Ha régi film, akkor valószínűleg nem az, amire gondolok, de a leírt sztori meglehetősen emlékeztet az Eszement zaci (Pawn Shop Chronicles) című 2013-as mozira.
Ismét eszembe jutott egy film, amit régen láttam és újra megnézném, de nem tudom a címét. Íme a történet:
Kb. 15-20 éves vígjáték lehet. Egy középkorú házaspár utálja egymást és titokban folyton megpróbálják megölni egymást (pl. megpróbálja rádönteni a ház kéményét a nőre kertészkedés közben). A végén kibékülnek és egy tengerpartra elutaznak.
Sziasztok. Anno a Spektrum csatornán volt egy sorozat, "Kultikus kedvencek" címmel. Volt két epizód, az egyik a Fiat 500-ról, a másik a Citroen Kacsáról szólt. Hol lehetne megtalalni oket?
1. Legalább 20 éves tévéfilm, talán magyar. Egy srácról szól aki egy iskolai díszítésen(bankett/ballagás) hanyatt esik egy kétágú létrával és megbénul. Barátai, osztálytársai próbálnak segíteni neki ,de nem tudja elfogadni kiszolgáltatottságát és öngyilkossággal is próbálkozik.
2. Amerikai film, amiben egy újságírót és két tanoncát elküldik egy kisvárosba, hogy nyomozzanak ki és leplezzenek le egy pletykát, mi szerint egy fazon megépítette az időgépet. A fickóról kiderül, hogy volt egy felesége aki meghalt, és ez miatt tartották őrültnek. A végén kiderül, hogy az időgép létezik egy tó közepén és a tanonc lány vele tart az időutazásban.
Egy filmet keresek, amiből csak ennyire emlékszem:
Srác aki egy bandában szintizik balesetet szenved és a kezeinek annyi lesz. A 2 lakótársa (egy lány és egy fiú, ez biztos), akik elég kockák robot kezet készítnek neki.
Ha jól emlékszem a kéz csak annyit tud, hogy visszajátsza, amit felvettek, tehát ha jó helyre rakja a kezét a szintin, akkor jó billentyűt nyom.
Emlékeim szerint eszement techno zenét nyomnak benne, és a srác cyborgnak öltözve nyomja. Meg van valami bosszú is benne, mert ha jól emlékszem a balesete nem véletlen volt és a végén elkapja a tetteseket. De a lényege a történetnek, hogy hogy dolgozza fel az egészet.
No, valaki? Szerintem 80-as évek vagy korai 90-es. Talán 95-ben láttam, de már ez is homályos.
Múltkor beugrott és mindenféle kulcsszó varácokban elkezdtem keresni, de nyomát sem találtam. Hátha itt valakinek beugrik.
Mintha a magyar címe ..... a mélységből lenne (kiút, kiáltás egyik sem és nem is biztos, hogy jól emlékszem)
Egy régen látott filmet keresek.A cselekmény több szálon fut , az egyik főszereplő utazik át az országon, mert keresi a barátnőjét/feleségét .A végén futnak csak össze a szálak.A legemlékezetesebb szál amikor megtalálja a barátnőt/feleséget akit egy bolond srác ketrecekben tart a pajtában sok lánnyal együtt.A legszerencsésebb lányok bemehetnek néha a házba.A film végén egy rendezvényen megjelenik a kb 20 fogvatartott lány , de mégsem menekülnek el.
Olyan beteg Tarantinós jellegű a film, de nem ő csinálta.
Talán a 80-as években láttam a filmet. Egy kicsit posztapokaliptikus beütése volt, arra már nem emlékszem, hogy természeti katasztrófa vagy valami háború után történtek az események.
Ami megmaradt bennem, hogy a film elején az egyik főszereplő egy göndör hajú gyerek volt, egy üzletben dolgozott eladóként. Jelentéktelen figurának látszódott. Amikor hazamenet, kiderült, hogy parókája van, levette, rövid katonás haja volt. Volt otthon egyenruhája meg talán fegyvere is. Egész megváltozott a személyisége. És amikor kezdett összeomlani a civilizáció, a megszokott társadalmi rend, akkor kiélhette magát. Meg volt valami csaj is akivel küszködött, hogy a csaj nem akart foglalkozni vele, de ő meg elrabolta, és kényszerítette, hogy mellette legyen, vagy valami hasonló.
Ennyire fussa a 2 neuronból, ami összesen lézeng a koponyájában/koponyájukban... Az egyik tartja a 2 fülét, hogy le ne essen, a másikkal meg az ilyen minőségi szemetet találja ki... :9P
Most rendeltem a Media Marktban egy új házimozit, és keresem azt a filmet, amelyikkel érdemes lenne felavatni. Nemrég láttam egy előzetest, ahol egy srác nagyon jól dobol, a kopasz tanára meg folyton üvöltözik vele. Tudja a valaki a film címét? Érdemes megnézni? Gondoltam a dobok jól szólnának ennyi hangszóróból.
Tudna valaki segíteni? Egy filmet kersek,aminek csak a rövif tartalmát tudom. Aki felismerné,kérem jelezzen :)
A fiatal hercegnő hozza megy a szinten fiatal mentalisan serult uralkodohoz, akitol egy fia szuletik. Kesobb a kiralyi udvarba egy orvos erkezik,aki be a kiralyne beleszeret. Viszonyuk lesz, melybol egy kislany szuletik.
Viszont, ha ez elsőre ilyen könnyen ment, akkor lenne még egy feladványom:
Ez is legalább 10 éves vígjáték. Egy nagy cég tulajdonos lányát elrabolják/eltűnik egy messzi dzsungelben, de sehogy sem találják. A lány ismertetőjele, hogy kétbalkezes, vonzza a bajt. A tulaj cégénél meg dolgozik egy fickó, aki szintén kétbalkezes, szerencsétlen. Ebből az elgondolásból őt küldök utána a keresésére.
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Végül is az üldözési mánia lett az, amit kerestem. A Jackie Chan jelentben elbizonytalanodtam, csak az rémlett hogy egy rövid jelent erejéig szerepel, így nem is hivatalos szereplő, emiatt a Jackie Chan filem között sem szerepel.