Arra szavaztunk március 9-én, hogy 2009-től töröljék el a vizitdíjat, a korházi napidíjat, és az oktatási hozzájárulást. Ehhez képest teljes az egyetértés a pártok(!) között, hogy már idén április 1-től töröljék el ezeket a díjakat, a népszavazás eredményét nagy ívben leszarva.
Sikerült rátapintanod egy nagyon súlyos problémára. Mindenki rohan a bíróságokra, beleértve az alkotmánybíróságot is. Ezek a derék testületek meg hozzák az egymásnak teljesen ellentmondó, logikátlan ítéleteket.
És hogy miért nem fejlődik a gazdaság? Többek között ezért.
Szerintem pontosan ezt fogja tenni, akinek kárt okoz a dolog. A magyar politikai elit meg totál jogi analfabéta (pedig túlteng közöttük a jogi végzettség), úgyhogy legfeljebb megtörténik az, ami minden hónapban szokott, hol regisztrációs adóval, hol orvosok ügyeleti díjával, hol rendőrök túlmunkájával, hol ezzel, hol azzal...:)))
Ez a nepszavazas arrol szolt, hogy az emberek utaljak a kormanyt.
Ez idáig tényszerű, szerintem 1962 óta ennyire közutálatnak örvendő kormányunk nem volt. Hogy ki miért, az már jóval heterogénebb, ahogy az is, hogy ki miért mondott igent a vizitdíj eltörlésére. Viszont fenntartom, hogy sokkal több embert zavart ennek a dézsmának a bevezetési módja, meg maga az ilyen módon való pénzbeszedés, mint maga a 300 Ft.
Már az Éger topciba beírtam, de ide még jobban illik:
Agresszív kismalac gondolkodik magában: - Ó, ezek a rohadt házak! Ó, ezek a rohadt autók! Ó, ezek a rohadt fák! Nyelne el mindent a köd.......ó, az a rohadt köd!
Követeljük, hogy jövőre ne legyen vizitdíj meg tandíj, meg kórházi tartózkodási díj, de követeljük, hogy idén még legyen!!! Micsoda szemét kormány, aki azonnal teljesíti a követelésünket és nem vár vele, követeljük, hogy a költségvetést módosítsák! (Ja, hogy nem költségvetési tétel a vizitdíj stb,... Akkoris!!!) Idén még fizetni akarunk!!! Ja, hogy már több fideszérzelmű kórházigazgató hétfőtől nem szedi be? Akkoris!!! Nem teljesítik a népakaratot!!!
(Csak most már kezdek elbizonytalanodni, hogy mit is akart a nép.)
Rohadt Gyurcsányi eltörölte a vizitdíjat, de én fizetni fogom, nem hagyom, hogy a szemét kommunisták tönkretegyék az egészségügyet!!!! Gyurcsányi takaroggy, majd Dr. Orbán Viktor, Magyarország Örökös Miniszterelnöke visszahozza a vizitdíjat 2009. januárjáig, és nem mennek tönkre a háziorvosok!!!!
Tessenek érdekeltté tenni a költségtérítéseseket az ÁF-ba való átjárhatósággal a tanulában, oszt kész. Mindenkinek fel kell kötni a gatyát, és tanulni, ha azt akarja, ne fizessen.
Az átlag valóban 105 e ft lett volna, de akár a 180 e Ft-ot is elérhette volna, az adott fősuli döntésétől függően. Ez meg már majdnem ott van, ahol a költségtérítéses.
Az elvtársak annyira, de annyira tisztelik az ő népüket, hogy azt is megteszik ami nem kötelező...:D Viccen kívűl, azért csinálják, hogy lehessen hörögni, hogy a népszavazás miatt összeomlik az egészségügy. Mocskos egy bagázs, semmi sem drága nekik.