A rendőrség követeli a bírói vádak tisztázását Egy rendőrt elítélt, egy másikat felmentett egy bíró a 2006 szeptemberi zavargások alatt a kőbányai rendőrkapitányságon történt bántalmazások miatt. A bíró kimondta, hogy a rendőrök egy része biztosan hamisan tanúskodott. Egy másik bíró is ebben a szellemben nyilatkozott a rendőr tanúkról. A rendőrség visszautasítja a vádakat. http://index.hu/politika/belfold/rendhaz0115/
De ez guberáló csak kívülről látott bíróságot, ügyészséget, esetleg volt vmi tyúkpere, és azt hiszi, hogy ettől ő már ismeri az anyagi és eljárásjogi szabályokat....:)
"A 2006. őszi felvételeken látható beosztottaikat fel nem ismerő közvetlen felettesek, a később a büntetőbíróság által elmarasztalt rendőrök eljárását a kivizsgálás során jog- és szakszerűnek minősítő parancsnokok, a semmire nem emlékező kollégák [3] mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a bántalmazásos bűncselekmények elkövetőinek töredékét lehet csak felelősségre vonni, "
A Grippenekért kapott kenőpénzből telhet rá. látom már ide is lehúzódott a párt új-régi stílusa:) Még nincsenek meg az új Gripen-bizottság tagjai, egy jelentéstervezet azonban már elkészült, írja a Népszabadság.
Harci miben?Ne magadból indulj ki.Vagy ha már láznál tartunk ajánlom figyelmedbe Szul nick írásait.Aztán ha elolvastad lehet jöbbi behányni nekem, ismét. :-)
ha a rendőrségnek megengeded, hogy -- ízlése szerinti -- törvényt sértsen, akkor ugye az sem lesz baj, ha Sólyom László -- ízlése szerint -- dönt arról, hogy melyik törvényt írja alá és melyiket nem.
Te is kapjál már a fejedhez! Hol írtam én olyat, hogy megengedem azt, hogy a rendőrség törvényt sértsen?
Tipikus fidesznyik hozzáállás. Kezet foghatsz Wic haveroddal. Sőt! Kioszthatjátok egymásnak a vállveregetést... Kitalálsz valami baromságot, megpróbálod úgy beállítani, mintha én állítottam volna azt, aztán nekiállsz bőszen cáfolni. Kitűnő tanítványa vagy a fideszes propagandagépezetnek...
Az átlag megállító rendőr szervezetten bírságol zsebre, ő meg azért bűnöző.:))
Múltkor elmesélte 1 haverom, hogy milyen körültekintően húzták le az Üllői úton. Gondoltad volna, hogy külön rejtekhely van kialakítva a rendőrautóban a fekete lóvénak? Aztán jön a motoros rendőr, és viszi a zsákmányt a megfelelő helyre, amiből a rendőrvezetők is kapnak.
Mondjuk gálánsak voltak, megállították a forgalmat kék villogóval, hogy a lehúzott ügyfél ki tudjon állni a szélső sávból....:))