:))))))
sziasztok. visszaolvastam a régieket, szenzációsak! köszönöm az invitálást, tényleg kedvet kaptam hozzá... ugyan ilyen típusú rímeket még sohasem faragtam, de megpróbálkozom vele én is. remélem elnézitek, hogy csak szárnypróbálgatás... :)
Kishal a sósavban Kéne egy kopoltyú hamar
Nélküle ez pokol! Tyúha, mar!
Édes halál Arcodban egy csokis rolád
Úgy lépett egy kocsis ló rád
Az aranyos kutygondozót enni hívják (egy kicsit off)
Eb édi őre!
Ebédidőre!
A vakmerő egér és a kos újdonsült barátsága (ez is...)
Bátor Cinn, Kos
Mától cinkos!
Nem örülök a legújabb barátnőmnek E héten
E tehén?
és sikerült két olyat is kifundálni, amiben megegyeznek a betűk:
Udvarlás virággal Csokroknak a bokrétát
Korcsoknak a rét bokrát
A híres rendezőt az éber vizirendőr italozáson éri Nocsak, Jancsó!
Csónak? Kancsó?
egyelőre ennyi, talán majd még újra próbálkozok, és jobban megpróbálom felvenni a fonalat...
Klogg, ses! Úgy látom, danci és CSABEE nem bírták tovább nézni szárnyalásunkat és beleerősítettek. Egyelőre még aludhatunk nyugodtan, de azért figyelő szemünket ... :)))
kloggtól vak asszony és szövegláda
sestől vidéki Vendel
Csabeetól az hogy kapok a pofámra :-)
dokitól hogy nem lankad 3x :-))) akarom mondani a vakura-pakura
danczitól a ledes :-)
Gyakran beszéltünk arról ses-sel és Gr0-val, hogy általában mindig az tetszik másoknak, amit mi csak "tölteléknek" rakunk be. A dog-tálat is csak félve írtam be, és erre tessék... :-)
A géppuskaszájú rappert dicséri a barátnője "Mondhatni, egy löveg szád ám!
Ó, én drága szövegládám!"
Az énekesek megérdemelnék, hogy kihívjam az ÁNTSZ-t! Meglátogattam a kórista konyhát,
a mocsoktól lehet kór is,...takony,...hááát....(khmm...elnézést...)
Aggodalom Zavarba ejtő az erdő homálya,
fél Páfrány nagyon, hogy eltéved Mohája.
Sajátos biztonsági berendezés őrzi a házat ("az ellen nem vééd...") míg a család nyaral Üresen áll a ház a réten,
a villanypásztor ráz a héten.
A Tina nevű női magazin cikkeinek megírásához különösebb szakértelem nem szükséges... Szakértő minek ide genetikához?
Kellenek biz' jó idegek e Tinához.
Neked ezért fizetni szoktak...?! Halkan elcsattan a kabinban csók,
de mit keresnek a Csabin bankók...?
Tánc(z)oslábú barátunk kukac helyett tiszavirággal próbál halat fogni A vízpart szélén Csabi limbózik,
míg botján furcsa csali bimbózik.
Animal szexből is már csak a különleges izgatja fel... Nem érdekel a kecske farok,
ha várnak puha fecske karok.
És klogg nem lankad és nem és nem:))
ses fejése a mai nap kecskeszmájli díjasa!:)
(Előre is elnézést, hogy ebben az adagban magamhoz képest kevés a perverz momentum. Mit mondjak, végigolvasva én is megijedtem kicsit.)
Szűzesség
Ágit
Tágit
Mióta a főügyész olajbotrányba keveredett, allergiás a fotósokra
Haragszik a vakura Polt,
Az ő veszte a pakura volt.
Az akkurátus komikus
Pároltan
Tárol Pan.
Elmaradt erőszak
Nem állt fel a dákóm,
Ez volt a te mákod!
Barátom nagy kártyás és ha szakboltot lát még a hangja is olyan furcsa lesz
Búg a Zsolt:
-Zsuga bolt!
Szigor a strandon
Ne hamizz Levente,
Nézd, a víz lement-e.
Kritika a múltból
Mit mondana Raszputyin?
-Itt minden szar, Putyin!
Az elavult módszerrel folytatott ásatás eredménye pergamentekercsek
Avitt tortúra,
Amit túr, tóra,
Egy spanyol nemes szakácsaként korán ébresztett régi vekkerem, mert gazdám a tegnapi igen drasztikus fogyókúrás kaja után mára valami finomabbat óhajtott
Reggel ódon karóra kelt,
Rendelt a dón kóróra kelt.
A férfi most tudja meg, hogy a barátja nagy vígan a feleségével... Viháncol?
Vicán?? Hol????!!!
Mikor visszatér a kis faluba, ahonnan származik, kiderül, hogy a nagykövet már nem képes felismerni a különböző állatok nyomait "Tán elfelejtette, mióta diplomata?
Hát ez itt, kedves földim, lópata!"
Az a bizonyos hátrafelé tekintő világtalan hölgy Kiderült, miért néz vissza a vak asszony itt,
mert mögötte kutyából egész szakasz vonyít.
Nem kellemes a 380 V-n aludni Megijedt, azaz inkább holtra vált,
mikor nagyfeszültségű volt-ra hált.
Harcias partizánlány Bevette a bunkert a
hősies Kun Berta.
Részemről csak annyit, hogy örülök, ha tetszik a topic. További jó szórakozást (és ha netalán kedved támad, rímfaragást) kívánok!
Ajánlom, olvass vissza is bele, ha még nem tetted volna meg, én is szoktam, ha időm engedi (én sem rég vagyok itt jelen). Ilyenkor nagyon jókat röhögök a korábbi zseniális írásokon! (és
sokszor esz a sárga irigység, hogy azokat nem én találtam ki...:-)
bocs, mindenkitől... csak tegnap találtam a topicot, és nagyon-nagyon megtetszett :)
bár valószínűleg csak passzív részese leszek az eseményeknek, mert annyira frappánsakat és jókat úgysem tudnék kitalálni, de olvasni mindenesetre élvezet volt / lesz.
további jó "mekkergülést" mindenkinek!
(egy új topictag)
Sokat szidott néger csecsemő, akit egy kis dobozban az ajtó előtt hagytak Szapult lelenc, ében,
lapult szelencében.
A torkos juhok nem kímélték a finom növényt Kiengedte falánk nyáját
s lelegelték nyalánk fáját.
Válasz a kérdésre: na mi lesz, hozod? Viszem,
szívem!
Hentesnél Azt mutatja a mércejel:
fél kiló a jércemell.
A férj ingerülten válaszol, mikor felesége szól neki, hogy a nyolcadik gyerekről elfelejtkezett, mikor ajándékokat vásárolt "Az én fejem se káptalan!!
Valamit ő is majd kap talán!"
Ennek nem tudtam címet adni, talán párbeszéd az "Árnyék nélkül" c. filmből Azt állítja, ez a pasas láthatatlan?
S csak itt áll és szájat tát? Hallatlan!
Ja, meg még azt akartam mondani doki, hogy a rendszeres rímtelen széptevésed nehogy felkeltse a topicgazdi haragját, mert: ha agyára mész a sok off-al,
jól fejbe vág egy fokossal :-)