Szija, waters! Hát ti nem hepajoztok ezerrel????
A tegnapi buli után a srácok jegyzeteket készítettek az elhangzott magvasságokról s végül egyetlen kérdésük maradt a levegőben, erről azonban Flower véleményét szeretnék kikérni:
MIÉRT VOLT LENIN VEGETARIÁNUS?????
Nem tom, mér kültél el a pusztába, mer hijába néztem, 0 unread messages...
Vagy nem is levelet kellett volna néznem?!
Semmiféle finom gúny. Üldözési mánia.
Hogy bisztos-e???? Hát ez jó. Nem, pancser, tök szórakozásiból megyek tönkre mijatta! Mit gombolsz te rólam?
Épp elég sokkoló vagy te nekem itten, kedvesem...
Amúgy meg a gazdi köszönti a kedves megjelenteket!
Hihetetlenségre jöttem rá: tök gyors a gépem, ha történetesen közben teregetek is, haha! Most mingyár kirohanok a balkoniéra, feldobok két bugyit a fregóra, uccu vissza, egy hozzászólás, aztán repesztés, mielőtt a szellő ráfújja a tangákat valami járókelő búbjára...
Basszameg a náditapír! Elárulná má végre valaki az öreg gyagya pancsernek, mijaz isten az a Reductil??? Köszönném, vagy begolyózom.
Bad news: végre mekkcsíptem a Join Me-t az emtívín, vagy legalábbis a második felét (valószínűleg telepatikus átvitellel érkezett a harántimpulzus a távkapcsolóhoz). Háát, nem tom, gondolom az első felében van a varázs, mer nekem abszolute nem jött be a dolog, sem vizuálisan, sem zeneileg, dehát ez az én nyamvadt ízlésvilágom és zenei előképzetlenségem folytán akár még dícséret is lehet. No problem, magánügy, a karaván halad, pancser ugat.
Künn, biza, összekucorodva a pamlagon. Bár aludni nemigen fog, mer ahogy Enter zöldes pillantását lesem, hát asszem, egy ideig még nem lesz itten szenderület! Pácska!
Megvizslattuk, nyugi! Zoli szerint egész jól állt neki az a gumimaszk, amit azért húzott a fejire, nehogy a rajongók felismerjék és lemondjanak róla! További kellemes letöltéseket, de nekem megártott ez a pajzánkodás és most elvonulok. Ha tucc, bármely nap délutánján kukkants ide, próbálok itt lenni!
Phűű, gördülnek a mázsás kövek a szivem hegyiről. Most már mi is visszavonulhatunk... Amúgy Zoli is visszaért, de nem kesereg túlzottan, aszongya, addig ellesz a sapesz nélkül, míg haza nem mennek Helsinkibe. Ha előbb nem, hát Wiesenben visszaadod neki. De nekem valami azt sugdossa, hogy előbb lőn az a találkozás!!!...
De milyen jó, hogy nem halasztottuk sehová!!! Ville még most is totál fel van dobódva attól, ahogy a citromfagyiba mártogatott eperrel etetted! Azért most figyeltem és nem engedtem ki utánad se "izgalmat lankasztani", se "melegszendvicset sütögetni"! De nem különösebben csalódott, mert itt vagyok neki én. No meg tudja, miért rendeltetek taxit a kis sapissal... Te jó ég, mit fog mesélni az a sofőr holnap a klubban!... Csak mire hazaérsz, sikerüljön felöltöznöd! (Zolika sapekját nehogy tévedésiből a magad kobakjára húzzad!)
Waters úr szívélyes nyilatkozatát emitten várom!
Egyébként rossz hírem van: ma a kutya se nézett be ide - bizony, még Pötyi sem! Szal nem tudom, mi lesz, mer én itt meg töröm magam, leveleket küldözgetek világgá, erre nem fogad más, mint a méla csönd... ez gornyasztó...
Üzenet a tettestársnak: ha öt után belépkedek, az jóóóóó???? Egyébként írok neked az externetes címre, nézd meg, mert szerintem műxik!!!
Viveca! az oldalt belinkeltem, csak oda kellett volna kattintani a "weboldal" szóra, vagy itt-re, nemtom hogy is írtam...
holnap szerintem jó lenne, ha rám tudnál csörögni. kocsi nincs, mert nem ment át a vizsgán...upsz..nem is lesz egy darabig...
sz és v este jönnek hozzánk (nemtom hogy fogom bírni), úgyhogy cikis. de igaz, hogy szar ilyen rövid időre....mi legyen..halasszunk??? nemtom.
na jó, az oldalunk itt, és akkor csak kattints az ittre, OK?