Most már csak egy gondom van!!:-((( Sajna összekevertem a hátsó lámpát, meg a rendszámvilágítást!:-(( Hát igen, a rendszám világítás sokkal lejjebb van a lámpától, és a lámpa mellé nem is igazán lehet sehová feltenni csak a rendszámvillany mellé!:-(( Na most mit csináljak??
Köszi a szemléltetést!! A DL-en épp fordítva van! Ott egész fent van a majrévas mellett az index, a lámpa meg szerintem 20 centivel is lejjebb van! Na meg nem beszélve arról, hogy a tartókon most jóval lejjebb került, legalább 40 centivel, és ha ez szerintük szabályos, akkor ne hiszem, hogy oszt vagy szoroz 5-10 centi! Minden esetre jól esett, hogy foglalkoztál a problémámmal! Köszi még1x!!
Szerintem tedd oda ahol neked a legjobb! A hátsó lámpához való közelség nem lehet fontos, hiszen látod az én gépemen gyárilag ott van mellette. A magasságba esetleg bele lehet kötni, ha jelentősen (gondolom 10-20 cm) eltér lefele vagy felfele a hátsólámpától!
Értem, és már leeesett, hogy a GPS antenna volt az alku tárgya! Remélem mindkettőtöknek megfelelő lett a kialkudott ár!!:-)) Ez már legalább a 3. üzlet, ami itt a topic segítségével köttetett! Élje a Suzuki DL fórum!!!:-)))) Meg aki nyitotta!!:-DDDDDDDDD
Örömmel beszámolok minden fejlesztésről, vizuál és írott szinten.! Nekem a pda már megvolt, munkám miatt szükséges. A térkép szoftvert a képhez adta a _ _(hp) , így a gps antennával beteljesült a igen magas szintü barangolás lehetősége. Remélem ösztönözni fog a csavargásra, félre tudom tolni az akadályokat. Üdv. DL650 2006-ban Ilyen Új évet Mindenkinek!!
Vettem az adást! Ennek ellenére egyetértek Gstibb Kollégával, és 100% hogy nem jelentették be az index áthelyezést a doboztartók felrakása után! Így hát én sem fogom! De szerintem nem fog vele egyik randőr sem szarozni, annál is inkább, mivel szerintem halovány lila gőzük nincs, hogy hol is kellene lennie az eredetinek!:-)) Index van, villog, oké, mehet!:-)) Nem beszélve arról, hogy ha meglát a motoron egy 42 éves vén pöcsöt, (mármint engem) akkor szerintem még a jogsit sem kéri el!!:-)))))))))
AZ nem kresz, hanem közlekedési felügyelet (vagy mond egységesíített közlekedési hatóság, vagy mi a faszom)
De a léányeg az, hogy a vasadra van egy típusengedély, ergó ha te azon módosítasz (máshova rakod az indexet), akkor mindenképpen kell hozzá átépítesi engedély, meg a módosítás bejegyzése a forgalmiba.
Tud valaki valamilyen előírásról akár KRESZ, akár műszaki megfelelőség mikéntjén olyanról, hogy a hátsó indexet hol, milyen magasan/alacsonyan, hátsó lámpától hány cm-re lehet elhelyezni?? Ugyanis nagyon nem tetszik, hogy az oldalsó doboz tartókon van, épp ezért le fogom vágni, és megpróbálom pl. a sárvédő szélére vagy valahová a környékére rögzíteni őket, illetve azokat, amiket majd veszek helyettük!!:-))
Gratula a GPS-hez, én is alig várom már, hogy meglegyen a május elején a PDA-m!:-) Akkor most már forszírozni kellene a szivargyújtó aljzatot és töltőt, meg a GPS tartót a moccra, hogy tavasszal már úgy told elő!:-) No meg azért is, hogy a tapasztalataidat átadd nekem, ha meglesz!:-)) Minden téren! Felfogatás, aljzat, stb....
Jelentem ebben a percben szedtem le az utolsó sz@ros matricát is a gépről!:-))) Már csak egy maradt a központi rúgós tagon, de mivel az nagyon hozzáférhetetlen helyen van, meg nem is nagyon látszik, no meg azért annyira mégsem kéne....:-)))), így az marad!:-)) Hű, megnéztétek már, milyen hülye helyen van a duda?? Kerestem vagy 5 percig, mire ráakadtam a hűtő mögött bal oldalon!:-) A fejidom alatt kerestem.:-( De azért úgy látom ott azért van hely néhány dolognak, pl. egy jó nagy 6 szólamú piezós szirénának!:-)) Meg a szivargyújtó aljzanak, stb. Mellesleg ma, mióta itthon van, először indítottam be egy kicsit. Úgy 1 osztásnyit mutatott a hőfok mérő, addig melegítettem, és csak az tartott vissza attól, hogy rá ne üljek, hogy még mindíg egy marék gyógyszert eszek az influenzámra, és így ünnep előtt nem akartam visszaesni!:-)) Nálunk most a napon van még + 4-5 fok is, szóval igazi kis motoros idő!:-))
Iceapó, ugyan írtam, de itt is megköszönném kedvességedet!:-))
Most kezdtem ezt a web tár, web cím témát, meg persze kezdő vagyok a fórumokban is. Tetszik! Szerintem olyan ez mint, ahogy a kést is lehet jóra is használni - pl. kenyérvágás a gyerekeknek - , de rosszra is - pl. kilyukasztani a gumiját, az autóján valakinek. Ez is - az internet, és az ehhez tartozó kommunikációs, adat átviteli lehetőségek - használhatók jóra-roszra. Ha jól csinál-játok,-juk jó motoros hangulatban átvészelhető a nodrive téli időszak, ÉS MEGTUDOM SZEREZNI AZ ÉVEK ÓTA VÁRT GPST!!!!!!!!!!! Hogy lehet gps nélkül közlekedni? Ez egy príma kis kütyü, tetszik! 5 évig tájékozódási futást nyomtam, szerettem jó sport, navigálás, erdő, jó - természet szerető - emberek, kikapcsolódás, ebből maradt mostanára is, így most motorosként, autósként, turistaként a gps-szel tudom folytatni ezt az érdeklődési irányt. Jó ember a Hornotti! Mindent beállított, megmutatatta, hogy mükszik, megegyeztünk, meg van! A fiaim is készek, már tervezzük is, hogy neki vágunk csak úgy bármerre, hiszen úgyis mindig tudjuk hol vagyunk.
Én már lassan egy fél éve tesztelem a Firefoxot, de még nem tudok eredményt hírdetni, amúgy lehet hogy visszatérek az eredeti Mozillához, kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégsem?!:)
Látod mik derülnek ki egy 5 perc alatt "összedobot" fantazi képről! Pl.: mennyire hasonlít a kátélyem hátulja a Suzuki 400 ( volt nekem egy régebbi tipus ) hátuljára, mer az. Frissítésnek szántam a képet, örülök, úgy látom van bennetek a motoros, Tehát úgy látjátok lesz SV blokkos DL650RR!????????????????, ( én a mostanit veszem majd, - ha a márkám nem jön ki jobb géppel - nem akarok spidelnyi, csak "igy télvíz idején"....)