Tény az hogy szinte minden nap történik valami de azért nem mindegyik olyan hüde jó. Vagy vannak azok a dolgok amik oké kurva jók de hiába írom le ugy már nem tudja vissza adni azt az élmény mint amikor történt Pl ilyen volt amikor szopatuk az ellneőrt. Mert ti mondtátok hogy ez elég lightos volt meg minden de akkor ott igazán jó volt.
De milyhejst történik valami írok.
hogyhogy nincsenek? egy ilyen emberrel, mint te lépten nyomon történnek dolgok, amikre itt sokan kíváncsiak. Ha nincsenek, csinálj! Ne legyél már kegyetlen, Borsókoma!
Tudod az a baj hogy nincsenek már sztorik
Akkor inkább azt mondmo hogy alkotoi szabadságra megyek. És majd ha viszatérek akkor írok nektek mert lesz mit igy ok??
Borsó, ne csináld már! Tudod, hogy mennyi embernek tetszenek a dolgaid! Írjál sztorikat, azzal tartod életben a topicot, nem a síránkozásokkal.
várjuk tehát a történeteket.
Gondoltam most hogy már a 200. -ik írásomat írom ide a forúmra akkor ez legyen már valami jó kis sztori ami tudom hogy tetszeni fog nektek... bár mosatnában már nem anyira tetszenek a dolgok. Na mindegy.
Erre a sztoritra vártam már aszem szerda vagy csütörtök óta mert már akkor 199 nél voltam. De tudtam, hogy március 14. megfogja hozzni ezt a szotorit. :)) Meg is hozta!! De elötte el kell, hogy mondjak ezt azt arról az emberől akit szopatunk egy "kicsit". A srác úgy néz ki mint Kertész Géza a barátok közt ből. De komolyan. Ránézel és arra gondolsz hogy mi a faszt keres itt a géza a sorozatból?? A másik az az, hogy csütörtökön arról dumáltuk, hogy milyen érzés lehet az hogyha egy beszédet olvasól fel vagy valami verset egy egész suli elött és közben tarkón szar egy galamb és te nem tehetsz semmit mert elmenni nem lehet de letörölni sincs lehetöséged és galamb fos folyik be az inged alá és te érzed azt a forró szart és közben meg fapofával kell olvasnod a szöveget, és hab a tortán hogy utána oda megy az igazgató és jól megveregetni a hátadat hogy milyen jó voltál. :)) De ez nem történt meg csak anyi volt még aszem tavaly hogy az öltönyét szarták le egy srácnak de mivel a hátát igy senki nem látta csak akik mögötte áltak és várátk az ídőt hogy mondják a szöveget. Az sem lehetett egyszerü, hogy azt röhögés nélkül kibirják.
Most is alig birták
Jó volt nézni ahogy takargatják a szájukat mert már mosolyognak de nem nevethetik el magukat mert az már milyen lenne
Gondolom már érdekel beneteket, hogy mi is volt iylen vicces. Csináltunk egy nagy rakás transzparenst ami elég sok hülyeség ált. Mint pl.: egy galamb ami éppen fosik és oda írva mellé nagy betükkel, hogy CSIP - CSIP -ez egy A4 -es lapon volt- aztán volt egy A3 -as lapra rajzoltunk egy kurva nagy kupac szart meg oda írtam fölé, hogy TUBI - TUBIÉs hát az, hogy ugye mivel a srác kiköpött mása Gézának a sorozatból ezért ezzel kapcsolatban készült a legtöbb transzparens (mint mindig amúgy). Ha jól számolom csak Gézásra elment vagy 7 db A4 -es lap. :)) Volt olyan amit kiraktunk az alakba ugy, hogy 4 lapra felirtuk betűnkként azt hogy GÉZUés a másodikon majdnem szembe a szinpadal ott figyelt ez a kurva nagy név. Aztán csináltunk olyant két lapra hogy GÉ és ZA Aztán talán a legszarabb az a MAGDI FIGYEL volt. Ez is amugy két lapon volt.
Sokan nevettek meg mosolyogtak a dolgokon a srác meg egy kicsit éget ott a szinpadon de nem tudom, hogy mi volt a véleménye mert még azóta nem dumáltam vele. Lehet hogy jobb is. :)) Tavaly is csináltunk egy transzparenst azon az ált hogy HAJRÁ GÉZA. Azon csak az volt a legviccesebb, hogy az igazgató nevetett szinte a legjobban.
