Keresés

Részletes keresés

milka01 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5795
...erre is, fél Erdélyt bejártam ...
Előzmény: kdezsoe (5794)
kdezsoe Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5794
Erre jartal? :)
Előzmény: milka01 (5792)
kdezsoe Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5793

Ugy??? Itt, ebben az orszagban, ez ugy?

Amikor emberek halnak meg a mentoautoban, mert nem talalnak korhazat?

(na ne tudd meg, hogy mit irtam volna meg ide, csak abban nem kis politika is lett volna...)

Előzmény: milka01 (5791)
milka01 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5792

...

Békás-szoros, Gyilkos-tó... tényleg nagyon szépek

milka01 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5791
..a fotót én sem szívesen nézném, de  biztosan ügy lett volna belőle...és talán elkapták volna ezeket a disznókat..
Előzmény: Szorgos (5788)
kdezsoe Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5790

Mit vedjenek mar azon a szerencsetlen kutyan?

Az viszont felhaborito, hogy egy szettrancsirozott allatot, senkinek sem derogal eltakaritani...

Ott most tortenetesen a MAV teruleten van, de ha az utcan lenne (tobbszor volt mar ra pelda) akkor sem igazan igyekeznenek.

Szerencsesen eljutottunk oda, hogy itt mar annyira minden a loverol szol, ha csak a keselyuk nem takaritjak el, azt senki nem fogja, mert nem rentabilis... :(((

Előzmény: milka01 (5786)
Szorgos Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5789
Inkább vidámíts minket és mesélj!!!
Szorgos Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5788
Csillagom! Még idézőjelben se állatozd le az ilyen humanoid egyedeket akik ilyet csinálnak!!!!
Speciel én nem is szeretnk ilyet még fotón sem látni!!!
Szorgos Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5787
Dezsi! Miért van az egy laptopon, hogy elugrál írás közben a kurzor és a mondat vége a közepébe kerül? Nem érintem meg közben azt az egéglapot és van külön egér is és azt sem mozdítm el.
milka01 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5786

Sziasztok !

Szorgos ilyen  lehangoló események miatt (biki írása) nincs is kedvem a szép utazásaimról mesélni... az ilyen "állatok", miért sorolják magukat az emberek csoportjába.Hol vannak ilyenkor az állatvédők ?

Sajnálom, hogy biki nem fotózta le a telefonjával, biztosan  azonnal intézkedtek volna...

Szorgos Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5785
Na én meg nem tudom becsukni mert akkor meg megfulladok. :(
Én is rohadtul toleráns bírok lenni amíg nem szarnak a levesembe! :(
Mondjuk azt tudtam, hogy az egyik szinpadon ginisz rekordot akarbak felállítani a folyamatos zenéléssel, na de ezt lehetne halkabban is.

Emlékszel, hogy tavaly ilyenkor is morcogtunk?? Azt hiszem ez a mi mulatságunk. Mi legalább nem fizetünk több ezret a vigadalomért. :)
A fenébe! Inkább nevessünk! :DDD
Előzmény: kdezsoe (5784)
kdezsoe Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5784

Anyukam, a Berdaban lakik, az Aradi utcanal, ott ugy szol a basszus, hogy meg csukott ablaknal, fuldugoval is kemenyen hallani.

Obudan minden evben csinaljak a hangulatot a hangprobaval, ugyanakkor az osszes tamtamot Ujpest fele iranyitjak, azt meg aztan mindenki nagyivben leszarja.

Ebben a varosreszben, legalabb annyi, ha nem tobb ember piheneset vagjak haza, mint ahanyan ott dajdajoznak...

Altalaban toleralom mas szorakozasat, de azert ez a mai este elegge durva volt!

Az elobb mar bezartam az ablakokat, de a basszustol remegtek az uvegek is... :((

Előzmény: Szorgos (5783)
Szorgos Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5783
Én ugyan még nem készülök aludni, de a muter tendesen qrvaanyázott az előbb a dümdüm miatt. :)
Csak azt tudnám, hogy minek csinálják a hangpóbát, ha utána úgyis hangosabban szól.
Képzeld el akik még közelebb laknak. Azért mi elég messze vagyunk. :((
Előzmény: kdezsoe (5782)
kdezsoe Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5782

Azert most nagyon durvan szol a sziget!

