Azt aruljatok el, jutottatok-e vmire a Ghostbustersben?
En barmennyire is szorgalmasan kapkodtam es porszivoztam a szellemeket, elobb-utobb mindig jott a Marshmellowman es letaposta a hazakat. Accountot se tudtam hasznalni, es azt sem ertettem, hogy a kulcs meg a kulcsjuk milyen szerepet jatszanak.
Találkoztatok-e egy HEXAGON c. játékkal. Ugy emlékszem magyar(ok?) irták.
Hatszögletü pályán, mely hatszögletü (méhsejt)mezökböl áll, max 6 játékos játszhatta. Minél több aranyat kellett összegyüjteni vagy a többi(ek)töl elrabolni.
Ha valakinek megvan otthon a padláson, vagy emlékszik még a szabályokra, bármire emilezzen. Már évek óta át szeretném írni PC-re. Illetve ma már Java-ba.
Seven cities of gold!!!!
Wizball
Blue Max
Impossible Mission
Heart of Africa
...
Hát csodálkozom rajtatok, hogy a Spy vs Spy sorozatot senki nem említi... komolyan mondom azóta nem volt játék amiben annyit szopattuk volna egymást a haverokkal :)))))
1. Defender of the crown
2. Californian games
3. Henry's house
4. Journey
5. Ace-Ace2
6. Ace of aces
7. Test drive 1.
8. Archon
9. Seven cities of gold
10. Heart of africa
a Journey egy földalatti mászkálós játék volt. Hét kincset kellett a felszínre hozni, és természetesen nem lehetett menteni, de a haveromnak volt egy spéci kártyája 128 ra amivel le lehetett fagyasztani bármikor a játékot, és ki lehetett menteni az állást. Természetesen a végén semmi nem történt. :-))))))
1. Defender of the crown
2. Californian games
3. Henry's house
4. Journey
5. Ace-Ace2
6. Ace of aces
7. Test drive 1.
8. Archon
9. Seven cities of gold
10. Heart of africa
a Journey egy földalatti mászkálós játék volt. Hét kincset kellett a felszínre hozni, és természetesen nem lehetett menteni, de a haveromnak volt egy spéci kártyája 128 ra amivel le lehetett fagyasztani bármikor a játékot, és ki lehetett menteni az állást. Természetesen a végén semmi nem történt. :-))))))
Street Rod
Test Drive, meg a II
Microprose Soccer
volt valami Motocross,
a magyarok: Kastely, Galya, Long Life, No Limit, Newcomer
na meg persze a ZakMcKracken. :)))
én mindig is a régi kis kalandjátékokat vagy szövehes dolghokat szerettem
leírások, letöltések itt: emulátorok c64!! jee
itt: http://www.hundownload.com
Hát igen, nem piti hogy a 64 kb-ba mi mindent bele tudtak zsúfolni. Jobban mondva 39 kb.
Elite, Mercenary, DOTC, Diplomacy, Supremacy, Pirates (emléxem hogy nem volt floppy-m, és egy kazettára átírt ide-oda tekergetős verzió volt meg), Exploding Fist, Ace I-II, ARCHON!!!, stb...
PC-n talán a Civ-vel játszottam annyit mint a "régi nagyokkal"...
csocsi
igen, vadallat jok/jok voltak azok a c64-es jatekok...de belegondolsz a zenejuk mekkorat dobott a hangulaton :>
kedvencek? uhm..a krakoutnak tenyleg cefet jo zeneje volt...de amugy egyertelmuen King's Bounty, Creatures I-II, Pirates, Defender of the Crown, Giana sisters....a Wizards is kegyetlen jo volt, de crackelve sincs vege, vagy nekem vmi rossz 'verzio' volt meg :>:>
csocsi
Ace
Go to my site and download crcked version 500 kb
www.geocities.com/Area51/Orion/1930
When they ask you for codes enter whatever you want
and its WORK !!!
FIRST UNIZIP WITH WINZIP AND THEN AGAIN UNZIP CAUSE ITS PACKED WITH THE***ARJ*** .WINZIP SHOULD UNPACKED IT BUT IF NOT MAIL ME AND I WILL SEND YOU ARJ UNPACKER.
THX Mr. Lipton! de volna egy kerdesem!!
Vegig akartam nyomni a Zak-ot, de ez nem a feltort verzio es mikor a repteren vagyok akkor keri hogy ussem be a visa kodot, de nem tudom es lecsuknak, pedig tok jo ez a jatek.
Nem tud valaki valami torest hozza? Vagy egy feltort verziot?
J23
Zak McKracken And The Alien Mindbenders
With a hex-editor you can remove passcode in Airport
In file 52.LFL change the first column to the second. i.e. 57 will become E7 and so on.
00001AB9: 57 E7
00001ABA: FE DC
00001ABB: DD FF
Thank me for searching to find this , and thank Darklord for cracking the program and providing the
code...
If you need other cracks or you want to know how to edit savegames e-mail me at amo_mdd@yahoo.com
off
ha arra gondolsz, amiben az ignition c. tabla benne van, na akkor az nem az. az egy masik 4 tablas. es van masik masik 4 tablas is, amiben az a robotos tabla van. az sem az. ebben volt meg valamilyen vidampark meg szerencsejatekos tabla.
a stones'n'bones hangjat nem hallottam, mert szegeny cegnel dolgoztam, de 486!-oson hiba nelkul, mondom hiba nelkul csinalta a golyo mozgasat. meg nem ugrott, meg nem akadt.
on
nekem az a 3 labdás flipper tetszett legjobban. (de olyan de ja vue érzésem van, mintha ezt itt a közelben mondtam már volna... nem emlékszem. elmegyek a MATRIX topikba, hátha megmagyarázzák.)
off
valakinek nincs meg pc-re az a flipper, amiben 4 db tábla van? az egyik ezek közül az általam valaha legjobbnak ítélt stones'n'bones...
on
Hát igen a jó öreg Defender Of Te Crown.
Kár hogy gyengén jáccott a gép.
Ha az elején nem vert le, utána már semmi esélye sem volt.
Meg az a fárasztás, hogy ha sok pénzed volt, a huncut normann lord mindig elvitte a felét, tehát folyton vásárolni kelett!