Kár, hogy csak 11 volt, a többszöröséért fájt a szívem, annyira szépek... Még most értemhaza velük, kipakoltuk, és a lányaim is beléjük szerettek. (De persze csak nézhetik!!! Jó mesziről.)
Eladók az alábbi modellek, 1/43 méretarányúak, IST models/DeAgostini gyártásúak. Zis-110: 3300.- Ft Volga 3102: 4500.- Ft Csajka Gaz-13: 4000.- Ft Syrena 104: 4000.- Ft Syrena Bosto: 4500.- Ft Rendőr Nysa, Tűzoltó Zsuk és Warsawa mentő: 4000.- Ft/db (vasárnaptól)
A fentieken kívül megrendelhető nálam az összes eddig magyarországon megjelent "Retroautók a keleti blokkbol" szám kivéve az 1. számot (Lada 1500) 2000.- Ft/db egységáron, illetve 10db felett 1800.- Ft/db az áruk. Figyelem! a 2000.- Ft-os ár csak a magyar "retroautók a keleti blokkból" tagjaira érvényes, a külföldiekre nem!
Van még 1db retroautós Lada 1200 aminek hiányzik a szélvédője, de új bontatlan és egy Fiat 125p aminek pedig törött a szélvédője. Ez a két modell 1000.- Ft/db.
Nem vagyok fake! :-) Most vitt el Tomtom-70 11db modellt, és folyamatosan jönnek a mail-ek, amikre válaszolok, csak egy kicsit várnotok kell, ui. dolgozom és van egy 8hónapos kisfiam, ugyhogy nem megy már olyan folyamatosan a fórumozás mint a régi szép időkben! :-) A teljes listából már elvittek kb 30db-ot! Mail-ekre válaszolok!
Az emailemet megkaptad? Ha nem, elküldöm másik címről. Valami lehet a citrommal, mert több ismerősöm is jelezte, hogy pár nap óta nem kapják meg az onnan küldött leveleket.
Nem irreélis a delprado-k ára, minőségben kb altaya, vagy az alatt van, vagy akár a retroauto sorozathoz is hasonlítható. 1500-3000 teljesen rendben van.
Ha gyűjteményi darabokat akarsz eladni, sajna kompromisszumokat kő kötni. És ez keményen hat az eladási árra. Nekem is van még vagy 80db pályaautóm ,köztük jó néhány Bizarre és Spark ami 5000ft nem 12 mint a boltban.....
"akinek ekkora 'garázsa' van, az tudja, hogy a je- lölt árak irreálisak!"
Az ott látható DP modellek mindegyike meg volt nekem. 2004 ben egy Pécsi gyűjtőkollégával rányúltunk kb 650db ilyen modellre. mindegyik gyári állapotú volt csak sérült volt a bliszterük. Egyáltalán nem irreális az ár 2004-ben mi 2500-ért mértük darabját a börzén.Nem is maradt egy sem. Bár épp valamelyik nap találtam valamelyik lomosdobozban egyet még ki sem volt bontva....
Tegnap előkerestem őt, mert emlékeztem, hogy valahol megvan még az ifjúságból. Kicsit kopott, kicsit recseg, kicsit hasonlít is. :-D Emlékszem, '92-93 körül lehetett, a boltban (helyszín: Rozsnyó) két verzió közül választhattam: tűzoltó vagy Dakar-ralis. Ez lett. A "modell" pedig még Made in Czechoslovakia. Majd világosban csinálok jobb képeket is, ez most a sötétben, mobillal, ízelítőnek. :-) De azért tudjátok, hogy mit ábrázol, ugye? ;-)
Az a 'rpyd' fijju(sic!) jól felcsigázta a kedélyeket és most lehet, hogy nevet a markába! Bárcsak ne lenne igazam, de - átverésnek tűnik! Nem azért mert egy gyári katalóg a bemutása, ha- nem azért: akinek ekkora 'garázsa' van, az tudja, hogy a je- lölt árak irreálisak! Ha most az jönne, hogy " A beérkezett összege- ket követően postázom a választott példányt, - nem lepődnék meg!"
Megjött a Csajka Gaz-13 és a Lada 1111 Oka. Az áruk 4000.- Ft/db. Kérem az illetékeseket (akinek még aktuális) hogy jelentkezzenek mihamarabb: genezis01@postafiok.hu