Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2002.06.10 0 0 500
re

es annak orulnel jobban ha igazad lenne vagy annak orulnel jobban ha nem lenne igazad?

Előzmény: rinpoce (498)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.10 0 0 499
len olaj

nehogy mar komolyan vegyel egy pojacat.

Előzmény: lenolaj (495)
rinpoce Creative Commons License 2002.06.10 0 0 498
Meglehet. Várjuk ki a végét. Mert lesz...
Előzmény: ipls (496)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.10 0 0 497
re

igen kovacs alfredoo vagyok barataimnak kovi cuncifredi. megjobb baratnak kova. plagiza kova.

vegul is lehet hogy igazad van. de nagyon nem szeretem a zsoltot. es nem ujkeletu, amikor odakerult akkor sem szerettem. tudod en buta, muveletlen ember vagyok. o meg okos es muvelt ember. es annyi mindent jobban tud nalam. ez ugy kialakit egy ambivalens erzest. hogy nem csipem. a lendvait meg nem ismerem. lehet hogy meg kellett volna allni az elso resznel. de azt hittem hogy vagyunk olyan viszonyban (persze jo viszonyt gondolok) hogy megoszthatom veled erzeseimet es gondolataimat. lendvait ertelmesnek tartom, ugy tudom magyar tanar. egy picit modoros, egy picit sokat szerepel. ahhoz a noeszmenyhez kepest akit en elkepzelek. kicsit eroszakos. persze okosakat mond. a nemeth zsolttol meg nem esik tavol a hazudozas. biztos az ildikotol sem de meg nem kaptuk rajta.

ezzel egyutt nem most es nem itt kellett volna fikaznom a nemeth zsoltot. de annyira osfideszes es ahogyan ranott a martonyi kulugyminiszter ut fejere... akit viszont egy tunemenyes embernek tartok. biztos csak olyan pszeudojobboldali. vagy lehet hogy en is jobboldali vagyok...

Előzmény: rinpoce (494)
ipls Creative Commons License 2002.06.10 0 0 496
Orban mikor ismerte el, hogyha hibazott a kormany? Meg az Allami Szamvevoszek nekik ellentmondo kimutatasara sem reagaltak. (gy.k.: Az a jelentes, ami szerint valaki a kormany es a Happy End kozott lopott, vagy Stumpf+Wermer hazudott(bejglis sztori))

Az onkritika nem eros vonasa a magyar politikai eletnek. Szerintem csak azert varod el Kovacstol, mert nem szereted.

Előzmény: rinpoce (494)
lenolaj Creative Commons License 2002.06.10 0 0 495
bocs, hogy beleszolok, de sztem a katolikus egyhazba ne azert lepjen be az ember, mert artani nem arthat...
Előzmény: alfredoo (478)
rinpoce Creative Commons License 2002.06.10 0 0 494
Na most azért szépen átmentél Lendvaibol (akinek kijárna a 66666 szoba) Német Zsoltba. Szidni csak a másét...Csak én vettem észre...

Kovácsnak hivnak?

Előzmény: alfredoo (493)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.10 0 0 493
re

az osszes kovacsra vonatkozik? vagy csak egy bizonyosra.

ha az osszes kovacsra akkor tenyleg bajban vagyunk. ezt az egyet ha biztosak lennenk a dolgunkban akkor valamit kitalalnank. adj jelet. annyi modszer van egyebkent.

lendvai ildiko. biztos nem kell sommasan velemenyt alkotnom rola foleg hogy epp most irtam marsnak hogy ez nem egy jo modszer. az ellenfele sem szimpatikusabb. nemeth zsolt. ugy tunt hogy martonyinal is neha jobban villogott. meg nagyon sok eredmenyt elert. szlovakoknal, romanoknal. vagy aki a szart keveri a szomszedoknal az nalad jo. haat. nem ilyennek ismertelek. azt a kepet nem ilyenre epitettem fel. es a nemeth zsolt meg vitathatatlanul keveri es szitja....

egyebkent szerintem egyformak. es talan az a tragedia hogy az uj a mostanra ellenzeki csapat is nagyon gyorsan beletanult. a hazudozasba. en meg mar oreg vagyok ahhoz hogy elnezo legyek. illetve emberekkel azt hiszem. kormannyal pedig nem. no pasaran.

Előzmény: rinpoce (491)
rinpoce Creative Commons License 2002.06.10 0 0 492
Lyobb helyeken is 100, vagy még több év kellett... Aztán most készül összeomlani(Franciaország)
Előzmény: fxor (486)
rinpoce Creative Commons License 2002.06.10 0 0 491
Ilyen velem nem történhet, mig a Kovács Kovács marad. Meg már itt az ujabb farkasfog vetemény, a Lendvai Ildiko. Mi nem birunk egy oldalon állni

Nekem több az eszem.. Hi.