Meélték nekem hogy még másodikban volt egy olyan eset amikor egy srác a müsor közben a szinpadal szembeni lépcsőházban az arcát rányomta az ablakra és mindenféle hülye arcokat vágot és akkor a gyerek elnevette magát pont amikor beszélt a mikrofonba. De nem nagyon érdekelt senkit.
Ma azaz tegnap szóval egyszóval pénteken volt egy tök vicces dolog amit ki más csinált mint én :)) Amugy lehet hogyha elvasátok anyira nem lesz jo de ez inkább olyan dolog amit ki kell probálni mert ugy a legjobb ha nézed a reakciokat az emberek arcán.
Az volt hogy az udvaron focizott egy osztály. Akiket ismerek amugy de végül is tök mindegy kik azok. És ha már foci a suli udvarán akkor abban benne van az hogy egy ablak akár ki is törhet. És én ezzel szorakoztam.
Egyszerű a dolog. Fogni kell egy villanykörtét és várni kell a megfelelö pillanatot. Ez a pillanat kb az volt amikor a lebda vészesen közel volt az üveghez és akkor elkel dobni a villankörtét hogy széttörjön és akkor mindeki azt hiszi hogy az ablak volt az és azok az tekintetek minden pénzt megérnek nagyon komoly volt láttni ahogy tökre veszartak mert azthitték hogy az ablak tört be de aztán rájöttek és néztek is rám hogy már megint mit csináltam.
És elmondtam nekik hogy csak egy villankörte volt az.
Ja még egy apróság ha valaki nem akar venni egy villanykörtét akkor az lopjon egyet mint ahogy azt én is tettem. Én lenyultam a büféből. Amikor én elhoztama akkor volt az hogy 3 lámpábol csak 1 ben volt körte. Na most már egyben sincs :))
Kb ez volt a pénteki nap legjobb eseménye. Bár a nyelvtan doga se volt semmi de azt egy kicsit késöbb leírom.
Nem kell bocsánatot kérni! :-) Elég, ha komolyabban kezdesz foglalkozni a tudatossan átgondolt önmegsemmisítésen!
Jelenléted mentálhigéniai szempontból durva környezetszennyezés! Mentsd meg a világot!
A harmadik orán kimentem vécére és egy zacskóba végeztem el a dolgott és utána megkötöttem és betettem a piszoárba majd kimentem.
Kb 5 orája van ott és eddig sokan látták és már a fél iskola ezen csámcsogott.
Amikor feljött egy srác az udvarol ö mondta hogy lent mindenki erröl beszélt hogy egy zacsko hugy van a vécében.
Mondtuk is gyorsan hogy a következö az lesz hogy beleszarok a piszoárba.
Hát, képzeljétek el, nekem volt egy esetem, mely megingatta addigi világképemet.
Szóval, mentem az utcán, és egyszer csak egy behorpadt fejű csokinyúl jajveszékelve odajött hozzám, és azt mondta:
- Kérlek szépen adj nekem 500 forintot, mert a villamoson hagytam a hátizsákomat, és nem tudok így hazautazni Bicskére.
Megsajnáltam, és adtam neki pénzt. Eddig persze semmi különös nincs a dologban, de képzeljétek el - komolyan! - a napokban a kis csokinyúl megdobott egy í-méllel, amiben szépen megköszönte a szívességet.
Értitek?
Egy csokinyúl hogyan tud pötyögni a klaviatúrán, mikor nincs is keze???
Felfoghatatlan!!!
Gondolod csajnak adják ki magukat és ugy szopatják a jó népet??
Van benne valami.... Én is csináltam már de meguntam miután egyszere 20 an akartak "beszélni" velem. Na de persze mindenkinek elsö kérdéseiben benne volt, hogy hogyan nézek ki meg hogy mi a mobilom száma meg mikor találkozunk.
Erre én meg 3 srácot elküldtem délután kettöre a lehel tére had találkozanak. És megadtam valami kamu telefon számot. Általában azért valami osztály társam száma volt. Egyszer meg iskérdeztem töle hogy ne me hívták e föl hétvégén és mondta hogy valami pali kereset egy csajt hogy miért nincs a lehel téren.