sávban kikönyökölve GNR-t bömböltetve és mindenzt szerényen akkor az én vagyok :D
állítólag idejig óráig jó a felújított cucc.. bár a bontott is lehet h 300m múlva meghal...az a baj szombathelyi vagyok és nem túl nagy a költségvetésem :) fiatal taknyosként teljesült az álmom , hogy egy ilyen kocsit vezethetek ( tudom h ha nincs pénzed vegyél daciát) és minél kevesebbet akarok költeni...szerencsére pont jó az a bontott tengely bele és bízom benne , hogy még egy ideig ki fog szolgálni..visszaolvastam nagyjából mind a 6000 hosszászólást és örülök h ez a fórum arra összepontosul h másoknak segítsenek, nem pedig mások megköpéséről :) a továbbiakban valószínű még elő fognak forduklni igencsak együgyü kérdések tőlem :)
Fel kell újíttatni. Csepelen itt remekül dolgoznak. Nekem egy gumiharangcsere, féltengely ki, gumigarang+zsír be, féltengely vissza. Munkaidő 60 perc volt, az összeg 7000 Ft. Felújítás nem tudom mennyi, de a bontottat sem igen rakják be 7000 alatt és ki tudja milyen. Ez csak javallat, Te döntesz. Az enyém, ha arra kerül a sor, felújíttatom.
sajnos nem találtam nála tengelyt :( de ma találtam egy kocsit mai éppen bontódik itt a környékemen...ééésss most óriási segítség kellene :) az enyém 2001 es 2.2 hdi automata 98 kw-os! http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/peugeot607bontodik2.2hdi ez a kocsi lenne a donor csak szerintem ez már az újabb modell lehet...és az a kérdésem h az ő féltengelye valmaint az abs érzékelők jók lehetnek e az enyémbe ?
szia! köszi..az a baj , hogy külön nem lehet sehol kapni csak komplett féltengelyt ami nem olcsó! felújítani meg lehet h pont többe kerül mint egy bontott komplett és még akár szar is lehet felújítva ...
bontottat meg szintén nem lehet kapni!
ez a belső csuklóhiba mennyire teszi tönkre a kocsit? el tudok még addig gurgulászni ameddig nem nem taláok valamit vagy tegyem garázsba a jószágot?