Keresés

Részletes keresés

Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 828
Ezek szerint félreértettelek? A Yahoo-maffiából csak az Emilio-ág fogadott be, a Messengeriok nem?
Előzmény: Viveca (825)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 827
Te jó ég! Csak nem arra gondoltál, hogy a gumiálarc alatt valójában Zolika rejtezett??? Nehogy komolyan vegyél itten egyetlen szót is!!
Előzmény: waters (824)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 826
Szija, waters! Hát ti nem hepajoztok ezerrel????
A tegnapi buli után a srácok jegyzeteket készítettek az elhangzott magvasságokról s végül egyetlen kérdésük maradt a levegőben, erről azonban Flower véleményét szeretnék kikérni:
MIÉRT VOLT LENIN VEGETARIÁNUS?????
Előzmény: waters (824)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 825
Nem tom, mér kültél el a pusztába, mer hijába néztem, 0 unread messages...
Vagy nem is levelet kellett volna néznem?!
Semmiféle finom gúny. Üldözési mánia.

Hogy bisztos-e???? Hát ez jó. Nem, pancser, tök szórakozásiból megyek tönkre mijatta! Mit gombolsz te rólam?
Épp elég sokkoló vagy te nekem itten, kedvesem...

Előzmény: Pancser Láma (823)
waters Creative Commons License 2000.06.10 0 0 824
Köszi a hozzászólást...
Igazán jól esett!
Előzmény: Pancser Láma (823)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 823
Nna, elolvastam, vettem a finom gúnyt, köszönöm.

Reductil ügyben majd tájékozódom és írok a magánba, de biztos, hogy szükséged van erre? :((

Ha valami igazán sokkolót akarsz olvasni, nézz át a pm topicra!

Húúúúúúúúúúha, ajjjjajjjjj, megilyesmi...

Előzmény: Viveca (819)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 822
Megyek mán, itt se vagyok, ti csak élvezkedjetek itt tovább! De azt tudnod köll, hogy mire onnét visszaérek, addig neked kinő az ősz szakállad!
Előzmény: Pancser Láma (820)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 821
Ha a topicgazda nem harapja le a fejemet, akkor sietek megnyugtatni, hogy DEHOGYNEM!
Előzmény: Pancser Láma (815)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 820
Jujj, ne kezdd el! A Yahoodat mekkuksótad má?
Előzmény: Viveca (817)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 819
Kiborogat ez a pacernyák! Na, megyek vissza fuszekliket aggatni...
Előzmény: Pancser Láma (818)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 818
Megyek, bedrótoztak. De sajna addig ki köll kapcsolnom az indexet :-((
Előzmény: Viveca (813)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 817
Mos meg mit vétettem MÁR MEGIN?????
Előzmény: Pancser Láma (816)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 816
Gonoszboszi, nem szállsz le a seprőnyélről?
Előzmény: Viveca (814)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 815
Háát micsinyájjak...mostanság nem vajaznak... (vö.: szegény béla)
Előzmény: Shalina (812)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 814
Amúgy meg a gazdi köszönti a kedves megjelenteket!
Hihetetlenségre jöttem rá: tök gyors a gépem, ha történetesen közben teregetek is, haha! Most mingyár kirohanok a balkoniéra, feldobok két bugyit a fregóra, uccu vissza, egy hozzászólás, aztán repesztés, mielőtt a szellő ráfújja a tangákat valami járókelő búbjára...
Előzmény: Viveca (813)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 813
Felvilágosító levélke elment a dalaihoz, tessék belekukkantani a drótba!
Előzmény: Pancser Láma (811)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 812
Még mindig jobb, mint ha a fejeden lenne...
Előzmény: Pancser Láma (811)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 811
Én is asszem, inkább vaj. De annál nagyobb a baj!
Előzmény: Shalina (810)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 810
A koszorúér környékén. Ha jól tippelek.
A követ meg egyszerűen nem hiszem, de könyörgök, nehogy ezért felvagdosd a mellkasodat!!
Előzmény: Pancser Láma (809)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 809
Keresgélem, Shalina, ihun szívtájékomat, de nem találok semmit, csak egy érzéketlen kődarabot. Merre keresgéljek tovább?
Előzmény: Shalina (808)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 808
Reductil ügyeben keresgélj a szívtájékon. De ne a náditapír szíve körül, ha lehet! Agygörcsre viszont nem jó, úgyhogy lécci, ne golyózz!
Előzmény: Pancser Láma (807)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 807
Basszameg a náditapír! Elárulná má végre valaki az öreg gyagya pancsernek, mijaz isten az a Reductil??? Köszönném, vagy begolyózom.

