Keresés

Részletes keresés

janina. Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1029
Bocs, az előző link a lépről nagyon elment.
Képek a meccsről
soldiers Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1028

Szia Anabolic!

Kösz, jól van a srác! Főleg, hogy Ő hozta TD-nket és neki ment a 2 pontos passz kísérlet is.

Nagyon fair-ek voltatok, hogy segítettetek neki! Köszönet és respect!

Előzmény: Anabolic (1027)
Anabolic Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1027
Jobbulást a levegő nélkül maradt játékosnak, mentőket meg nyírjátok ki ha még 1x ilyen lassúak lesznek.
soldiers Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1026

Kötelező olvasmány Mindenkinek!

http://amifoci.freeblog.hu/ -n a mai második cikk. Nézzétek meg a hozzá tartozó kommenteket.  ha lehet írásban senki se véleményezze a történéseket, csak tanuljon belőle.

Uff! (mondta a selypítő indián az úszni tanuló fiának)

soldiers Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1025

Sziasztok Srácok!

Beszámoló a mérkőzésről a honlapon.

Ma még pihenjetek, holnap edzés. Mindenkinek.

széfti46 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1024

Sziasztok gyerekek!

Istenesen játszottatok, nagyon állatjók voltatok! Sajna nem lehettem bent, de megpróbáltam kívülről segíteni a hangommal! Csak azt mondja el valaki Misit mivel etettétek meccs előtt, vagy nemtudom, lehet a bokszmérkőzés hatása volt, de ami figurákat mutatott, főleg a végén az az elhajlás, öregem,  I LOVE THIS GAME...

Más. Csonti, ha kell a kesztyűm, vasárnapra, szívesen odaadom. Na pihizzetek!

milán RG Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1023
Hali,arcok...

Jó lenne,ha valaki leültetné Csabit egy gép elé,h pötyögje be az idézetet,amit a meccs után megosztott velünk.Akkor éreztem igazán,h jó veletek focsizni... Sajnálom,hogy így alakult.Azért a biztonság kedvéért jó lenne Pesten nyerni-szívjuk fel magunkat vasárnapra!

Deeplike:attól,hogy kétszer is felírod,hogy futni kellett volna,attól még nincs igazad (értsd:faszság).Ha a futójátékunk működött volna a Wolfs ellen,nem kellett volna oroszrulettezni (EZZEL PERSZE ESZEM ÁGÁBAN SINCS A FUTÓINKAT FIKÁZNI-SŐT BÁRKIT A CSAPATBÓL (Na jó,Apucit szeretem fikázni... :) ),egyszerűen azt mondom,hogy a futásainkat sajnos túl jól ( :( ) levédekezte a Wolfs).Teljesen jó volt a playhívás (mármint ebben a szituban),csak... Nem jött be...

Apuci,téged meg majd élőben lefikázlak (nem beszéltünk a meccs óta és tudni AKAROM,mi volt a baj.) Mondjuk Anyuci rávilágított a problémára :)

Nah,öjj.

ui.:Remélem,nem bántottam meg senkit (a csapatból-a többit leszarom),ha mégis edzésen megtalál.
Előzmény: Deeplike (1010)
janina. Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1022
Fotók a meccsről
<a href="http://www.szolnokinaplo.hu/?q=image/tid/271" target="_blank">Szolnoki Napló</a>
Nelli Fotó
#32RADIS Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1021

Hey Hey Hey!

Mi a helyzet? Olyan sz*rul aludtam, hogy csak na. Rendesen elfáradtam és a torkom is már cafatokban volt... :D bár a végső sípszó után még egy hosszabbítást bevállaltam volna a győzelem érdekében.

Tökéletesen egyetértek az edzők határozataival, ha én lettem volna ott szintén így döntöttem volna... bár még így sem lehet - utólag - tudni mi lett volna a helyes.

Még most sem tudtam igazán leállni, de lehet, hogy nem is fogok egészen a vasárnapi meccs végéig. Sőtt!! Irány az edzések, mert a sok tejsavat fel kell valahogy szívatni. Ami volt, elmúlt. Egy szoros, kétesélyes mérkőzésen alulmaradtunk Magyarország egyik legjobban szervezett együttese ellen.

Köszönöm srácok a küzdést, a blokkokat, a lelket és a könnycseppeket... őszintén megható volt. Remélem legközelebb TD-kkel tudom meghálálni.

Köszönöm továbbá az edzőknek, illetve amerikai barátainknak akik egy emberként velünk küzdöttek a pálya szélén és hajtottak bennünket a siker felé.

