Keresés

Részletes keresés

pok_ussz Creative Commons License 2000.07.05 0 0 37
Most menj, mert öt perc múlva kiderül, hogy éjfélig gályázhatsz.
Ekkora vezértömire ne ugorj ! Pláne önként...
:-)
Előzmény: agresszívmalac (35)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 36
Elő a durva megoldással! Mi az a koppanós tea?
Előzmény: agresszívmalac (35)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.05 0 0 35
Huááááá!

Úgy tűnik mindenki egyetért a kiadott feladatokkal (Legalábbis most. Az, hogy mi lesz 5 perc múlva meg még nem érdekes.) úgy, hogy most még nem megyek a retekbe.

Bluemoon:
"Tudtok valami serkentőt, amitől újra felpörgök, mert megint húznék a retekbe, de nem tehetem."

1.) Koppanós tea (ez durva).
2.) Tarkó állás (más néven gyertya) kb. 5 percig. Azt mondják ettől felfrissül az ember. Egyszer próbáltam, de már nem emlékszem milyen eredménnyel.

bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 34
Bocs, főnök!
:-D
Előzmény: pok_ussz (33)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.05 0 0 33
Korsó a mértékegység, Te !
Előzmény: bluemoon (30)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 32
Drága pok ussz!

Dehogy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ide iszonyú nehéz bekerülni és még nehezebb bent maradni, úh. nagyon büszke vagyok arra, hogy megállom itt a helyem és a főnökség elégedett velem. 1 hónapja dolgoztam itt, mikor párba állítottak minket (itt ismertem meg), jól bevált a dolog. Most kb. 3 hete megint külön dolgozunk, de az irodában együtt vagyunk. Egyik szemem sír, a másik meg nevet, de örülök, hogy "elvágták a köldökzsinórt", így talán könnyebb lesz.

Imádom a munkám. Változatos, pörgő, kreativitás igénylő, mindig megújjuló és átkozottul jól csinálom (bocsánat az elbizakodottságért) :-)

Előzmény: pok_ussz (31)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.05 0 0 31
Őmiatta vagy annál a firmánál?
Mert azt a melót nem biztos, hogy lehet szeretni...
Előzmény: bluemoon (29)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 30
Hát most be is nyomnék veletek egy jó pohárral, az tuti.
Előzmény: agresszívmalac (28)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.05 0 0 29
Csók fiúk!

Igen, ez az a kollegám. Meglepő mi?! :-)

Kedves DRT: Én teregettem ki a szennyest, úh. nyugodtan kérdezz. Ami szíveden, legyen a szádon. :-)

Sikerek? Hm, nem tudom. Annyi munkám van, folyton vidékre kell rohangálnom. Belépek az irodába és igen hamar le is lépek, este 21h körül jövök be és akkor csinálom a többi melót, úh. alig látjuk egymást. Minden nap felhív, többször is, de főleg munka jellegű, bár nem túl fontos dolgokkal. Most lebetegedtem, 38,2 fokos lázzal gályázom, szédülök, megbotlottam és beütöttem a fejem a fogasba. Persze, pont ekkor hívott, kicsit kába voltam, ezért kinyomtam. Később beszéltünk, totál aggódott, teljesen meglepődtem. Nem hiszem, hogy ez siker. :-(

A macskának szinte már nem is adok kaját, de semmi nem segít. Annyira ki van éhezve a szeretetre (mintha magam látnám... :-))), hogy nincs az az idő, ami elég lenne neki a simogatásból és a testi közelségből. Viszont ma elviszik, úh. még magányosabb leszek. :-?

Nem olvastam be neki, teljesen el vagyok fáradva.

Tudtok valami serkentőt, amitől újra felpörgök, mert megint húznék a retekbe, de nem tehetem.

agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.05 0 0 28
Igen, igen drága bluemoon. Te vagy a szerencsés nyertes. Izenjél, milyen hőfokú elektronikus söröt kérsz.

Ezt egyébként már reggel 07:00-kor el akartam küldeni, de nem ment el idáig. Biztos rosszul klikkeltem a nem megfelelő gombra, azannyát.

pok_ussz Creative Commons License 2000.07.05 0 0 27
Kedves bluemoon,

Ugyanez a kérdés merült fel bennem is, mint DRT-ben, szóval már ketten vagyunk.

A macseknak meg mit adsz enni, hogy ilyeneket tud produkálni? Vagy stresszes, mert ritkán lát?
Mert akkor nem csodálom, hogy a kádba is beugrik.
Mellesleg őt elküldted a retekbe?

Előzmény: bluemoon (25)
DRT Creative Commons License 2000.07.05 0 0 26
Szia bluemoon, kicsit off leszek.
Csak nem AZ a kollegád lépett el tegnap este?
Sikerekről tudsz beszámolni?
Bocs, ha "intim" voltam!

Ja, tiéd agresszivmalac söre!

Előzmény: bluemoon (25)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.04 0 0 25
Drága pok ussz!

Kivagyok. :-(

Macsek összeszarta a lakást (bocs), még a falról is azt mosogattam le. Úh. némi sírógörccsel és hipóval zártam az estét.
Reggel viszont, mikor meditatíve elmerültem a habokba, beugrott mellém, amitől egy enyhébb szívizom-görcsöt kaptam. Ő is, emiatt viszont most mély karomnyomok szépítik a combom.

Most értem vissza vidékről, tiszta izzadt vagyok, melegem van, ragadok, éhes vagyok, ma összesen 3 kávét ittam és nem ettem, a kollegám egy idegroncs és nagyon-nagyon idegesít, alig várom, hogy hazamenjen, de ha elmegy egyedül gályázhatok, ami még rosszabb. Festés volt az irodában és a festők elállították a lámpákat, én nem érem el, még létrával se, úh. nincs fény, fáj a szemem a monitortól és a macskának ma is túl sok ideje lesz össze..ni a lakást.

