Keresés

Részletes keresés

pbuza Creative Commons License 2007.07.05 0 0 7640

Sziasztok

Bocsi és így utólag is mindenkinek boldog névnapot, akinek mostanában volt.

Én most élvezem a nyarat. A hét egy kicsit zűrösebb, mert a sógornőm fia nálunk nyaral, de ő már 14 éves, és így segít is nekem a gyerekekkel. Hétvégén meg megyünk anyósomékhoz. Egy hétig náluk lesznek a gyerekeim és én végre 5 év után elmegyek nyaralni apával. Egy hét kánaán.  Szóval megint nem leszek, de majd igyekszem. 

Ha már mindenki a szexről írt, így egy kicsit utólag én is nyilatkozom.  NÁLUNK MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN! Akarunk egy harmadik gyereket is, de még nem tudjuk mikor.  Tehát ezen dolgozunk és majd meglátjuk, hogy alakul. A lányomra nagyon sokat vártunk és azzal fenyegettek az orvosok, hogy nem lehet gyerekem..... A fiamnak sűrgős volt a lányom után.  Így most várjuk a harmadikat és sokat gyakorolunk az ügy érdekében. Néha egy-két sírás félbeszakít minket, de ettől még nem megy el a kedvünk.

A legnagyobb hírünk, hogy a fiam négy-kézlábra tud állni éy egyenlőre még nem indult el, de már kitartón hintázik ebben a pózban.

Mona73 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 7639
az uj dili, a nylev dugdosás
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.05 0 0 7638
A hajó is pont délben ér oda :-))
Előzmény: _PISKO (7633)
_PISKO Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7637
Akkor egy kicsit részletesebben: elég húzós napjaink vannak/ voltak, ezért nem tudtam netezni. Soma továbbra is nyűglődik azzal a bizonyos fogával, már nagyon várom, hogy kinn legyen, elég murisan néz ki így, hogy felül 4, alul 3 foga van. Kint vannak ám a kisörlők is, csak azok nem látszanak ennyire. Nagyon sokat fejlődött a beszéde az elmúlt 1 hétben: mondja a hattyút (balatoni emlék), a hangyát, a málnát, az almát, és elkezdte a különféle határozószókat is (arra, erre, oda stb.) tanulgatni. Megtanult végre motorozni, azóta le sem lehet szedni róla.
Lorát beírattam úszni, és szereti. Kb. annyit tanult 3 alkalommal, mint az előző helyen egész évben. Persze Somát is vinnem kell magammal, de szerencsére a piciket a kismedence elejére be lehet engedni szülői felügyelettel, úgyhogy hétfőn és kedden egy jót strandoltunk. A mai napot mondjuk kihagytam volna... Naggggyon hideg volt még felöltözve is.

Telepakoltam a fagyasztóládát egy rakat gyümölccsel (málna, ribizli, kajszi), legalább Soma nem csak banános túrót kaphat télen. Anno ezt Loránál is megcsináltam, de akkor én ettem meg az összeset. Főztem egy csomó lekvárt is, most olyan jól néz ki a spájz :-)

Köszönöm szépen a Soma-napi gratulációkat:-) Csuklós buszt kapott a fiatalúr, azóta az a kedvnc. Még jó, hogy a legkisebb méretet vettem meg neki, mert mindenhová magával viszi :-)

