Keresés

Részletes keresés

vanekur95 Creative Commons License 2021.04.30 0 0 16679
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.04.29 0 0 16678

Ámen. :)

Előzmény: N.21 (16677)
N.21 Creative Commons License 2021.04.29 0 1 16677

Véletlenül sem akarok veszekedni, mindössze a véleményemet írtam le, hogy nem tartom jó dolognak, ha egy játékost győzködni kell, hogy továbbra is maradjon nálunk, folytassa, mert nem akar. Ezt gondoltam mindig is, most is.

És amúgy felőlem bárki kinyilváníthatja a véleményét erről, mindenkinek szíve joga van ehhez, és igen, akár még nyomást is lehet ezzel helyezni a megfelelő emberekre, nincs ezzel semmi baj. Mindössze ebben a konkrét esetben én éppen nem értenék egyet ezzel, ennyi. Más meg igen, na bumm, ennyi. :)

Személy szerint én is örülnék, ha mindenki maradna az idei csapatból (illetve, ahogy párszor már leírtam a magyar magban elnéznék egy olyan cserét, hogy Baki és Bogdán el, helyettük pedig egy épkézláb magyar, az sem baj, ha nem u23-as, hiszen azt nyilatkozta a Klub, hogy azt Plézerrel és a saját nevelésekkel akarják megoldani), mert Lazics tudta használni őket, de a lényeg, hogy ő kit akar megtartani / megszerezni, bízzunk benne, hogy meglesz a pénzünk is a terveihez, és siker is koronázza azokat. 

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.04.29 0 0 16676

Abban, hogy "MARADJ" mi a könyörgés? 

"KÉRLEK", "KÖNYÖRGÖM", "LÉGYSZI"... na ez már az a kategória.

Egyébként meg nem komolyan írtam, de úgy tűnik, hogy valaki annak veszi.

Előzmény: N.21 (16672)
Lecso11 Creative Commons License 2021.04.29 0 2 16675

Szerencsére nem tűnik súlyosnak, plusz a másik lábán történt, nem az, amelyikkel eddig is sérülten játszott.

Kérdés, érdemes-e így játszania szombaton. Plusz arra azért van esély, hogy Rivers visszatér, ha jobban lesz addigra.

Előzmény: *Jason Bourne* (16674)
*Jason Bourne* Creative Commons License 2021.04.29 0 0 16674

Ha Borisz is megsérült ....akkor tényleg.( Az amúgy is gondokkal küzdő kaposváriaknál Krnjajszki bokája kifordult, így ő is kivált a játékból. ).Igy is sérülten vállalta a játékot utolsó pár mérkőzésen.

Surant Sil Creative Commons License 2021.04.28 -1 0 16673

Dehogynem! A szurkoló bizony helyezhet nyomást ilyen megmozdulásokkal a játékosokra és/vagy vezetőségre, aztán majd bizony az érintettek döntenek ahogy akarnak . Ez egy jelzés hogy a szurkoló(k) mit szeretnének. Vagy talán pár éve Monoknál nem ez volt a helyzet (jó persze ő vezető de ha nincs nyomás rajta marad)? És természetesen az a kívánság is teljesen jogos volt, és meg is lett az eredménye.

Előzmény: N.21 (16672)
N.21 Creative Commons License 2021.04.28 -2 2 16672

Nehogy mar valaki konyorogjon akarki, akarmelyik jatekosnak... Aki nem akar maradni, es vagy nem akarjak, hogy maradjon, az menjen, ellenkezoje ugysem vezetne jora soha.

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (16670)
N.21 Creative Commons License 2021.04.27 0 5 16671

Lazics 2021/22

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.04.26 -2 1 16670

Ha lehet meccsre menni, akkor a Bicskások kezdhetik készíteni a "MARADJ MILOS! MARADJ ÁDÁM!" molinót! :)
Számlaszámot küldjetek, a költségekhez hozzájárulok. ;)

Előzmény: N.21 (16669)
N.21 Creative Commons License 2021.04.26 0 0 16669

Curry-től es Allentől is elbúcsúztunk, így ha szombatra össze is jönne a 4 millió oltás, őket már biztosan nem látjuk élőben. 

klima_fan Creative Commons License 2021.04.26 0 0 16668

Az a kérdés, hogy adtunk e szerződést a távozóknak, vagy meg se próbáltuk. Ha egy légiós a jobb szerződést választja, az valahol érthető. 

