Szerencsére nem kötelező egyformán látnunk. Abban mind egyetértünk, hogy Petar is a Veszprém történetének egy fontos és felejthetetlen darabja lett, hálásak vagyunk mindenért Neki.
Ettől azonban még igaz, hogy Petar egyre inkább hullámzó formát mutat az utóbbi 1-2 évben. Persze ma még Kosorotov is zsákbamacska, de az idő kettejük közül Neki dolgozik. Eddig hiányoltuk a fiatalokat, hát most kapunk egyet. Mindezek miatt is írtam korábban, hogy kéne még valaki, mondjuk egy Kaddah.
és akkor mivan ,hogy 37 éves ?nem 5 évre kéne még aláírni. ha 45 évesen is van benne még 1 év akkor miért nem maradhatna ? azért én majd kíváncsi leszek jövőre Kosorotov mint első számú bal átlövő milyen teljesítmény rak le.Játékidő most is megvan a lengyeleknél de még sincs meg az a szintlépés Veszprém pedig nem egy nevelde meg mindenre is van idő klub ... .Azért jövőre erős lesz még Kosorotovnak elsőszámu lövőben játszatni de akár mondhatnám Elderát vagy Casadót is.Mindhárom mellé kell egy tapasztalt játékos .Mert első számunak egyiket se mondanám és nem is azok a típusú játékosok Lesz káosz jövőre (ne legyen igazam )
37 éves lesz könyörgöm.. lehet birna még egy évet magas szinten, viszont Kosorotov most hozható. 23 éves a srác, még bármi lehet belőle. Szerintem az meg fölösleges lenne ha maradna az orosz mellett. Neki pont a játékidő kell, hogy meglegyen az említett szintlépés, azt még talán pont Nenadic venné el tőle. Szerintem jól döntött a klub azzal együtt is, hogy egy olyan ember távozik aki fontos szituációban képes felvállalni a döntéseket.
ez így van az a legrosszabb mikor nem mer vállalkozni valaki és tili-toli van és tanácstalanság lásd El Dera játéka .Ha Eldera a pályán van nekem az az érzésem van ,h semmi elképzelés nincs a játékba csak várunk a csodára .
Benne van a potenciál de még messze nincs Nenadic szinten azért nézz meg egy Kosorotov statisztikát a bl-ben kb átlagban 50 % amit azért hozz Nenadic bőven.+ Nenadic Kosotorovval szemben tud középen is bal lövőben is játszani .A jövő kétségtelen Kosorotové még az is meg lehet meg tanul védekezni (bár szerintem testalkatából adódóan szerintem csak középen lehetne alkalmazni) .Én úgy tudom Nilssonnal hosszabítani fog a klub és ha ő kap annak ellenére hosszabítást ,hogy ketten eőtte lesznek + még ott van Sipi akkor Nenadic is kaphatott volna még egy évet úgy hogy egyik vetélytársa se lesz szerintem előtte majd .Idő eldönti majd ,hogy mi volt a jó döntés
Kimondottan kedvelem Petart és egyértelmű, hogy zseni, de én azon kevesek közé tartozom, akik nem feltétlenül osztják a véleményeteket. Nekem sokszor volt az az érzésem, hogy amikor pályán van zűrzavarossá válik a játékunk, senki sem tudja mi fog történni (Nilssonon kívül :)), aztán vagy csodát tesz vagy szétesünk. Persze nagyon nem mindegy ki jön helyette. Lehet, hogy tényleg Kosorotov... fiatal még, ki tudja mi lakozik benne.
Nagyon nehéz tavaszunk lesz. Egeszseges Lauge Yahia nelkul ennyit tud ez a csapat,többször beszéltük itt hogy sérülékeny a keret. pont/pontok kellenek párizsból/Magdeburgból.
Fabregas melle jovőre mezőnybe ,foleg kinti posztokon kellene meg vilagklasszis,mert ha Kosorotov meg a spanyol jon az edeskeves. Gittfriddsont olvastam az nso forumon,de az nso…
Nemntudom lesznek e meg bejelentesek a vb elott,gondolom nem