GumiCheesma™ elintézve... Te meg hozhatsz szíúkat a rezervátumból, ahol laksz, hogy sokan legyenek a nézőtéren... Lakótelepi betondzsungel-harcos... :) 50nél kevesebb hozzászólás (értsd: átlépjük az ezret - ezt csak a Gömbi kedvéért jegyeztem meg, bár ő nem sűrűn jön fel...), és elkezdem kigyűjteni a "Fórum Best Of™"-ot... Természetesen túlnyomórészt az én hozzászólásaim lesznek (és még szerény voltam :) )... Nah,pá!
Király az Erőd talaja. Ázott, de nincs rajta tócsa. Faszán van megépítve a pálya, lefolyt róla minden fölös víz. A 16-osok környéke és a kapuk előti rész jó saras, de kell az a kis dagonya.
kb. 18:00-18:30, ez attól függ mennyire lesz széttöredezett a meccs (sérülések, szabálytalanságok, sok óraállásos megoldások miatt...) utána megyünk Bélához zsírosdeszka-lilahagyma partyra
Vasárnap nincs edzés, mert 7főn meccs lesz. Lásd még edzések végi szóbeli tájékoztatók + SOLDIERS honlap / Hadgyakorlatok blokk (bal oldal közepe felé)...
Ma voltam orvosnál és azt mondta hogy maradjak ágyba ha hétfőn 100%-os teljesítményt akarok nyújtani.Szerdán megfáztam ma már nyomtam az ágyat mint állat.Köhögök meg folyik az orrom már nagyon unom.
Sajnos ezért nem leszek edzésen!!!!!!!!
Öcsém sem lesz osztálykiránduláson van Szombaton jön meg.