Előzmény: alfredoo (487)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.10 0 0 490
mars

szerintem tul sommasan itelsz olyan kerdesekben amikben nem vagy/lehetsz kompetens.

en peldaul orban viktor kepessegeit sem tudom igazan megitelni. megjeleneseinek nagy reszet latvanytervezok es szovegirok teszik ki. ezzel egyutt nem allitom hogy rossz politikus de messze van attol a langesztol akit ra kivannak huzni.

medgyesy azert szerintem bizonyitott. tulelt. egyebkent varjuk ki a 4 evet aztan lehet itelni. de a te iteleted kozvetlen tapasztalatra nem alapulhat. ilyesmiket akkor inkabb kerdo formaban tennek fel a helyedbe. nyilvan te sem akarsz okosabbnak latszani mint aminek erzed magad.

orbanek egyebkent igereteiket nem igazan tartottak be. az altaluk problemasnak itelt temak peldaul csaladi potlek megvonasa az erintettek 10 szazalekatol pedig nem is volt ervenyes problema. a 7 szazalekos gazdasagi novekedes elejetol kezdve egy irdatlan bloff volt. ilyenekrol beszelek. a horn vitaban felhozott privatizacios szerzodes meg a fidesz rendelkezesere allt. orban viktortol egyaltalan nem all messze a hazudozas. ott van a kossuth teri lüge. de nem akarok itelni. vegul is a tobbi sem jobb. de nem is sokkal rosszabb. illetve nem rosszabb. es ez nem az en iteletem az orszag itelt igy.

Előzmény: mars3696 (480)
locsi00 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 489
Ha még nem olvastátok volna a Pesti vers a http://www.turkevi.hu is megtalálható.
alfredoo Creative Commons License 2002.06.10 0 0 488
fxor

56 utan annyira nem volt szokas a kinzas. foleg nem kis 56-osokat.

a partba valo belepes viszonylag limitalt volt. a nep az istenadta nep sorbaallt. ez teny. volt hogy ket harom evet kellett sorba allni. foleg persze ertelmisegiek vonatkozasaban. de azert ugy hipp hopp senkit nem vettek fel.

es persze idoszakonkent valtozott a dolog. neha nagyobb volt a kvota, akkor tobbet vettek fel. ket ajanlo volt akik azert valamennyire komolyan vettek a feladatot.

ez igy volt. ez a szentiras igeje. giling galang.

Előzmény: fxor (482)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.10 0 0 487
re

ha igy haladsz akkor lassan a hanyas vagyban atmesz a nemtomba utana meg bal oldalra. veled fogjak orbanutodok riogatni gyerekeiket az elkovetkezo 20 evben amikor hatalmon lesznek. az arulo rinpoce. mert az eredeti balos az egy olyan megbocsathato bun. de aki atall? nincs bocsanat.

ilyeneket irsz aztan neked annyi..
meeg hogy beke...meeg hogy nyugalom... meg hogy anyai oszton....

egye meg a balosat a fene... miert nem jott ki a kossuth terre es ott kapott volna az erobol...

Előzmény: rinpoce (483)
fxor Creative Commons License 2002.06.10 0 0 486
imho még 10 év. még tanulunk. demokrácia, nyilvánosság stb.
Előzmény: rinpoce (483)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.10 0 0 485
re

veelem erteni. meeg csak rosszul sem esik.

Előzmény: rinpoce (484)
rinpoce Creative Commons License 2002.06.10 0 0 484
Alf!

:-) Ahhoz te tul szétszort vagy....

Előzmény: alfredoo (474)
rinpoce Creative Commons License 2002.06.10 0 0 483
Legyen már vége! Jöjjön a 21. század, és a béke.

Előzmény: fxor (482)
fxor Creative Commons License 2002.06.10 0 0 482
nézd egy 56-ost nagyon meg lehetett zsarolni. lehet, nem is miattad lépett be a pártba. pl. mással kínozták. vigasztald meg, és ne szégyenkezz miatta. ő se szégyenkezzen. szégyenkezzenek a kommunisták. (akikre szavaztál). amúgy a bayer családja is sokat szenvedett. másoknak is van családja, szenvedés története. nem foghatjátok be bayer száját.
Előzmény: qncogi (476)
qncogi Creative Commons License 2002.06.10 0 0 481
OK. Aludj majd jól! (jobb így.)
Előzmény: alfredoo (478)
mars3696 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 480
34 éves és férfi. Bocs, de nem láttam a kérdést, mielőtt írtam volna a következőt...
Előzmény: alfredoo (477)
mars3696 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 479
Egyébként Pömpike (alias Medgyessy elvtárs) jobban tenné, ha nem a kultúra szempontjából fókuszált helyeket látogatná (Könyvhét pavilonjai, író-olvasó találkozók, stb...), hanem a panel lakótelepek vasárnapi zöldségespiacát. Ott talán nagyobb sikere lenne. Én például hallottam, hogy Anyák Napján a klasszikusan vörös XV.ker. egyik óvodájában köszöntötte a felizgatott óvodaigazgató elvtársnő mellett a megszeppent anyukákat; lám-lám, ott nem fütyülték ki!
alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 478
kuncogi

