jó üzleti érzéke van, nem mellesleg régi motoros a szakmában, aki megjárt már sok mindent, látott ezt-azt. csak nehogy ott is elkezdjen "rásztinpíszezni", mondván az egy jól bevált recept! :))))))
Hát nem tudom, mennyire lesz-lehet Dave jó menedzser a maga forrófejűségével... Nem kéne elbasznia a Testament renoméját. Mondom ezt minden tiszteletem mellett.
1. nagy valószínűséggel lesz idén PSBWB 25 éves évfordulós turné. (azt nem tudni még, h már a tavaszi european carnage-nél is vagy csak a későbbi amerikai turnéjukon.)
2. az új albumon gőzerővel dolgoznak. sőt, annyira, h állítólag mind a 4 tagnak lesz kredite a dalszerzésnél.
Na igen, meg a fehér, fekete szélezett Ibanez rettentő szép (bár az Ibanez fejek moslékak), de hát ha Megadeth, akkor Jackson. Meg aztán Chris kezében még a lángos is jól szólna.
igazd van a space beer az egyik legjobb a old tankarbol.én szerintem a tankardnál uj időszámítás indult andy gutjahr érkezésétől, jobb elődeinél(nem kicsit).power-speed bandákban játszott előtte.A Kings of beer -től játszik a bandában nem véletlen hogy vele készült lemezek a legjobbak.
A vol(l)ume 14-ről elég vegyesek az érzéseim.Jó indítás után(time warp),két nagyon gyenge sablonos szám jön.A fat snatchersbe azért van egy nagyon jo gitárszóló.A BP -be jo a téma meg a csordavokál de azért elég középszer.Utánna viszont már végig hozzék a szokásos tankard szintet,minden szám nagyon jó,nekem különösen a középtempos de nagyon változatos agency a kedvencem.A végén a weekend warriors is süt.A többi meg robog mint egy elszabadult gösser kamion.Ugy érzem a zenekar tuljutott a zeniten a B-day/Beast of Bourbon kettőssel,de még mindig nagyon jók.Kiváncsi vagyok a következő lemezükre.A hangzás ETALON,bár a "bourbon " durvább gitárhangzása nekem jobban tetszik.Aki most ismerkedik a zenekarral a következő számokat ajánlom:
die with a beer with your hand
the horde
need money for beer
endless plasure
When daddy comes to play
bermuda
Ha ezek tetszenek akkor érdemes leásni mélyebre mert egy csomó hasonló jókat találhatsz.Ha nem akkor nem is fog tetszeni .
Höhö, én aznap, a koncert előtt vettem meg a Jugulator CD-t. Alig vártam, h vége legyen a bulinak, szabályosan feszengtem, h hallhassam már, pedig amúgy kurva jó volt a Megadeth. Aztán hazabumliztunk Fvárra az utsó vonattal, és még késő éjjel/hajnalban fejhallgatón meghallgattam a Priest-et. Sosem felejtem el.:-)
egyébként amit már akkor sem értettem ezzel a jeggyel kapcsolatban, h mi a f.a.sz.é.r.t. került rá a "rust in peace" felirat, mikor totál cryptic lemezbemutató koncert volt? mondjuk, az tudjuk, h szeret "rásztinpíszezni" az öreg, de ennyire??! :)))
Mintha ez valami meghívásos klub lenne. Ez nem a G3, ahol cserélődnek az aktuális fellépők.
Amúgy ritka radikálisan ítéled meg a dolgokat - részemről a sját ismertetőben az ilyen véleményeket megfogalmazókra gondoltam azzal, hogy aki ennél a cuccnál fanyalog, az tényleg nem érti (érzi át) az egész lényegét.
De hát nem vagyunk egyformák, te csak utazz a "tökéletesre", attól azért továbbra is 10 pontos a Big Four pakk tokkal-vonóval.
Tehát akkor Testament, Suicidal, Kreator (nem baj, ha német, de nagyon profik) és legyen még egy Gene Hoglanos Dark Angel, és a dvd-n Hoglanra állítsanak tíz kamerát minimum. Legalább nem dobgépként játszana, mint általában. Most a Memorainben is ő lett a dobos.
De most jutott eszembe a második Big 4-hoz a Suicidal Tendencies, akik bár nem echte thrash (mint a Kreator:)), de voltak Clash turnén, és én nagyon szeretem őket, tehát ha kérdeznének, akkor őket mindenképp beszavaznám.