Van olyan férj, aki felkel a gyerkőc mellé éjjel?! Na, ez az, amire nálunk sosem volt példa... :-(((
_PISKO Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7636
Kipróbálom valamikor a receptet, csak Lora meg ne kérdezze, miből készült. ha megtudja, hogy krumpli is van benne, nem fogja megenni. A cukkiniről nem is beszélve:-) De Somának biztos ízleni fog:-)
Előzmény: Ancsúr (7625)
_PISKO Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7635
Egy gyereket elvinni? Hát, nem is tudom. Szerintem a két gyerkőc kapcsolatában nem jelentene törést, bár ki tudja. Nálunk is volt szó arról, hogy Lora az anyósoméknál aludjon (kb. 15 percr laknak tőlünk), de én ennek nem láttam értelmét. Mondtam neki, hogy majd megint beszélhetünk a dologról, ha mindkét gyerkőcöt viszi:-) Legalább nekem is legyen valami előnyöm az egészből. De azt hiszem, ez még elég sokára lesz. Egész elképesztő, hogy mennyire nem tud mit kezdeni Somával.
Előzmény: Ancsúr (7603)
_PISKO Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7634
Lorát mostanság a "tudományosabb" könyvek érdeklik: állatok, bolygók, országok. Ezekből én is sokat tanulok, mert a csillagászat és a biológia elég gyenge pontom volt mindig is. Bár állatokból már egész jó vagyok, és szerencsére az egyszikű és kétszikű növények még nem érdeklik. No, akkor leszek majd bajban... :-)
Előzmény: Ancsúr (7599)
_PISKO Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7633
Mi is gondolkodtunk a hajón, csak akkor sose értünk volna oda:-) Így is volt vagy dél, mire megérkeztünk. Pláne, hogy baleset miatt lezárták a 71-es utat...
Előzmény: Törölt nick (7597)
Katus27 Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7632

Sziasztok!

Bocsi, hogy nagyon eltűntem, de ugye a vizsgaidőszak (sikerült az összes vizsgám és az összes házidolgozatomat elfogadták) és hogy szép legyen az élet a gép is szórakozott velem, de rendesen.

Ancsúr! Fogsz Te még könyörögni Zádornak, hogy maradjon kicsit csöndben! Kristóf is elmúlt már két éves mire végre beszélni kezdett, azóta viszont le sem lehet lőni. Onnan, hogy felébred, odáig amíg el nem alszik szinte folyamatosan beszél.  Ja, és hogy "irigyeljetek": Kicsi drágám még mindig van, hogy 3-4x ébreszt egy éjszaka.

Kristóf névnapjára egy nagyon aranyos könyvet kap anyósomtól. Ez nem más, mint Nagy Natáliától a Nap születésnapja című. Nagyon aranyos képekkel, rímbe szedve. Nekem nagyon tetszik, remélem Kris is fogja szeretni!

Sziasztok

Katus

Ancsúr Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7631
Na, most meg megtaláltam! És vannak járművek:-)
Előzmény: Ancsúr (7630)
Ancsúr Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7630

Ezt írta Noa is, még nem találtam. Kiadót nem tudsz/tok véletlenül?

Előzmény: Nyuszog (7616)
Ancsúr Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7628

Kivehető, meg is találtam, köszi!

Jó sok van, azt hiszem könyvtár lesz elsőként, majd utána tudok csak választani.

Előzmény: noaaa (7615)
Ancsúr Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7627

És a helikopter hepa lett ma, a varjú mondja, hogy kár!!

Befejezem ám az örömködést, csak még hat rám az újdonság!

És mivel esik, ma locsolnom sem kell, rekedtre olvashatom magam este:-)

Ancsúr Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7626
Amilyen ügyesek vagytok, hamarosan annyi is összejön! Párom nagy örömére igyekszem utolérni Benneteket:-) Nem fog menni, de rajta vagyok az ügyön!
Előzmény: quizas (7624)
Ancsúr Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7625

Nincs okunk panaszra, enyém is kelt akár 10x is, ha épp olyan időszak volt. Mondjuk azt már felezni szoktuk mi is:-)

Képzeljétek, Zádor a könyv hatására mondja, hogy traka. Érdekes, mert van igazi traktorja is, de azt nem nevezte meg eddig.

A hangya meg hává lett. Remélem most már beindul a beszélőkéje!

Ja, meg Piskonak felejtem el mondani mindig, van egy kedvenc kajája Zorkának, hátha Lora is szeretné, amennyire hasonlítanak. Reszelt krumpli, reszelt cukkini, tejföllel, liszttel összekeverve, kisütve. Ehhez megeszik 1-2 dl tejfölt, pici majonézzel.

