Baszkikám ne írj ilyeneket, mert bármennyire is titokban akartam tartani, hogy zenekarban játszom, mégis ma kiderítették a lurkók valahogy.Így pedig könnyedén eljuthatnak ide is:-((((
Láttátok mán az új Hammert?Benne vagyunk az elején baeg!!!
Szevasz Csüri! Természetesen szétisszuk magunkat sárgára Bédzsabán úgy hogy az anyánk se ismer ránk, me-he-he! A saját okádékunkat fogjuk szivószállal az orrunkban fogyasztani!!! Jól fel is vesszük! Remélem jól vagytok és kafán alakulnak a dolgok! Új énekes/bőgős ügyben hol tartotok?
Király a hómvidejó brekeke!!! Azonnal bulizni támadt kedvem amikor megnéztem:). Gatyába rázzuk magunkat aztán csinálhatnánk egy partyt Bcsabán, nem-e?!
Persze, hogy középsuliban tanít, a volt gimijében. Már csak az a kérdés, hogy ki parázik jobban. Lapposss barátunk a nagy mellek láttán a teremben, vagy a lányok a teremben lapposss meredő kukija láttán...
Lapposs wazze! Leszünk mi még kollégák!!!! Akkor aztán megdugunk minden osztályt!!! whehehe
Na, végre van egy lyukas órám, és írhatok a munkahelyemről:-))))
A denekarról annyit, hogy Miguel és Ottó tegnap este tértek haza Pestről, ahol a Parkplatzban le lett keverve egy dal.Meghallgattuk este együtt, és a tökünk leszakadt, olyan durván megdörrent az anyag.
Mostmár elmondhatom fennakadást, amiről írtam...Szóval úgy volt, hogy Murphy-nél keverjük a lemezt. Ez abból állt, hogy kicsit túl okosnak hittük magunkat, és folyamatosan 3-man három felől pofáztunk szegény Murphy-nek, hogy mit hogy csináljon.Ott jónak tűnt minden, de mondanom sem kell, hogy ahogy hazavittük, akkor vettük észre, hjogy egy rakás szar az egész(persze szívroham közeli állapotban).Úgyhogy, ahogy az eredeti elképzelés lett volna, Bogyónál(Parkpaltz) keverjük az anyagot.Csak az a kis gond lépett fel, hogy Bogyó csütörtökön indul a Blind Myselffel egy 3 hetes európaturnéra, ugyhogy most mutatóba megkevert egy dalt(beszarás jól szól), és majd 3 hét múlva indul az igazi meló.Szóval ennyi...Igazából nincs okunk kapkodni, ti meg várjatok türelemmel.Annyi, hogy végre másél hét után nyugodtan tudtam aludni:-)
Letőtöttem a videót, majd otthon megtekintem :) . Hogyan vagytok mostanában? Látom Gergőnek beindult a tanév (új munkahely, új nők, új kígyós...), CD-t még mindig várjuk, de nagyon...