Remegnek a csukott ablakok is... :(((

Szorgos Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5781
Biki!
Most engem is megráztál rendesen! :(((( Egyáltalán, hogy került oda kutya gazda nem, volt a közelben? Vagy direkt küldték a sínre? Nem igazán értem. :(
Az Illatos útiaknak ki kell menni, mert mikor az én cicám kiesett az ablakon akkor a gondnok kihívta őket és elvitték a halotatt. :(

Más! tele a liberóm a zenebonától!!!!!!!!!! :(( A francba ezt a szigetfesztivált! Az előbb bekellett csukni az ablakot, hogy telefonálni tudjak, mert nem hallottam a másik felet. :((
Előzmény: biki (5780)
biki Creative Commons License 2007.08.09 0 0 5780

Szaisztok!

szoktalak titeket olavsgatni, "tök jó a hangulat itt", de szeretnék valamit leírni, ami nem vidám.

kicsit OFF, mert az összekötő hídon történt ma reggel, de gondolom megosztom veletek is.

Ma reggel mentem át az összekötőn. (Aquincumtól újpestre)Bambulok, nézelődök, mint minfen reggel. 8:5-10 között szokott elmenni a vonat melelttem (kb. a kecskeéknél, ott ahol az a hajó raktár vagy mi van). Szóval a vonat elment, majd egy pasi elkezdett kiabálni, és bámul lefele, és mondja: Gergő, ezt minek kellett csinálnotok? miért kellett rákergetnetek? Most elütötte a vonat!normálisak vagytok?

majd a pasi nézelődik, kicsit morog és sétál tovább. Én is odaéertem, és egy elég nagytestű kutya ott feküdt keresztbe, elütve. A túloldalon egy srác megállt, én mentem tovább.  nagyon megrázott.  BEértem a dolgozóba, gyorsan szóltam az egyik kolléganőmnek, aki nayg állatbarát, hoyg hívjon fel valakit. Először felhívta az illatos utat, azt közölte, hoyg nem érdekli, majd hívtuk a 3. kerületi önk.ot, az megadott egy számot, az mégegyet, az meg közölte, hoyg neki semmi köze hozzá, hívjuk a MÁV-ot. Aztán itt bent az egyik srácnak van egy MÁV-os ismerőse, azt mondta, lehethoyg majd kimenenk.

De azóta már vajon hány vonat mehetett át rajta?

Kíváncsi vagyok ott lesz e még hazafele.

Miért nem akarnak segíteni? (illatos úti menhely, stb... miért küldözgetnek)

de kezdjük ott, hoyg hoyg lehetnek ilyen parasztok az emberek?!!!!

Teljesen ki vagyok bukva idegileg is és lelkileg is; (pedig mi is ütöttünk el sünit véletlenül-el is temettük utána) De direkt hoyg lehet iylet csinálni????

Miért köcsögök az emberek???

Ez Maygarország 2007-ben. Gartulálok.

kicsit On.

Bocsi hoyg beírtam, de téynleg annyira dühít, hoyg "ilyen emberek" rohangálnak az úton..

Szorgos Creative Commons License 2007.08.08 0 0 5779
Hali bébi!
Remélem éccakára nem maradtál ott és harabgált meg valami vámpír! :DDD
Mesélj és adj még fotókat, biztos szép út volt!? :)
Előzmény: milka01 (5776)
milka01 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 5778
.."elúszik"!
milka01 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 5777

Szorgoska!

Bedobom holnap az újságot..."eluszik az uszodánk"?

Már minden...jégcsarnok, uszoda, Szülőotthon.. mi marad?

Van benne jó kis levél amit a Derce írt a Demszkynek ( az nagyon "teccik")

Előzmény: Szorgos (5775)
milka01 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 5776

Sziasztok!

Hazajöttem...egy körutazáson voltam Erdélyben. Gyönyörű volt...

Törcsvári(Drakula) kastély
Szorgos Creative Commons License 2007.08.08 0 0 5775
Szasztok!

Hazajöttem megint. :)
Sajnos vagy nem jött újság vagy a mutykó kidobta, nem tudom olvasni. :( Mi volt benne?
Előzmény: kdezsoe (5774)
kdezsoe Creative Commons License 2007.08.05 0 0 5774

Csokolom! :)

Olvasgasd az ujpesti ujsagot, erdekes a cimlapsztori...

Előzmény: Szorgos (5773)
Szorgos Creative Commons License 2007.08.05 0 0 5773
Szép napot!!

Hol van mindenki? :((
Szorgos Creative Commons License 2007.08.03 0 0 5772
Szép napot!