Bad news: végre mekkcsíptem a Join Me-t az emtívín, vagy legalábbis a második felét (valószínűleg telepatikus átvitellel érkezett a harántimpulzus a távkapcsolóhoz). Háát, nem tom, gondolom az első felében van a varázs, mer nekem abszolute nem jött be a dolog, sem vizuálisan, sem zeneileg, dehát ez az én nyamvadt ízlésvilágom és zenei előképzetlenségem folytán akár még dícséret is lehet. No problem, magánügy, a karaván halad, pancser ugat.

Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 806
Künn, biza, összekucorodva a pamlagon. Bár aludni nemigen fog, mer ahogy Enter zöldes pillantását lesem, hát asszem, egy ideig még nem lesz itten szenderület! Pácska!
Előzmény: Bloodflower (805)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.10 0 0 805
akkor soksok csók a fiúknak, jóéjt neked...remélem Zolika kinn alszik....
Előzmény: Viveca (804)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 804
Megvizslattuk, nyugi! Zoli szerint egész jól állt neki az a gumimaszk, amit azért húzott a fejire, nehogy a rajongók felismerjék és lemondjanak róla! További kellemes letöltéseket, de nekem megártott ez a pajzánkodás és most elvonulok. Ha tucc, bármely nap délutánján kukkants ide, próbálok itt lenni!

Előzmény: Bloodflower (803)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.10 0 0 803
hahaha!!! Zoltan nem bírja addig a sapesz nelkul!!!

VIVECA!!! irány a honlapom! meg ne lássalak, míg meg nem láttad!!!!

Előzmény: Viveca (802)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 802
Phűű, gördülnek a mázsás kövek a szivem hegyiről. Most már mi is visszavonulhatunk... Amúgy Zoli is visszaért, de nem kesereg túlzottan, aszongya, addig ellesz a sapesz nélkül, míg haza nem mennek Helsinkibe. Ha előbb nem, hát Wiesenben visszaadod neki. De nekem valami azt sugdossa, hogy előbb lőn az a találkozás!!!...
Előzmény: Bloodflower (801)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.10 0 0 801
hazaértem szívem...csak egy sapival több maradt nálam...
nyilatkozat holnapra maradt, mivel lefeküdt a zédes
Előzmény: Viveca (800)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 800
De milyen jó, hogy nem halasztottuk sehová!!! Ville még most is totál fel van dobódva attól, ahogy a citromfagyiba mártogatott eperrel etetted! Azért most figyeltem és nem engedtem ki utánad se "izgalmat lankasztani", se "melegszendvicset sütögetni"! De nem különösebben csalódott, mert itt vagyok neki én. No meg tudja, miért rendeltetek taxit a kis sapissal... Te jó ég, mit fog mesélni az a sofőr holnap a klubban!... Csak mire hazaérsz, sikerüljön felöltöznöd! (Zolika sapekját nehogy tévedésiből a magad kobakjára húzzad!)

Waters úr szívélyes nyilatkozatát emitten várom!
Egyébként rossz hírem van: ma a kutya se nézett be ide - bizony, még Pötyi sem! Szal nem tudom, mi lesz, mer én itt meg töröm magam, leveleket küldözgetek világgá, erre nem fogad más, mint a méla csönd... ez gornyasztó...

Üzenet a tettestársnak: ha öt után belépkedek, az jóóóóó???? Egyébként írok neked az externetes címre, nézd meg, mert szerintem műxik!!!

No jó éjt - a nem tudom, kinek...

Előzmény: Bloodflower (799)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.09 0 0 799
Viveca! az oldalt belinkeltem, csak oda kellett volna kattintani a "weboldal" szóra, vagy itt-re, nemtom hogy is írtam...
holnap szerintem jó lenne, ha rám tudnál csörögni. kocsi nincs, mert nem ment át a vizsgán...upsz..nem is lesz egy darabig...
sz és v este jönnek hozzánk (nemtom hogy fogom bírni), úgyhogy cikis. de igaz, hogy szar ilyen rövid időre....mi legyen..halasszunk??? nemtom.
na jó, az oldalunk itt, és akkor csak kattints az ittre, OK?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!