Úgy tűnik mindenki egyetért a kiadott feladatokkal (Legalábbis most. Az, hogy mi lesz 5 perc múlva meg még nem érdekes.) úgy, hogy most még nem megyek a retekbe.
Bluemoon:
"Tudtok valami serkentőt, amitől újra felpörgök, mert megint húznék a retekbe, de nem tehetem."
1.) Koppanós tea (ez durva).
2.) Tarkó állás (más néven gyertya) kb. 5 percig. Azt mondják ettől felfrissül az ember. Egyszer próbáltam, de már nem emlékszem milyen eredménnyel.
Dehogy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ide iszonyú nehéz bekerülni és még nehezebb bent maradni, úh. nagyon büszke vagyok arra, hogy megállom itt a helyem és a főnökség elégedett velem. 1 hónapja dolgoztam itt, mikor párba állítottak minket (itt ismertem meg), jól bevált a dolog. Most kb. 3 hete megint külön dolgozunk, de az irodában együtt vagyunk. Egyik szemem sír, a másik meg nevet, de örülök, hogy "elvágták a köldökzsinórt", így talán könnyebb lesz.
Imádom a munkám. Változatos, pörgő, kreativitás igénylő, mindig megújjuló és átkozottul jól csinálom (bocsánat az elbizakodottságért) :-)
Kedves DRT: Én teregettem ki a szennyest, úh. nyugodtan kérdezz. Ami szíveden, legyen a szádon. :-)
Sikerek? Hm, nem tudom. Annyi munkám van, folyton vidékre kell rohangálnom. Belépek az irodába és igen hamar le is lépek, este 21h körül jövök be és akkor csinálom a többi melót, úh. alig látjuk egymást. Minden nap felhív, többször is, de főleg munka jellegű, bár nem túl fontos dolgokkal. Most lebetegedtem, 38,2 fokos lázzal gályázom, szédülök, megbotlottam és beütöttem a fejem a fogasba. Persze, pont ekkor hívott, kicsit kába voltam, ezért kinyomtam. Később beszéltünk, totál aggódott, teljesen meglepődtem. Nem hiszem, hogy ez siker. :-(
A macskának szinte már nem is adok kaját, de semmi nem segít. Annyira ki van éhezve a szeretetre (mintha magam látnám... :-))), hogy nincs az az idő, ami elég lenne neki a simogatásból és a testi közelségből. Viszont ma elviszik, úh. még magányosabb leszek. :-?
Nem olvastam be neki, teljesen el vagyok fáradva.
Tudtok valami serkentőt, amitől újra felpörgök, mert megint húznék a retekbe, de nem tehetem.
Ugyanez a kérdés merült fel bennem is, mint DRT-ben, szóval már ketten vagyunk.
A macseknak meg mit adsz enni, hogy ilyeneket tud produkálni? Vagy stresszes, mert ritkán lát?
Mert akkor nem csodálom, hogy a kádba is beugrik.
Mellesleg őt elküldted a retekbe?
Macsek összeszarta a lakást (bocs), még a falról is azt mosogattam le. Úh. némi sírógörccsel és hipóval zártam az estét.
Reggel viszont, mikor meditatíve elmerültem a habokba, beugrott mellém, amitől egy enyhébb szívizom-görcsöt kaptam. Ő is, emiatt viszont most mély karomnyomok szépítik a combom.
Most értem vissza vidékről, tiszta izzadt vagyok, melegem van, ragadok, éhes vagyok, ma összesen 3 kávét ittam és nem ettem, a kollegám egy idegroncs és nagyon-nagyon idegesít, alig várom, hogy hazamenjen, de ha elmegy egyedül gályázhatok, ami még rosszabb. Festés volt az irodában és a festők elállították a lámpákat, én nem érem el, még létrával se, úh. nincs fény, fáj a szemem a monitortól és a macskának ma is túl sok ideje lesz össze..ni a lakást.
A mai napon most jött el az a pillanat, amikor el kellene menjek a retekbe. Azért oda, mert ott lehet söröket inni. Sajnos azonban most a vérbe(!!!) kell mennem konyhabútor felsőszekrényt venni, ami azért megterhelő, mert csak ezután tudok a retekbe menni, és ez már most elszomorít.
Sz'al csak annyit szeretnék mondani minden még nem a retekben tartózkodó munkaerőnek, hogy holnap legalább korán bejövök és megnézem, ki megy el legkésőbb a retekbe ma. A győztesnek küldök egy elektronikus söröt.
szeva DRT,
így jártak...
Feltúráztuk őket: magyarán nem volt ott semmi off...
:-)
agresszívmalac:
játékokban nem vagyok otthonos, nekem a flitter jön be - csak a (BME-s) ecsém nem hoz nekem programot.
És mondják, hogy a közgázosok a gonoszak...
Nem értettél félre semmit, igaz, hogy viszont Én hazudtam, mert elfelejtettem mondani, hogy tegnap aztán mégsem flippereztem, hanem a "rónin bléd" című játékkal játszottam. Amúgy volt 2db stella ártojá sör is, és a szakállam csak reggel vágtam le.
(Zárójelben jegyezném meg, hogyha végre lemészárolsz valakit a játékban - meg kell mondjam, hogy nagyon meg kell szenvedni ezért a katarzisért - akkor biztosan jön egy aljas másik aki tuti levágja a fejed, mielőtt még azt mondhatnád, hogy bik-ma.......
Mondtad, hogy flipperezel, meg sörözöl jól, ha már egyedül leszel otthon. Azt is említetted, hogy kinőtt a szakállad.
A kettőt mostam össze - de lehet, hogy félreértettem valamit.
Nem először fordul elő..
:-(
"de sajnos qrva sok dolgom van, meg aztán a tegnapi mailjeim hatására beindult egymás nagyipari szivatása az osztályon"
Erre mondta kedvenc tanárom: ki tevét ccsinál magából, viselje is púpjait.
:-)
Hogy kerül egy légy a légkondis, ablaktalan szobába ? Az ajtó nem nyílt már vagy két órája...
Nekem is tele van, úgyhogy mennék már megint a retekbe, de sajnos qrva sok dolgom van, meg aztán a tegnapi mailjeim hatására beindult egymás nagyipari szivatása az osztályon.
Attól tartok, hogy most tényleg kimegyek a retekbe, be kell fizetnem pár csekket.
Egyébként arra is gondoltam, hogy nyitni kéner egy topicot "Na most én bejöttem a retekből" címmel. Egy ilyen topicba pontosan le tudnám írni, mit éreztem ma amikor bejöttem dógozni.
Üdv: agresszívmalac
UI: Ezt a flittert meg szakállat nem értem. Hüje vagyok ?
Kiba.. sok munkám van még, és ahelyett, hogy csinálnám itt csevegek.
Fáradt vagyok, álmos, leszakad a hátam, éhes is vagyok, már csak a biztonsági őr van itt, az is alszik, KO vagyok és nagyon hamar itt lesz a reggel. A macskám meg otthon éhezik.