Nekem a kedvenc fotótárhelyem, de az igaz, hogy a regisztráció és a belépés macerás (belépni viszont csak egyszer kell, utána akár évekig is békén hagy, ha valamiért ki nem lépteted magadat). Képminőség tekintetében mindenképpen az egyik legjobbnak találtam.
Köszönöm a linket, láttam pedig a cikket anno, de most nem jutott eszembe, a flickr-sorozat meg új nekem. Nagyon izgalmas fotók, és ami külön tetszik, a fotó részleteinek feliratozása, pl. itt
Bizonyos dolgokra - az időjárás megváltoztatása, a kenyérrel és halakkal kapcsolatos bűvészmutatványok, betegek és bénák gyógyítása stb. - ma még O. V. sem képes. De erősen dolgozik rajta. Ő jót akar nekünk. A csapadék, az árhullám jött rosszkor. (Majd megtanulja jövő ilyenkorra mindkettő, hogy rendnek kell lennie.)
Mi lett volna, ha úgy ütemezik a dolgokat, hogy ne legyen árhullám. Meg kellene nézni a statisztikát, hogy mikor van a legkisebb esély erre. Persze sürgős, jövő tavaszra késznek kell lennie.
Ezen már gondolkodtam, pontosabban azon, hogy milyen az a gödör, nem lesz gond, hogy szétázik az alja és az oldala? Milyen talaj van ott, milyen mély a gödör?
Nem vagyok felelős az MTI tetteiért, de ennek alapján úgy képzelem, az utcára lomtalanított szemétben landolt a csikk, és a felcsapó tűz a gyorsabb eredmény kedvéért nem az alacsonyabban fekvő lakásoknál kezdte a pusztítást, hanem egyenest felhágott a tetőre. Talán munkaversenyben volt, vagy ilyesmi.
Budapest, 2013. június 1., szombat (MTI) - Három autó és egy társasház tetőszerkezete is kigyulladt a főváros VII. kerületében a lomtalanításkor a járdán összegyűjtött hulladékoktól szombat hajnalban - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője az MTI-t, felhívva figyelmet arra, hogy egy szemétkupac közelében eldobott cigarettacsikk is nagy károkat okozhat.
Kisdi Máté közölte: a Rózsák terén egy öt-hat négyzetméternyi területre kihelyezett lomkupac gyulladt ki, és a lángok egy parkoló autót is megrongáltak. A Szövetség utcában kihelyezett hulladék is kigyulladt, feltehetően egy eldobott cigarettacsikktől, és lángra lobbantotta egy ötemeletes társasház tetőszerkezetét, úgy, hogy a legfelső szinten lévő egyik lakás is kiégett. A tűzben ott is megrongálódott két autó - mondta.