Ha egy Révész Ádámnak ajánlottunk szerződést, de a Zte-t választja, az azért szerintem érdekes. Ha nem tudjuk a részleteket, akkor kár ítélkeznünk, de azért gondolom mindenki hasonlót tippel, hogy mi lehet az igazság.

Surant Sil Creative Commons License 2021.04.26 -1 1 16667

Ha tényleg beigazolódik a Révész-Csorvási "csere", akkor a vezetőség (Puska+ Szita úr meg a franc tudja ki) lehúzhatja magát a klotyón. Végre itt van egy agilis jó magyar játékos, aki kinőtte magát, erre elmegy/ elmenne. Remélem ez csak rossz pletyka... 

Egy jó, harcos játékosnak talán egy zsírosabb szerződés ajánlattal azt kéne mutatni, hogy hosszú távon számítunk rá. És nem hiszem, hogy ebben a szezonban az ő fizetése terhelte volna legdurvábban a büdzsénket. És inkább legyünk 10. helyen egy lelkes csapattal jövőre valamiféle koncepcióval (bár vele együtt jönne az eredmény is szerintem), mint folyamatosan vándorló légiósokkal a rájátszásért küzdve. 

A ZTE eddig tudtommal ha légiósokat vittek tőlünk max +20%-os fizut ígértek, ami nem olyan nagy különbség, csak nálunk mindig megy a fogszívás a költséghatékonyság érdekében aminek eredményei lehetnek a sinovecek meg jukicok... Ha ez áll fenn révész esetében is akkor tényleg nagy a gáz.

Na mindegy, bízzunk még azért, bár jó lenne lassan bejelentéseket is hallani. Amíg nincs vége a bajnokságnak kétlem, hogy bármi érdemi infó kiderülne.

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.04.26 0 0 16666

Egyébként, ha ez igaz, hogy Ádám a ZTE-hez igazol, és mi is kínáltunk neki szerződést, akkor nagyot csalódtam benne.
Itt megkapta a lehetőséget, amit lehet máshol sose. Lekli 2.0.

N.21 Creative Commons License 2021.04.26 0 0 16665

Azert nem biztos, hogy bb1-es kommenteket kesz tenykent kell kezelni. :)

Mindenesetre, ha jonne Csorvasi, en sem orulnek neki, nagyon alibi jatekosnak tartom. 

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (16664)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 16664

De Csorvásira lenne pénz?!? Hagyjuk már... Megint idehozunk egy sérülékeny játékost... 

Előzmény: N.21 (16663)
N.21 Creative Commons License 2021.04.26 0 0 16663

Az is lehet, hogy annyi penzt igert neki a Zte, amivel mi nem tudunk versenyezni. 🤷‍♂️

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (16662)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.04.26 -2 0 16662

Hát ez kurva jó! :@ Remélem, hogy büszke magára a vezetőség! Végre volt újra egy használható magas magyarunk erre meg elmegy! A ZTE is bekaphajta, mindig Tőlünk rabolja le az embereket, mert szakmai hozzáértés még nálunk is kevesebb van náluk.

Puska out!!!!

Előzmény: *Jason Bourne* (16660)
*Jason Bourne* Creative Commons License 2021.04.26 0 0 16661

Szerintem nagyon jól lenne megtartani Borisz-Milos párt.

*Jason Bourne* Creative Commons License 2021.04.26 0 0 16660

Révész igen,Milos még nem lehet tudni.

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (16659)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.04.26 0 0 16659

Csorvási-Kaposvár
Miliszavljevics és Révész-ZTE!

BB1 hozzászólás

És most komoly lehet? 

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.04.24 0 0 16658

Gratulálok a mai győzelemhez! 3-as az öröm, mert nyertünk, a Pécset vertük meg, és nagy különbséggel! :)

Valamit csak lehet pletykaként hallanni, hogy ki marad jövőre... Na, kivele! :)

Bruschi85 Creative Commons License 2021.04.18 0 1 16657

"A találkozó előtt egyperces gyászszünettel adóztak a napokban hetven esztendős korában elhunyt Kása Sándor emlékének. A Klíma-Vill Kft. egykori tulajdonosaként 1991-től segítette anyagilag a Kaposvári Kosárlabda Klubot, amelynek 1996 és 2002 közt elnöke is volt. Elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy ebben az időszakban olyan biztos háttér alakuljon ki, amelynek eredményeként a Kaposvári Kosárlabda Klub fennállása addigi legnagyobb sikerét érje el; mindennek csúcsaként 2001-ben megszerezve az NB I.-es bajnoki címet és a Magyar Kupa ezüstérmet."
forrás: delfinek.hu

Idézetek a Kaposvári Aranykosár c. könyvből.