akkor javaslom a kislany megkereszteleset es reszedrol a katolikus egyhazba torteno belepest es aktivkodast. artani nem arthat es vegul is valoszinuleg tobbsegeben rendes ertelmes emberekkel jossz ossze. ismetlem artani nem art. ennyit meg igazan le tudsz nyelni. es biztos jol kinezo ertelmes csajok is lesznek ott. azok mindenutt vannak. es ugy tudnak pislogni...

es probalj mindent komolyan venni. nem kell nevetgelni...

Előzmény: qncogi (476)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 477
mars

szivesen megkerdeznelek hogy hany eves vagy es milyen nemu? lekoteleznel ha valaszolnal.

Előzmény: mars3696 (475)
qncogi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 476
Persze, hogy értem. Csak az a fura, hogy ezek a dolgokcsak itt a választások környékén jöttek elő és főleg tőlük. Tudom, hogy a rendszer volt ilyen, pont erről van szó. Végülis minden rendszerben vannak megalkuvó, de jószándékú emberek, akik nem tehetnek arról, hogy éppen akkor éltek. Nem tudom, hogy én mit ttettem volna a helyében, ha lefordítom mára és a lányomnak erre lenne szüksége, valószínüleg én is megtenném.
Előzmény: fxor (467)
mars3696 Creative Commons License 2002.06.09 0 0 475
Majd most kapsz a nyakadra egy debil pártaparatcsikot miniszterelnöknek, aki kb. annyira eredeti, mint egy fénymásológép és kapsz egy külügyminisztert, aki nemcsak aljas, sunyi és hataloméhes, de mégcsak arra sem alkalmas, hogy bátran előlépjen (mint korábban az általam épp úgy utált Horn elvtárs, akinek legalább volt vér a pucájába): "Igen! Én akarom vezetni ezt balga népet! Na és?..."
No, meg a többi karizmatikus elvtárs és elvtársnő... Az összes miniszter közül talán 1-2 van, amelyik alkalmas a posztra és nem csak azért került oda, mert régi jó MSZMP káder, vagy mert az SZDSZ kierőszakoskodta.

Gratulálok a "baloldalnak"!... :-D

Előzmény: Törölt nick (444)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 474
re

valami filozofiai baromsag azt sugja nekem hogyha te itt es most a joember vagy es en teged korlatozlak akkor en viszont a rosszember vagyok.

tok jo.

Előzmény: rinpoce (469)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 473
re

biztos emlekszel amikor rosszat mondtam neked/rad.

en nem..

ja volt az a tejes dolog. megegyszer elnezest. de ha tudom hidd el hogy akaar neked is adtam volna.

Előzmény: rinpoce (469)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 472
kuncogi

ha ez megnyugtat nem volt egyedul. 799999-ed magaval volt. minden parttag szidta a partot. nekik lehetett. lehet hogy pont ezert leptek be a partba.

viszont ha ez megnyugtat nem voltak besugok. nem voltak jok besugoknak. besugoknak olyanok voltak jok akik nem voltak parttagok...

gondolom hogy ez megnyugtat....

Előzmény: qncogi (470)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 471
fxor

az hogy sir valaki bayer zsolt miatt az nem bayer zsoltot minositi hanem azt aki sir....

bayer zsolt teszi a dolgat. penzert. ha leforditom kuncogira bayer zsolt irja a dolgait mert van egy gyereke es most celszerunek es tokosnek tunik ilyeneket irni.

ha leforditom kuncogit akkor az apja belepett a partba amit gyereket mondott es penzt erthetunk alatta. penzt es poziciot.

tehat? bayer zsolt akar lehetne kuncogi apukaja is. mibol vonjuk le azt hogy bayer zsolt geci lenne? azert mert penzert pozicioert mondogat valamiket. aminek a helyessegerol, jogossagarol, igazsagarol nincs is meggyozodve. mert olyan hogy feher vagy fekete igazsag nincs. es ha bayer zsolt apukaja IS belepett a partba? 800000-en voltak. vagy 799999-en voltak.

Előzmény: fxor (467)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!