Hú hol is kezdjem? Most értem haza.Jókat mosolyogtam a hozzászólásokon:))))) Úgyhogy most válaszolgatok.
Márklár: Jó kis trükk:))) Photoshop? Egyébként vitorláztam már a balcsin..Hát egy kötél meg egy vödör még nem vitorla:)) DE!! Elárulom hogy lesz vitorlája, ha nem is a túrára, de a nyáron kap egy szörf vitorlát bum nélkül.....:)
Tiborpapa: Tudod, örülök ha a túrára mind a két hajóm elfogadható , hajózható állapotba kerül. Holnap délután lesz kép.
Doki: Lesz bogrács. Ha máshogy nem hát ideiglenesen.
Sügér: Lesz azon a hajón vircsaft rendesen:))) Meg egy igazi la'voar hánykolódás esetén.
Mervipapa: 11 induló hajó, 3 csatlakozó. Meg a 3 bizonytalan. A Pólókat ma megvettük. 25 drb, 25 főnek. Szerintem lesz olyan etap ahol 15 hajó lesz,30 fővel. Ezek úgy néz ki végleges számok. Mint korábban írtam, a dokival már az elején ennyire saccoltuk.
HELLÓ FIUK ! A bejelentkezés határ ideje ugy emlékszem 15.-ke volt. Lehetne egy listát a részt vevö hajókról, és kb. szem. számáról ? Tájékoztatás végett! Köszönöm Mp
higgyetek el mervipapa hozzaszolasa engem jobban meglepett mint benneteket es nemcsak a tartalma miatt hanem mert ugy erzem hogy engem illet volna eloszor ertesiteni a donteserol es nem a topictarsakat... viszont a turatol nem tudta elvenni a kedvem ott leszek :) doktor4-gyel mar egyeztettem! matel
Beerci! Tényleg.A legföbb felszerelési tárgyat majd elfelejtettük. Legalább egy 10 literes vödör 3méter kötéllel. Valamivel tisztán is kell tartani a fedélzetet.
A behányósra szerintem bárki felkapaszkodhat,melléköthet,ha majd bírni fogja azt az őrületes sebességet. Mert én nem elrohanni megyek a táj előtt, hanem élvezkedni. Végre lehetőségem lessz a Tisza partjának növényzetében madárvilágában,állataiban, /éspedig nem a beszélő állatokra gondoltam, az van mindenütt/ gyönyörködni,hát,nem is hagyom ki. Majd, 200Km en keresztül.A látcsövet már most szemelé teszem, nehogy itthon hagyjam.
Papa! hiszen mi már a tartalék horgonnyal megyünk,mert az ellenörzés előtt fél órával szakadtunk be a fő macskával. Ha meg nem lessz ellenörzés, miről beszélünk.
Hood barátom ne aggódj, nem maradsz pácban. A Behányós ha kell mindenkin segít, hiszen a leghátsó csoportban foglal majd hejet. Mint úszó stég,hogy bármikor, bárkinek segítséget tudjon nyújtani. A legjobb lehetőség, hiszen az egész egy nagy placc.
Na AKKOR ITT MOST ÜNNEPÉLYESEN KI JELENTEM HOGY A TÚRÁN EGYEDÜL VESZEK RÉSZT . A Matel kollégával 6x8 eggyeztettünk de ez nem jött létre. Nem Én miattam.
Vontatás csak 30 km/ó fölött vállalók. A fehérnemű mosásárol mindenki saját maga gondoskodik.- A csapathoz A Kiskörei zsilip után fogok csatlakozni kb.13--14 óra körűl. NEM SZERETEM a MAJD AKKORT.
en momo-nak hivom. ha sajat hajoval mentem volna akkor ezzel az biztos. csak ugye ahhoz kellett volna egy megbizhato tars meg egy Chrysler vizkerek. mert a sajat motorja vitorlaskent csak egy kicsi es oreg 3,5-es Evinrude a Chrysler ami 5-os lenne meg hutes problemakkal kuzd. illetve nem vagyom ra hogy golffal oda-vissza cibaljam keresztul az orszagon mert ezzel rallyzni mar nem tudok ott felo hogy bebicskazza a kocsit :( matel U.I. nem baj egy solyakocsit hozzam hazahozni annyi lett volna mint itt csinalni egyet! bar lassan kellene egy plusz ha kesz lesz a hajoemelo allvanyom :)
ha valaki meg ketelkedik holnapra keresek jobb kepet vagy csinalok frisset amin latszik hogy nemcsak a szine hanem az alakja is az etelre emlekeztet, bar en mas neven szoktam nevezni... matel