A 25 000,- Ft-os ( indító ár!) vitrin 'combja részét' a - csiszolt üvegpolcok ( 6 mm-es), - a hátsó és oldalt levő tükrök, - az üveg ajtó, - a tartószerkezetek teszik ki! Véleményem szerint egy fehér hátlap jobban kiemelné a modelleket, igaz, az alapos szemrevételezéshez ki kel- lene venni a kisautót!
A Tatra 603 belső is néhány furcsa hibával rendelkezik.
A kilincsek a bal oldalon az ajtó közepén, a jobb oldalon pedig egész fent
vannak.
A B-oszlop, ami fehér kárpitozású volt, a műanyagon rossz helyen van,
fél centit el van csúszva a modell B- oszlopához képest. Persze akkor vettem észre amikor már raktam volna össze. Pedig gyanús volt, hogy az első ajtó sokkal kisebb,
Ruszkiknál ezt el tudom képzelni hogy valaki ilyennel jár. A belül drágakövekkel kirakott, bálnapéniszbőr üléshuzatos, 8centi vastag golyóálló üveges terepjáró után már nem lepődök meg ezen.
Dubaiban NEM villoghatnál az arany Sirállyal! Őket is keményen érintette a gazdasági világ- válság most olvastam egy cikket a BBC-n, hogy rengeteg elhagyott luxusautó van! ( a mellékelt képeken beporosodott, homok ette Mercedesek, Lexusok, sőt Ferrari!) Akit esetleg nem érintett ANNYIRA a krach, az is visszafogja magát és a 'harmadik' kocsijával furikázik! Dubaiban most NEM menő gazdagnak lenni! ( Lehet, hogy a kölcsönkérőktől tartanak?)
Egy ilyen Chaika Gold lehetne a gyűjtemény éke, már csak az ára miatt is (több, mint 130ezer Ft), viszont nálam erről a színről az ugrott be, hogy 1:1-ben valami feltűnési viszketegségben szenvedő orosz celebé, vagy maffiózóé lehetne.