A méretei alapján (SW) még talán, mert pl. egy utasom, aki gyakran utazik új Vectrában, a hátsó ülést annál tágasabbnak mondta. Ami miatt pl. a Mondeonál fapadosabb, az az, hogy van 2 - 3 felszereltségi szint, de azon kívül semmi extrát nem lehet rendelni (gyakorlatilag). Gondolok itt olyan egyszerű dolgokra mint pl. tolótető, tempomat. Nyilván ez a hosszú szállítási idővel van összefüggésben, ugyanez van azt hiszem a Hyundainál is, ahol az autó onnan létezik, hogy áthozták Európába, ami a kikötőben van, abból lehet válogatni. Európai gyártású kocsinál a 33 féle extrából a la carte válogathatsz, és úgy gyártják le.
Ez közvetlen hitelezésre vonatkozik, vagy hitelleveles megoldás?
Valahol olvastam, hogy a hitelleveles vásárlás kedvezőbb lehet, mert készpénzként számít a kereskedőnél, és olyankor más listaárral számolnak. Persze lehet, hogy az az eset csak annál a márkánál volt érvényes.
A biztosításnak utána néztem, köbö ott lenne, ahogy írtad.
Na mindegy, úgyis az lesz az igazi, ha majd elkezdek konkrét ajánlatokat kérni különböző helyekről.
Az Ersteleasing-nél jelenleg 1 millió Ft 72 hónapra havi 16994 Ft. Ez egész jónak számít az akciós hiteleket leszámítva. A Casco-ja egy ilyen gépnek olyan 7-8 ezer kröül mozog, Bp-en talán több azt nem néztem.
SW 1.6 Elit érdekelne, de még hezitálok az anyagiak miatt.
Aki hitelre vett ilyet, adhatna némi támpontot: mennyi saját résszel mekkora a havi törlesztése, és mennyi rá a Casco?
Nyugtassatok már meg, hogy egy magamfajta átlagember se gebed bele!
Nehogy már kénytelen legyek Ignist venni!
Mielőtt még ledorongolna valaki, bevallom, jelenleg a mi autónkat nyúzom, és tonképpen meg vagyok vele elégedve, tehát ha a Lacettivel nem bírok, maradok a "márkánál".
Oksa! A hempergőzős az csak olyan szójáték, de ha gondolod azt is játszhatunk.:))))) Én kb. 135kg és 190cm magas vagyok! Ezek után jöhet a hempergőzés? :))))))))))))) Várunk sok szeretettel.
Bocs, nem tudok rájönni, milyen autóm van! Annyi biztos, hogy 1.6 SW. Megnéztem a kezelési könyvben, megnéztem a számlán is, nincs ennél több feltüntetve!!! 3,6 alatt volt az ára egy kicsivel. Ebből már ki lehetne találni?
Ez már eléggé sok igy együtt :)))). Tehát elvileg van kedve jönni valakinek?
Mert hely az van bőven, és ki lehet próbálni, mit is tud a kocsi hóban, mert a leghátsó részen szoktak pörögni a kollegák. Asszem most megtartjuk végre a, hóbanpörgös-hempergőzőst.
Bocsássatok meg a hibámért. Tehát 2005.02.19-én 14.00-ai kezdettel lenne ez a mini tali. Helyszín: Lurdy-ház parkolója (pontosabban a főbejárattal szembeni kinti parkolórész, ott is közvetlen a Mester utca felöli részén hátul a Vágóhíd u. felé.
Ha Blaupunktra cserélsz, akkor talán lehet használni a távpiszkát. De most komolyan, minek? Úgyis ott van rögtön jobbkéznél a rádió. Én még az alatt a másfél nap alatt, míg a gyári rádió volt benn sem használtam.
Szivesen kinézek a Lurdy parkolóba szombaton, ha időt is mondasz! De hát nekünk, Lacettiseknek azért külön is össze kéne futnunk néha! Más: Érdekelne, hogy rádiócserénél az új készüléket is lehet a kormányról vezérelni? Milyen tipusú rádió lenne alkalmas erre? A Sláger rádiót hallgatva 20 mp-ként csippant egy hangosat, éleset a készülék. Miért? A vételi viszonyok miatt? Más adóknál ez nincs.
A fűtéssel nekem nem volt még gondom, mondjuk az igaz, hogy nem indulok el anélkül, hogy ne kaparjam le a jeget az összes ablakról. Ha kint nagyon mínusz van, nem nagyon viszi le azt semmilyen ablakfűtés. Ami engem jobban zavar, hogy nagyon gyorsan koszolódik az oldal ablak és a tükör (de lehet, hogy ezt már írtam).
A rádió vételről annyit, hogy a gyári rádió lesz a gyenge láncszem. Én hoztam az előző autóból a Pioneer DEH-P4500-asomat és nincs eltérés a vételi képességekben (a Mitsun teleszkóp antenna volt). Referencia a Bakonyon keresztül a Veszprém-Győr útvonal, Danubius rádióval. Egyébként is bátorítanék mindenkit a gyári rádió lecserélésére. Sajnos a gyári hangszórók is elég bénák, legalábbis nekem csak igen kacifántos EQ beállításokkal sikerült elfogadható hangzás kicsiholni belőlük. De legalább hangosak. :-|
Kényszerűségből sokat autóztam úgy, hogy a szintjelző már a piros mezőben volt. Legalább 30 km-t. Aggódva figyeltem a mutatót, de nem fogyott el a benzin, pedig már a benzinkút jel is folyamatosan égett. Hát megúsztam... Rendes autó ez!
Január óta még nem sokat használtam az autót , de a sors úgy hozta hogy az elmúlt héten hosszabb útra kellett indulnom - 20 fokos hidegben. nagyon elégedett voltam mindennel kivéve a fűtést. Folyamatosan full meleget az ablakra irányítva sem tudott leolvadni a szélvédő, a felső 10 cm-es sáv kívül belül jeges volt + a hátsó oldalablakok is. Mivel az ablakra volt irányítva a fűtés a lábtérben nem volt valami meleg. A hátsóablak ill. a tükrök fűtése tökéletes, 1 perc alatt teljesen leszáradt.
Másik észrevétel a rádióval kapcsolatos. Itt a nyugati végeken sokszor nem jönnek be tökéletesen a magyar adók főleg a Sláger ill. a Danubius. Valószínűleg ez a szélvédőantennának tehető be, ami amúgy nem rossz elgondolás szerintem. Az előző autómban ugyanazon az útvonalon normál teleszkópantennával nem voltak vételi gondjaim.
Korábban említettétek hogy a hátsóablaktörlő ugrál az üvegen és nem töröl rendesen. Ez nekem is így volt de egy kicsit kellett csak állítani a lapát szögén és így már hangtalanul működik.