További jó napot minednkinek!

ui.: Nekem is vannak képeim kb. 100 Mb méretben. Ha mondjátok hova, kinek, eljuttatom!

Kalaj! Légyszi kérdezd már meg nekem hol láthatóak a Soldierses képek!

Linoge #8 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1020

szerda, péntek 17:30-20:30 műfüves pálya a Széchenyin, a gimnázium mögött

stoplis cipő, játszós ruha, itóka

a jelentkezéshez ennyi elég, a többit meg majd meglátod.

Előzmény: gagaus (1018)
Linoge #8 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1019

17fős busz 1700/fő

nagy busz 1300/fő

játékos busz 1000/fő

gagaus Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1018

Teljes szívemből gratulálok a csapatnak jómagam és barátnőm nevében is!
most láttam életem első amerikai foci mecsét élőben, és mondanom sem kell hogy felejthetetlen élményben volt részem!

bár szinte semmit nem tudok a szabályokról, és erről az egész dologrol, mégs nagyon megtetszett ez a sport és érdeklődni szeretnék, hogy meglehet-e nézni az edzést, és hogy ha kedvet kapnék ahoz hogy csatlakozzak a sereghez, akkor azt hogyan tehetem meg.

#72 - nemláttalak hogy hogy  "darálod" az ellenfelet! :D

üdv.: gaga

Linoge #8 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1017

Ismét szerveződik egy szurkolói busz. Egyelőre 17 fős, de ha ismét népszerű lesz a téma, akkor szóba jöhet a nagyobbacska jármű is. Szóval tessék szólni apának, anyának, anyukának, barátnak és Milánnak. Jelentkezni itt és ott. Ahol múltkor.

#73Wall Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1016

Drága Csapattársaim!

Köszönöm a tegnapi napot nektek és büszke vagyok erre a nagy családra!!

Ez egy felejthetetlen élmény volt számunkra.Geri ne bánkódj,mert az út amin közösen elindultunk jó irányba halad.

Szerdán 17.30-kor edzés és kérek mindenkit,hogy legyen ott!!

A fiatal játékosoknak köszönöm a segítséget a tegnapi napra!!!!!!!

GO Focsi!

Toka#00 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1015
Üdv Csapat!
Én sem tudok sokkal többet hozzátenni a sok dícsérő szóhoz! Köszönöm!!!!!!!
Bár kívülről szemléltem az eseményeket de mégis tagja voltam a csapatnak! Idegtépően hosszú volt az utolsó 2 perc és mint 12. játékos úgy küzdöttünk pár százan a TD elérésében. Mindenkinek kívánom h élje át azt az érzést amit akkor éreztem mikor a labda éppen átcsúszott a GL-on túlra. Üvöltöttem ahogy a torkomon kifért, teljesen elöntötte a testemet a forróság és a szemem könnybelábadt.
Felejthetetlen élményt okoztatok a szurkolóitoknak és megmutattátok mindenkinek h nem szabad félválról venni titeket!
Csak így tovább!!!!
Go Soldiers!!!!

U.I.: "Egy gödör ásását leszámítva kevés dolog van, amit rögtön legfelül lehet kezdeni."
Harry Lorayne*
Zyoo Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1014

Bár tudom ,hogy vereség, de grat!

BBK26

ziTi.1337 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1013

Sziasztok Srácok!

Köszönöm a bizalmat! Örülök, hogy a csapat tagja lehetek.  Ezek után is számíthattok rám! A defense megint megmutatta, hogy nem egyszerű áttörni. Az offense pedig még nagyobb akarással vasárnap megmutatja nekünk, hogy mit is tudnak ők valójában!!!!!

Köszönöm a Wolvesnak ezt a felejthetetlen mérkőzést. Életem első meccsét játszottam, de örökké emlékezni fogok rá.

ziTi [Soldiers CB #22]

GOGO SOLDIERS! GO WOLVES! GO FOCSI!

fai Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1012

Először is gratulálok!!!

Ez egy kemény meccs volt és ti helytálltatok!!! Remélem még sok ilyen meccset láthatok tőletek, és a szerencse is mellétek áll!!!

