Akkor biztos izgulsz, mi lesz a vége ;) állítólag a nyomdában teljes sötétségben kellett nyomtatni a befejező részt, nehogy a nyomdászok kiszivárogtassák, kik halnak meg a főszereplők közül... persze ez lehet, hogy csak egy ügyes marketingfogás ;)
olvastam mindet :)) nem is tudom, melyik a jobb! a könyv sokkal részletesebb, és tényleg használhatja az ember a fantáziáját, a filmek pedig elég jó kivitelezések a filmekkel kapcsolatban talán csak a karakterválasztásokat nem tartottam mindíg szerencsésnek (mint most pl a Umbridge figuráját), meg hogy kihagynak részeket a könyvekből
huhh... akkor jó :)) mozira tényleg ne számíts egy ideig, bár van a környékünkön egy nő, aki inkább tápszerezte a gyereket, csak hogy élhesse tovább ugyanúgy az életét (gyerek meg a nagymamánál van addig zaciban tévé pedig... tudod a gyerekek igen hamar felfigyelnek rá és utána már nem tudod nyugodtan nézni úgy, hogy ő ne lássa, mert azt veszed észre, hogy a pár hónaposod nézi a tévét!
szilvi, már miért lógnál ki a sorból? :o mi nemcsak ilyen filmeket nézünk, hanem mindent, igen kevés kivétellel :) ma pl. a Die Hard 4.0-t fogjuk, arról is szívesen beszámolok :D
mozibajárás: úgy vagyunk vele, hogy amíg lehet, miért ne. januártól úgyis drasztikusan lecsökkennek a lehetőségeink. legfeljebb majd veszünk végre egy TV-t :))
hümmm... lehet, hogy én most nagyon kilógok a sorból ezzel, de én a Harry Pottert várom :)) a gyerekem már a pocakból azt hallgatta (a zenéjét fel is ismerte 3-4 hósan) sokmindent szeretek, bár vannak korszakaim örök kedvencek viszont a magyar rajzfilmek :)) pl Szaffi, Hófehér
nem nőtt seeemmiiit! pedig úgy szerettem volna... szintén 80B (vagyA -attól függően, milyen fajta melltartó) no mindegy is, szoptatni ezzel a kicsivel is tudok immár több, mint 10 hónapja Max, mikor nagyon tele van tejjel, akkor úgy nézek ki, mint akit frissen szilikonoztak :)))
Sziasztok! Tegnap kicsit kimozdultunk. Lementünk anyósomék után Velencére és jóó későn értünk haza. Viszont pukkadásig ettük magunkat. :))) Kislány pörgött ezerrel, hazafelé az autóban meg szó szerint beájult, pedig nagyon csúnyán kornyikáltam neki -ébrentartási szándékkal. :))
A könyvet nem olvastam. A film se volt éppen rossz, nagyon szép jelenetek, fények, arcok voltak benne, de annyira mértéktelenül idegesített a főszereplő fiú, hogy alig bírtam végignézni.
Persze, lehet, hogy pont azzal éri el a célját egy film, ha intenzíven hat a nézőre, tökmindegy, h + vagy - irányban :))
Nem maga a hosszúság zavart (talán több, mint 2 óra?), más filmeknél elsuhan az idő, a <a href="http://index.hu/kultur/cinematrix/?main&filmid=19969" target="_blank">Piaf</a>ot még néztem volna tovább is.
Tegnap láttuk a Kék papagájt. Annyira francia, és ezzel mindent elmondtam :) Nagyon eltaláltak a szereplők, Catherine Deneuve pl. egy fénykorát már megélt, de most is átütő szépséget alakít, akinek a film közepén az orra alá dörgölik, hogy "úgy gyűlöltelek, mert te voltál mindig a Francia Nő" :DD Akkor nézzétek meg, ha egy nem túl mozgalmas, de kedves, finom, néhol érzelmes, néhol vicces esti kikapcsolódásra vágytok, és nem alszotok el, ha nagyon sok sanzont meg kell hallgatni egyhuzamban ;)
akit érdekel: tegnap kezdődött a Tér-Film-Zene Fesztivál a Kossuth téren. Aki még nem volt: egy bazi nagy kivetítő a Parlament előtt, és lehet mozizni (pl. régi Várkonyi Zoltán-féle Jókai-feldolgozások) , koncertfilmeket (pl. PUF), meséket nézni, vannak némafilmek zongorakísérettel :) Sz'al van az egésznek egy hangulata.
Ma lesz pl. a Parfüm, amit én spec. alig bírtam végignézni, de mindenki ódákat zengett róla. Az egyetlen gond, hogy rohadt kényelmetlenek a székek. (mobilpárnát kell vinni ;) )
terveztek tovabbmenni nagyobb lakasba/hazba?nekem is kicsi a konyham de van mosogato gep.nem nagy 6 teritekes es trio combi a mosogatogep.tehat a gaztuzhelybe van beepitve.fennt van a gaztuzhely,kozepen a villany suto es alul a mosogatogep.im-im-imadom!:-)
Ebbe a konyhába már biztos, hogy nem veszünk, kicsi is egyébként nagyon. Igen, nekem is úgy tűnik, hogy állandóan mosogatok. :) De igazából nem nekem van kifogásom ellene. ;)