Kill all the white people !
ÉN:Mást nem is tudsz.Olyan vagy, mint a tükör, amelyről nem szívták föl az összes kokót :)
Nem inkább az, amelyikről az összeset fölszívták?:-)
Nem mert néhol igencsak homályos.Vagy csak az én retinám...?
ÉN:Kamu.Minden szó igaz.Másképp honnan keletkezett volna?
he?:) mi keletkezett? Ja, a dolgok úgy keletkeznek, hogy megnevezik őket, de vajon tényleg erre gondolsz? Nesze: rögtön itt egy félreértés.
Én éppenséggel arra gondoltam.
É:Mer holivood a heaven.A földi paradicsom.
oké, de a RG akkor sem tévé, hanem tükör.
Namost én azt gondolom hogy tévé, mert a tévé több mint tükör.A tévé - LCD.A szürke vászon.
Én: egónak becézem. Az ÉN fényképe, nem?
a ruhája.
Ruhája? Hm...:)...Igen.
vili, tehát a szokványos pacifist duma, hogy milyen patkány dolog az erősebb győz elve, meg az észnélküli harc a hatalomért stb…
ÉN: nem így fogtam.A patkányokat korántsem helyezi kedvezőtlen fénybe az író, ha jól emlékszem.Sőt, kiérződik egyfajta kölcsönös szimbiózis vagy hogy is híjják, a foglyok és patkányok között.A könyvben nem a háborúról van szó, hanem inkább a rabságról, és a túlélésről.Az egyik főszereplőt Kingnek hívják.
tkp részben igaz is
Melyik része igaz? Az, hogy elitéli, vagy hogy ténleg patkány dolog?
csakhogy aki ilyeneken síránkozik, az sajnos nem ért semmit, és semmivel sem bölcsebb a patkányoknál, bár folyamatosan azt hiszi magáról, hogy igen.
Namost pont az a lényeg hogy senki sem okosabb a patkányoknál !!! Olvasd el a könyvet!
Lehet hogy tényleg pacifista vagy militarista vagy éppenséggel szcientológiai tan, de én csak azt szoktam leszűrni az ilyenekből, amiből építeni lehet a nagy Rombolót :D
még szép, hogy nem kapcsolják ki…még azok sem, akik meg akarják menteni őket, hehe.
Azok meg főleg nem, azér hogy lássák, megmenekül-e a két sztár.Szóval nekem ez a könyv is maximálisan bejött, ez az utolsó snitt pedig király.
igen, de az alkotó és a mű különbözősége is csak káprázat, hiszen ha nincs idő, akkor ugye
Idő van, fejlődés nincs.Minden egyszerre történik ugyanott.The hat, that I've created, is wearing me.
e: ELjátssza a bábu szerepét.Magát rángatja.Van is egy képe erről.Elküldöm ha nem jön le ide.
na ez egy fasza kép, teljesen meghökkentem.
Jaja.Ezt meg ő festette:
Cyclops woman got one eye in her head
Uff, köpni nyelni nem tudok. miért nő?
Befogadó.Receptor.Mother Earth.
Ki tükröződik a retinán? :D
öőő… a szövegsúgó monitor?…hehe
Pff...Tudsz te valamit.
nem tartozik ide, csak úgy megemlítem, h. a monda szerint Odin „küklopsz”, az egyik szemét ui, eladta a tudásért. na persze itt a küklopsz picsa vmi egészen ellentétes, illúzióktól rabul ejtett állapotot jelképez, csak éppen azt nem értem miért küklopsz, és miért nő, hehe.
Igen, a jó nyomon haladsz.A küklopsz nő a kamera, az egyszemű bábisten.Ő a világ szeme, de, pontosan ahogy mondtad, illúzió az egész, a tudás helyett fényt kapott.Tudás nincs, legyen hát fény.Mascara clotted vision.Cake on some more make-up.I'm as fake as a wedding cake.
"...angels with needles
poked through our eyes
let the ugly light
of the world in "
Az egyszemű isten szemében ő maga tükröződik, a szembeállított tükör, melyből kivették az üveget.
"Cyclops woman can't see nothing at all
She got a pin prick spiral hole"
E:Kik voltak a keresztrefeszítés nézői a Golgotán.Vagy Kálvária? ugye.A fejben.
öőőő...a tévénézők?:)
Látom már vágod.
"There was Christ in the metal shell"
The primate's scream of consonance is a reflection
Of his own mind's dissonance.
yeah! ez tetszik. magyarázd.
Hehe.Én magyarázzam neked? A legjobb magyarázatot a szövegben találod.Valamelyik szövegben.Hyperlinkek, ugrálhtasz.Que?!
Valszeg még nem látogatott el a főemlős istenhez :)
Ezért ordít.
ismered a front line assemblyt?
Hallottam róla de nem tudom mi az.
Üdv: 15+EN