Előzmény: quizas (7623)
quizas Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7624
mag=meg

Háromszor-négyszer, az a kelés száma ám alkalmanként, nem a prémiumé! :-D
Előzmény: quizas (7623)
quizas Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7623
Hú, az jó, ha van remény a manócskának. Azt hittem, mag is halt. :-((

Ne gondold ám, hogy az enyém csak akkor kel, ha van előtte prémium. ;-) Viszont háromszor-négyszer is. Jön Karsa foga, nagyon szenved vele, bizony föl-fölébred. Ilyen gyerekem még úgysem volt.
Előzmény: Ancsúr (7622)
Ancsúr Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7622

Így már rendben a fogorvos:-) Az nagyon jó, ha szeretik!

Te! Az enyém akkor is kel, ha én egy szia után álomba zuhanok:-) Igaz, mostanában max. egyszer kellett/éj.

Előzmény: quizas (7620)
Ancsúr Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7621

Húú, biztos kapkodtam, az előbb az ételhordót kivittem a nőnek, de azzal a lendülettel vissza is hoztam. Látszik, hogy máshol jár az eszem.

Szóval: a kisfiú átesett rengeteg műtéten, kezelésen, jelenleg jól van. Ez persze így viszonylagos, hordják mindenfelé, ami csak reményt ad, oda is. Lábait bokáig érzi, de a mozgatóidegek nem akarnak visszaépülni... Katéterezik, széklete problémás. Emellett egy tündéri, kedves manó, akinek a kitartása hihetetlen. Januárban volt 2 éves, jönnek a kérdések, hogy ő miért nem tud menni:-( És félnek, mert van esély a kiújulásra.

Előzmény: quizas (7619)
quizas Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7620
Na de a férj kel a babához éjfél és reggel hat között. Nem megéri? ;-)

Fogkőleszedés: most voltak harmadszor és először kér pénzt. Magánorvos, tündéri, elhalmozta őket ajándékokkal, szeretik, és hát nagyon tele volt ám a foguk, fejenként bő negyedórát kaparászott meg dörgölte le speciális gumival. De Karsáé is olyan már. Szinte csupa fekete, el tudjátok képzelni?
Előzmény: Ancsúr (7617)
quizas Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7619
Ancsúr,

Szegény barátnőd!!! És szegény pici kisfiuk, akinek csak néhány hónap jutott... És nagyon együttérzek veled is, nagyon nehéz helyzetben vagy, és az örök lelkiismeret-furdalás is szörnyű lehet. :-(((
Könynebb talán ilyenkor a hívőknek?
Előzmény: Ancsúr (7618)
Ancsúr Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7618

Nagyon......helyzetbe kerültem. 2 évvel ezelőtt barátnőm 8 hónapos kisfiáról kiderült, hogy gerincvelői daganata van. Ha időben észreveszik, akkor tokkal ki lehetett volna venni. Természetesen voltak jelek, sokféle. Hosszú történet. Még én is hamarabb észrevettem a bénulást pl., mint az ortopéd!!!! orvos. De elhessegettem a rossz érzést, nem akartam pánikot. Azzal nyugtattam magam, hogy kengyelben volt sokáig, mikor velem megnézették a csípőjét előtte 2 hétig kórházban kezelték, csak feltűnt volna vkinek, hogy gond van.

A lényeg: perelnek. Engem tanúskodni hívtak. Természetesen igent mondtam. Olyan, mintha gyónni készülnék. A bűntudatom örökre megmarad, mert ha mondjuk szólok és nem nyugtatgatom...De most ezt nyíltan elő is kell adnom. Azoknak az orvosoknak a szemébe nézve, akik tavasszal Zorkát is kezelték.

Teljesen igazuk van, hogy megpróbálnak "elégtételt" venni, de én most félek. Az érzelmi részétől leginkább. Akkoriban, mikor Pesten a neurológus azt közölte velük ordítva, hogy miért nem vitték előbb, most már menthetetelen...rettenetesen magam alatt voltam. Még Zádorral pocakosan, de minden pillanatban rájuk gondoltam hetekig, hónapokig.

Ancsúr Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7617

Ne is mondd! Zádor a tegnapi alvás helyett olyan cirkuszt csinált, hogy becsuktam az ablakokat. Gyanús, hogy most sem lesz másképp.

Mi vhol Piskoékkal haladunk fej- fej mellett házasélet terén, vannak jobb, rosszabb hónapok.

