Az enyémnek a teteje végig van karcolva, az elején meg buborékos maradt a fényezés. Az előző Tatra elején pedig cseppekben állt a víz (vagy valami folyadék) Az ilyesmit sajnos nem lehet észre venni, akármilyen jó a fény az újságosnál. Különben tök jó modell mind a kettő.
A retronom.hu-n jól megjárta egy kartárs a 603-al,részletesen le is írta.Én sem találtam hibát az enyémen,és eddig mindenki csak pozitívakat írt,úgy látszik,akad kivétel.
A 3860-as hsz a 3859-es alatt van. A fórum motor nem az üzenet elküldésének idejét nézi, hanem a bejelentkezés időpontját, ezért szoktak időnként ilyen cserék előfordulni.
phyd1-et már megkövettem ( elnézését kértem - ha nem volt egyértelmű, akkor most is!) ami- kor tomtom-70 jelezte, hogy tot. korrekt a fó- rumtársunk! Felvenném vele a kapcsolatot ( megmaradt modellek ügyében = 'turiznék' -> nekem ú- gyis azok tetszenek!), de nincs meg az e-mail címe!
Jó ez az autóút részlet, biztosan összehozok egy hasonlót 'Bemutató kifutó' céljából, azaz, ame- lyik modellt meg szeretném mutatni valakinek ilyenre kitéve - megnézheti! A többi = vitrin! Valahol még műfüvem is van ( több színben ) most vettem az NDK-ban 1976-ban! Egy marék zi-zibe került = nagyon olcsó volt, a PIKO modell -boltban! Ezért vettem, " kiégett fűvet, búzatarlót, őszi fűvet, sportfűvet," stb... Már csak elő kell bányásznom!
Gyula-n 'behídalok'! Nagyon jó 'secne'-eket csinál!
Bárcsak, bárcsak.... lenne ez is a sorozatban!!! A szívemből szóltál... :D Akár csak annyira kidolgzottan, mint a P-50 kombi... el tudnám viselni :D
Meg a Trabant Universal-nak (kombi 601-es) is nagyon örünék.... Meg várom, hogy legyen a lengyeleknél már kiadott IFA F9 is, és lengyelek által tippelt IFA F8 is (bár ezek itthon, lehet, hogy bukták lennének... pedig...).
Szorítok, hogy ezek még legyenek! És akkor föbb vonalakban teljes lenne az NDK sorozat... :)
Amiket még nagyon várok, és ami szerintem esélyes is (főként az 1100-as), hogy lesznek, ha eljut a sorozat idáig: http://miniautohobby.blogspot.com/2010/02/zastava-1100.html http://miniautohobby.blogspot.com/2010/05/zastava-750.html#uds-search-results http://miniautohobby.blogspot.com/2010/04/yugo-45.html
Végülis Zastavából nálunk is ismert volt, és viszonylag sok futott nálunk is (az 1100-ből).
A héten talizunk, elötte hivlak.Csak éppen egy kis maradékból össze ütök Neked még valamit:
A legrosszabb út a /fórum szerinti/ legrosszabb autóval
Úrak (apropó mivan hölgyünkel Dinával? Amiota tirisztor22 szólt neki, hogy nem jó helyen van a ország jelző matrica azóta nem jelentkezett. Csak nem megsér......?
Szóval Úrak!
A legjobb alap anyagok ott vannak az utcán kitéve. 6mm rétegelt lemez hat csavar és rá van irva CSAK VÁLASZÁSI HIRDETÉSRE!
Ja Kremli, és még annyi, hogy az álltalad bizalmatlanságott keltő pyd1 (aki az"olcsó autókat" árulta), megbeszés szerint, a héten postáz, de ma irt e-mail-t, hogy elnézést,de tegnapi vihar-Miskolci- miatt nem tudott postázni, de ma fel adta a csomagot.
Eladó egy DeAgostini Zaporozsec ZAZ 965A és egy Trabant P50 kombi 2500 ill. 2000 Ft-ért bontatlan, hibátlan állapotban. Személyes átadás lehetséges Budapesten a XVII. ker. környékén, az Örs vezér terén vagy a Keleti pu-nál. Az első érdeklődő, aki mindkét autót elvinné, 4000 Ft-ért megteheti.
Jobbnál jobb képek / címerek jönnek ki ( nagy felbontással, azaz tudod kicsinyíteni ) és az általad ismertetett módszerrel készí- tesz harminc - ötven emblémát! Tízet ' betá- razol ' a többi eladod a fórumtársaknak! Neked ingyen lesz, mi meg nem 'f.szolunk' vele és nekünk is megér!
Klassz a Tatra 603!!! Igaz találtam rajta egy két hiányosságot... , pl. padlólemez eléggé puritán , akadozó hátsó kerekek , kissé elálló első lökhárító.... , a külső visszapillantó tükrök hiányáért nagyon kár. Szerintem az egyik legszebben festett modell a sorozatban! Mindent összevetve a két Tatran / 613 , 603 / jól sikerült darabok!!
Most nézegettem az új szerzeményt,a belső visszapillantó átlátszó műanyagból van/ezen persze könnyű segíteni/.
Még egyszer köszi a képeket az emblémákról/Warnyú/,ezt mégsem tudom megcsinálni:-((.Makettezők egyébként úgy csinálják meg,hogy a méretarányban lekicsinyített képet üres vizesmatrica hordozólapra kinyomtatják,lakkozzák,és kész a vizesmatrica.