(Áááá)állítsátok meg a Földet....

Előzmény: pok_ussz (16)
DRT Creative Commons License 2000.07.04 0 0 24
Remélem azt nem nyerem meg.
Előzmény: agresszívmalac (23)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.04 0 0 23
Drága Jó Retekbe Menő Bajtársak!

A mai napon most jött el az a pillanat, amikor el kellene menjek a retekbe. Azért oda, mert ott lehet söröket inni. Sajnos azonban most a vérbe(!!!) kell mennem konyhabútor felsőszekrényt venni, ami azért megterhelő, mert csak ezután tudok a retekbe menni, és ez már most elszomorít.

Sz'al csak annyit szeretnék mondani minden még nem a retekben tartózkodó munkaerőnek, hogy holnap legalább korán bejövök és megnézem, ki megy el legkésőbb a retekbe ma. A győztesnek küldök egy elektronikus söröt.

DRT Creative Commons License 2000.07.04 0 0 22
:)
Előzmény: pok_ussz (21)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.04 0 0 21
szeva DRT,
így jártak...
Feltúráztuk őket: magyarán nem volt ott semmi off...

agresszívmalac:
játékokban nem vagyok otthonos, nekem a flitter jön be - csak a (BME-s) ecsém nem hoz nekem programot.
És mondják, hogy a közgázosok a gonoszak...

DRT Creative Commons License 2000.07.04 0 0 20
Ekkora értelmetlen topicot, de azért tetszik.
Húznék már én is a vérbe, de itt kell maradnom.

Off

pok ussz,
asszem a túrázok kezdtek berágni hehehe

On

agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.04 0 0 19
Dír Pok Ussz,

Nem értettél félre semmit, igaz, hogy viszont Én hazudtam, mert elfelejtettem mondani, hogy tegnap aztán mégsem flippereztem, hanem a "rónin bléd" című játékkal játszottam. Amúgy volt 2db stella ártojá sör is, és a szakállam csak reggel vágtam le.

(Zárójelben jegyezném meg, hogyha végre lemészárolsz valakit a játékban - meg kell mondjam, hogy nagyon meg kell szenvedni ezért a katarzisért - akkor biztosan jön egy aljas másik aki tuti levágja a fejed, mielőtt még azt mondhatnád, hogy bik-ma.......

Előzmény: pok_ussz (18)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.04 0 0 18
Mondtad, hogy flipperezel, meg sörözöl jól, ha már egyedül leszel otthon. Azt is említetted, hogy kinőtt a szakállad.
A kettőt mostam össze - de lehet, hogy félreértettem valamit.
Nem először fordul elő..
:-(

"de sajnos qrva sok dolgom van, meg aztán a tegnapi mailjeim hatására beindult egymás nagyipari szivatása az osztályon"

Erre mondta kedvenc tanárom: ki tevét ccsinál magából, viselje is púpjait.

Hogy kerül egy légy a légkondis, ablaktalan szobába ? Az ajtó nem nyílt már vagy két órája...

Előzmény: agresszívmalac (17)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.04 0 0 17
Dír Pok Ussz,

Nekem is tele van, úgyhogy mennék már megint a retekbe, de sajnos qrva sok dolgom van, meg aztán a tegnapi mailjeim hatására beindult egymás nagyipari szivatása az osztályon.

Attól tartok, hogy most tényleg kimegyek a retekbe, be kell fizetnem pár csekket.

Egyébként arra is gondoltam, hogy nyitni kéner egy topicot "Na most én bejöttem a retekből" címmel. Egy ilyen topicba pontosan le tudnám írni, mit éreztem ma amikor bejöttem dógozni.

Üdv: agresszívmalac

UI: Ezt a flittert meg szakállat nem értem. Hüje vagyok ?

Előzmény: pok_ussz (16)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.04 0 0 16
bluemoon: macsek örvendezett vala Neked?
agresszívmalac: flitterben új csúcs? Vagy is szakállas?

Nekem már most tele van....
Kéne menni a retekbe. Kell oda kiegészítő bérlet?

bluemoon Creative Commons License 2000.07.04 0 0 15
:-))))
Szép álmokat.
Előzmény: kaviat (14)
kaviat Creative Commons License 2000.07.04 0 0 14
már csak azért is, mert lehet hogy megfexi szegény gyomrát a halikra

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: bluemoon (13)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.04 0 0 13
Majd megmondom neki, hogy ne kaviárról álmodjon, hanem kaviat nevét áldja.
Előzmény: kaviat (12)
kaviat Creative Commons License 2000.07.04 0 0 12
navégre :)) az a cica se kell hogy egész éjjel éhezzen

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: bluemoon (11)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.04 0 0 11
csókollak. hívom a taxit. :-)
Előzmény: kaviat (10)
kaviat Creative Commons License 2000.07.04 0 0 10
:(( akkor irány haza

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: bluemoon (9)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.04 0 0 9
Kiba.. sok munkám van még, és ahelyett, hogy csinálnám itt csevegek.
Fáradt vagyok, álmos, leszakad a hátam, éhes is vagyok, már csak a biztonsági őr van itt, az is alszik, KO vagyok és nagyon hamar itt lesz a reggel. A macskám meg otthon éhezik.
kaviat Creative Commons License 2000.07.03 0 0 8
én meg már eljöttem /így aztán lehet hogy offtopic leszek/, most értem haza, vacsi +volt, most jön az ejtőzés...

.kav]4t r.e.b.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!