De legyen előttünk követendő példa Quizas, aki a 3 csemete mellett tornázik esténként, aztán van energiája a férjét is kényeztetni!

Nézem a könyveket! Sajnos vagy nem sajnos, vásárlási mániám van, de csak csak a gyerekkönyvek és az (antikvár, jó szagú ) olcsón beszerezhető szépirodalom hoz lázba.

Előzmény: Nyuszog (7616)
Nyuszog Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7616
Sziasztok! Még csak félig tudtam elolvasni a lemaradásomat, és már megint mennem kell. Kicsi fiam leszokott a nappali alvársól, illetve kétszer fél órát alszik kb. Meg éjjel is fent van. Házasélet???? Monát még el tudtam olvasni, na, mi is valahogy úgy vagyunk.

Ancsúr, van egy könyvsorozat, "Nézd, milyen a..." pl. az emberi test. Talán ebben van a közlekedéssel foglalkozó könyv is, de lehet, hogy ezzel is úgy járok, mint a dalokkal. :)
noaaa Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7615
Nem tudom, hogy van az, hogy a hsz-kor külön sorban írom az új témáket, aztán ömlesztve jelenik meg a topicon. Ti hogy tudjátok tagolni a szövegeteket.? Azért remélem a Mártis webhely kivehető.
Előzmény: noaaa (7614)
noaaa Creative Commons License 2007.07.04 0 0 7614
Na, ezt mi sem tudjuk :-))) Pár hónappal ezelőttig mindketten a mi ágyunkba szunyáltak, apa kiszorulván a pamlagon... (a lányok is nagyon nagyok, mi sem vagyunk filigrán termetűek :-)) ) Aztán megkapták az emeletes ágyat, attól vártuk az áttörést, de ez lett belőle, amit alant írtam :-)) A Márti könyvek ezek: http://www.hollobooks.hu/page.php?menu=13&sorozat_ID=21&PHPSESSID=38fed55d409d2ae76cf93035f913d6a7 Nagyon szeretem őket, mert egyszerű kis mindennapi történetek, amilyenek minden kisgyerekkel előfordul(hat)nak. Másik előnye, hogy nagyon sok megjelent belőle, így szép cél gyűjtögetni őket és nem is drága (800 Ft. körül van egy)
Előzmény: Ancsúr (7613)
Ancsúr Creative Commons License 2007.07.03 0 0 7613
Tényleg, miért nem alszanak együtt a lányok?
Előzmény: noaaa (7608)
Ancsúr Creative Commons License 2007.07.03 0 0 7612

Talán mert fiú:-)

Vannak játékok, amik az enyémek voltak, Zorkát átvészelték, most meg kerülnek a kukába. Semmi szándékosság, egyszerűen tönkremennek. Mondjuk könyvet szépen nézeget, de a puha laposnál inkább a közelben maradok, mert ha nagyonkeres vmit, akkor tennyérrel kezd el lapozni.

Előzmény: Mona73 (7611)
Mona73 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 7611
Még jó hogy mind a kettőt elolvastam, mert ez jutott az eszembe!
Sex helyett pórszívó :))))))))))))))))
De tényleg igy van az ember.
És egy idő után már nem is téma, mint nálunk....

Mesekönyv: Norbi mindent megeszik, vagy cafatokra tép, igy olvas. Még a strapás mesekönyv se éli túl ezt a fajta olvasást.
És vetközik, és köldöközik, megőrülök!

Boldog névnapot a Somáknak és a Kornéloknak is!!!!!!!
Ancsúr Creative Commons License 2007.07.03 0 0 7610

Ha nem hívod fel rá a figyelmemet, akkor nem röhögök. Most már igen!

Én is tervezem a vizes porszívót, a mostani nem fogja túlélni az építkezést.

Megcsalni? Én sem tudom elképzelni, hogy időben hová lehet ilyet beszorítani. Azért írhattál volna bíztatóbbat is a jövőről. Én abban bíztam, hogy ez egy- két éven belül megoldódik.

Márti sorozat? Az mi?

Megérkeztek a könyvek reggel! Egész de. kötetlenül házimunkázhattam:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!