Sajnos vannak ilyenek!: ( Nem tudom meséltem e, hogy a múltkorában voltam a Munkárotthonba a hobbi boltba és jövün hazafelé. A túloldalról egy pasi jön át 2 blökivel póráz nélkül. Természetesen az egyik odajött a Magichez. Szimatolgattak egy darabi aztán a lányom megindult. A kutyus meg jött utánunk, megint megálltam és látom a pasi már bement a kapun. De már éppen lépett vissza szólongatva a kutyáját mikor a Magic megúnta a zaklatást és rászólt a blökire. Az meg szegénykém úgy megijedt, hogy leugrott az úttestre. Két autó jön és hatalmas fékezéssel még megmenekült a kutya a gazda belemarkolt a grabancába és már ütni akarta mikor én meg ráordítottam, hogy "ne merje megütni az ebet mert maga a hibás! Hogy szabad ilyen helyen póráz nélkül engedni a kutyát?" Na a pasi is jól megrettent és elpucolt a kutyájával. Még azért odaintett az autósnak köszönet képpen.
Az is csoda, hogy a másik kocsi nem szaladt bele az előtte csikorogva fékezőbe.
Na szóval vannak felelőtlen és ostoba kutyatartók. :(

Muter is tüzeléskor kevesebbet van lent a kutyával és igyekszik kikerülni a többieket, de hát nem lehet büntetni szegény kutyát a természet rendje miatt, csak a fiúkutyásokat kéne megnevelni. Mikor még élt a Papikám és nem volt ivartalanítni, tüzelési időben mindig kanócon vittem, hogy ne zaklassa a lányokat se és Ő se izguljon fel. :)
Előzmény: kdezsoe (5771)
kdezsoe Creative Commons License 2007.08.02 0 0 5771

A rosszul tajekozott kutyatulajdonosok, akik raadasul nagyivben leszarjak, hogy nem csak kankutya van a vilagon,

meg jol meg is sertodnek, amikor nekimegy a kutyajuknak.

En tudom, hogy ez nem komoly, akarmennyire a fogat villogtatva es horogve tamad nekik,

de a gazdajuk keptelen felfogni, hogy bizony a kutyaeknal ez a termeszet rendje...

Raadasul, nem az en kutyam megy oda, (meg poraz nelkul is  barmikor, 1 m-re mellettem tudom tartani)

hanem az o kutyajuk megy a vilagba.

Olyankor, aztan kiabalhatja nekik, hogy gyere ide...

A megrogzott bunkokkal, elszoktam jatszani, ha odajon a kutyaja, elmegyek vele a park tulso vegeig,

hadd szaladjon a majma egy kicsit a kutyaja utan.

Persze altalaban nem elezem ki a dolgot, igyekszem tuzeleskor mas idoben es masfele tekeregni...

Előzmény: Szorgos (5770)
Szorgos Creative Commons License 2007.08.02 0 0 5770
Nálunk is így szokott lenni. Csak azon röhögök mindig, hogy a nagy bamba fiúk úgy meg tudnak retteni és hátra arcot csinálni mikor egy kis csajszi rájuk vakkant. :))

A gondnok kutyája mondjuk a mutert mindig letámadja, ha érzi rajta a Merdzsó tüzes illatát. Kapaszkodik a lábára és menni is alig lehet tőle.
Előzmény: kdezsoe (5769)
kdezsoe Creative Commons License 2007.08.02 0 0 5769

Ma csak ket kuttynak ment neki, egy nagy huskie-nak, meg valami feher csicsa mamocakedvencenek.

Tuzeles elott van, ilyenkor aki kozeledik, annak siman atharapja a torkat.

Aztan mikor mar tartja a segget, akkor meg en megyek torokra...:)))

Előzmény: Szorgos (5767)
Szorgos Creative Commons License 2007.08.02 0 0 5768
medvécskémet
Előzmény: Szorgos (5767)
Szorgos Creative Commons License 2007.08.02 0 0 5767
Dezsibá! Majdnem megfulladtam itt a röhögéstől! :)

Na akkor nem viszem felétek nehogy Stefike leölje az én megvécskémet. :))
Reggel még medvésebb volt. :)
Előzmény: kdezsoe (5766)
kdezsoe Creative Commons License 2007.08.02 0 0 5766

Jegesmedvet csinaltal a Merdzsokabol? :))))

En is mindig azt mondom, hogy Stefi! Torokra! :))

Ha a tipusat kerdezik, akkor csak sokat sejtetoen ennyit mondok: alaszkai medveolo! :)

Egyszer egy kisfiu jott oda hozzam, hogy mar tavaly is ekkora volt, mikor fog mar medvet olni?  :))

Előzmény: Szorgos (5765)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!