Megvan a Zuk, nekem tetszik , a kis hibákat pedig elnézem, már csak amiatt is, hogy pár éve még gondolni sem mertem volna, hogy ilyen szoci mikrobuszokat fognak újsághoz csomagolni...
Ha rendelős vagy, akkor a mostani Zuk-Wartburg csomaggal kell majd jönnie vitrinnek. Amúgy a retróautós oldalon lehet rendelni 3900 Ft-ért darabját. Jó lenne már nekem is egy vitrin, mert a 353-as limusine óta mind a bliszterben pihen még bontatlanul.
Lehet a kiadótól is rendelni, ha jól emlékszem fejenként max 7darabot, de az elég drága. Kérdezd inkább Genezist, ő valószínűleg neked is tud segíteni. Az enyémek többsége is tőle van. De kell is, mert van bőven "belevaló", és nem akartam porosodni hagyni a polcon.
A Tatrák nekem is megjöttek kb. 1 hete, csak a vitrin nem jött még velük, pedig már várom a másodikat, mert így egyelőre a bliszterben pihennek a kocsik, mert az első vitrin már fullon van.;o)
viszont a belseje eléggé más mint kéne.. a belső borítás hátul nem olyan, a belső padló hátul vagy hosszába faléc, vagy sűrűbordás gumiszőnyeg az igaziban.
az első ülések se pont olyanok mint az igazi, és az ülések mögötti fal is alacsonyabb mint kéne. kívül nagyjából rendbe van (bár ilyen fellépőt mint ami hátul van sose láttam), és a 4. oldalablak helyén a lemezen a két szellőző borda nem krómozott hanem sárga színű kéne legyen. a kerekei jók, a dísztárcsa rajta rendben van. ez egy kései Zuk modellje (oldalindex, műanyag dísztárcsák, dupla kivágás a fényszórók fölött az orrlemezen, hátul ködlámpa és tolatólámpa, csomagtér ajtó zárjai, fekete ablaktörlő és a fekete embléma..)
elég látványos, hogy a tetőbordák hiányoznak..
ja és a zárt szekrényes zukokon a jobb első ajtón nem volt gyakori a kulcsos zár..
ezt leszámítva elég szép modell! az ist verzión volt durvább tévedés is :D