- Volt olyan pillanat, amikor úgy érezte, hogy feladja?

- Előfordult, hogy feltettem a kérdést: miért vagyok ennyire mazochista, és kell-e nekem ez egyáltalán. Azon gondolkodtam, nem lenne-jobb csendesen meghúzódni a csapat árnyékában. Az elnöki megbízatás azonban kötelezett, és én midig a lehető legjobb eredményre törekedtem és törekszem minden helyzetben. Nagy segítségemre volt végig a családom, a feleségem, aki biztosította otthon a nyugodt légkört, még akkor is, amikor feldúltan, zaklatott állapotban mentem haza, és szerettem volna abbahagyni.

- Ez még a jövő titka, de addig is térjünk vissza a pályára. Ön milyen szurkolónak tartja magát?

- Olyannak, aki valójában nem tud megülni a helyén. Nekem hely kell a szurkoláshoz! Nagyon együtt élek a játékkal, a meccs előtti nap idegesen telik, a mérkőzés napja pedig borzasztó. Remélem, eljön az az időszak, amikor csendes szurkolóként fogok ülni a nézőtéren.
Azt azért elmondhatom, hogy fegyelmezett vagyok, igyekszem elvonatkoztatni magam a bírói döntésektől és a szurkolói reagálásoktól is. Persze ez nem mindig sikerül…

- Mi a véleménye a kaposvári közönségről és a város sportszeretetéről?

- Ebben a városban ez a sport már-már bántóan népszerű. Ez alatt elsősorban más labdajátékokat képviselő egyesületek helyzetét értem, ezen belül is a látogatottságot. A kosárlabda a jövő sportja, és nem véletlen, hogy ennyien szeretik. A kaposvári közönségnek köszönettel tartozunk, és reméljük, hogy a jövőben is a csapat mellett lesznek.

Nyugodjon békében, Kása Sanyi bá!
:(

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.04.06 0 1 16656

Lehet egyébként hallani, hogy bárkivel is elkezdődött a tárgyalás a jövő évvel kapcsolatban? Akármit.

TYHilton Creative Commons License 2021.04.05 0 1 16655

Szezon érdemi része így véget is ért, hogy már tutifix a bennmaradás. Korábban írtatok már, hogy akkor innentől a vezetőségé a porond, ezzel maximálisan egyet is értek, remélem Lazics már fix is csak még nincs bejelentve.

Légiósok közül ha valaki marad az már szerintem pozitív, de esélyt nem nagyon látok erre, lóvé gondolom úgysem lesz több. Nálam Roli és a Baki szerepe kérdőjeles. Remélem Roli jövőre még vállal egy évet addig talán lehet valami utódot keresni, Baki viszont nagyon a végére került a rotációban, azt is el tudom képzelni, hogy ha marad a Lazics akkor rá érdemben nem fog számítani. Viszont ha elmegy akkor a helyére is mindenképpen kell használható magyar.

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.04.04 0 0 16654

Allen brutális, végre van egy ilyen centerünk, akit felő, hogy nem tudunk megtartani. :( Olyan mint egy tank, kicsit a játéka engem Zion W.-re emlékeztet. Csak persze nem annyira atletikus, mint Zion, de a palánk alatti játékuk nekem nagyon hasonló.

vanekur95 Creative Commons License 2021.04.03 0 2 16653

https://www.youtube.com/watch?v=Gly0JPYCZ-w

Kaposvári KK–Jászberényi KSE 78–63

Bruschi85 Creative Commons License 2021.04.02 0 1 16652
N.21 Creative Commons License 2021.03.31 0 0 16651

Szombaton még meg kell tolni kicsit, hogy papíron is meglegyen a bentmaradás, aztán jöjjenek az alábbiakban linkelt fiatalok, lássuk őket mire képesek.

Jövőre jó lenne, ha nem egyetlen személyen múlna kb. 90%-ban az u23-as szabálynak való megfelelésünk, mint idén Boriszon. 

Előzmény: vanekur95 (16648)
*Jason Bourne* Creative Commons License 2021.03.31 0 0 16650

Előzmény: *Jason Bourne* (16649)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!