Egyébként egyre nagyobb a híretek a városban! :-) Mikor mentem a meccsre, a Volánnak köszönhetően nem kaptam helyközi buszt időben vagyis volt egy busz a menetrendben, ami valójában nincs is. A Reptéri megállóban álldogáló nénike mérgelődésemet nézve csak annyit kérdezett: "Maga is a tojásosokat megy nézni?" Lehet hogy a nénike a pálya közeléban lakik?... Ebből erőtmerítve stoppal a himnuszra Falvára értem. :-)

Tetszett a meccs, kezdem ezt a sportot egyre jobban érteni és ezáltal élvezni is. Szégyen, hogy egy szolnoki csapat nem Szolnokon játszik!!! A város vezetése elgondolkodhatna ezen!!! De azért jó, hogy Falván nyomjátok, az mégsincs olyan messze. Ahogy látom egyre többen szurkolunk, jó lenne egyszer egy egész stadiont megtölteni. Megérdemelnétek!!!

Ja és a nap katarzisa meccsről hazafelé jövet volt: Egy buszon utaztam a farkasok néhány szurkolójával, akik a buszmegállóban kártyáztak, és akikkel le lehetett állni beszélgetni. Ja és a busz egyben maradt a végállomásig!!! Létezne ilyen egy Fradi-UTE után??? Egyébként elismerően nyilatkoztak ők is a meccsről, nem gondolták, hogy ilyen jók lesztek!!!

Szóval (hogy ne szaporítsam a szót): Jók vagytok srácok!!!

Üdv: Doki "0" (akin egyszer régen egy másik sportágban volt már zöld-arany mez)

Utóirat: Ha sikerül beszúrni, felrakok mobil háttérképet. Olyan kis egyszerűt. 2 méretben.

KelAki Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1011

Gratulálok az egész csapatnak.

Köszönjük a zsírosdeszkát és a kitartó játékot.

Ma láttam először játszani a csapatot, de a helyetek van a bajnokságban az fix.

Biztos, hogy szoros meccset fogtok játszani vasárnap, kemények lesztek és a BBK sem adja majd könnyen. Kint leszek és végignézem, az biztos.

Hogy ki nyer? A látottak alapján (legutóbb BBK és most ti) nem fogadnék senkire.
Szorongassátok meg egymást, de csak annyira, hogy mi bent maradjunk. :D

Szurkolni már egész jól tudnak Rákóczifalván, de ha támadtok, akkor azzal segítitek a csapatot, ha az ellenfél szurkolóira bízzátok a hangzavart.

Mi megtettük amit kellett. ;) Én ismét elvesztettem a hangomat. :P

Jó volt veletek, családias hangulatban eltölteni a hétvégét ahol a magyar focsi játszotta a főszerepet. Élvezet úgy izgulni a csapatért, hogy nem kell félni a közönségnek és a bíroknak, hiszen csak a pályán vagyunk kemények.

Köszönjük!

KelAki

(Wolves Spirit tag)

Előzmény: soldiers (1007)
Deeplike Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1010

Jah , viszont komolyan mondom olyan csalodott voltam mintha én is jatszottam volna :) Föleg az a fájdalmas hogy mi is sokat gyakoroltuk ezt a fake field goalt és 99% ban a futás az értelmes megoldás :) Az ellenfél nemhiszem hogy tudja hogy ki a rugotok :) FB beall rugni azt szia :) csak longsnapelni kell :) no mind1. utolag könnyü okosnak lenni gondolom meccs hevében nem sikerült jo döntést hozni , na majd blackknights ellen , szegények két kemény meccset jatszanak 1 hét alatt :) elöször ellenetek aztan ellenünk :)

Na Grat még1x. :) Kupában talizunk !

#54 Kicker "csikágo ahogy zoli mondana:D"

Debrecen Gladiators

Előzmény: soldiers (1008)
soldiers Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1009
ja és megvolt az 1K!!

bibí
Előzmény: soldiers (1000)
soldiers Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1008
mi is így látjuk! :DDD

dupla vagy semmi!

a lekvár menjen a kenyérre...
Előzmény: chrisztosz (1004)
soldiers Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1007
:DDD

azért ne erre alapozzatok! ;)))

megyünk és küzdünk, mint az igazi Harcosok, az igazi Lovagok ellen!

1ébként kösz a gratot! Amíg lesz kenyér, zsír és lilahamma, ránk számíthattok!

Előzmény: ---==CyberBoy==--- (1006)
---==CyberBoy==--- Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1006
Sziasztok!

Először is grat...Másodszor látom, hogy Rákóczifalván a menü nem változott :D...

Szóval tényleg SZÉP VOLT FIÚK, de vasárnap remélem nem fog ilyen jól menni a játék!

CHARGE KNIGHTS

CYBER #32
Előzmény: soldiers (1002)
Endre(ujfiu) Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1005
AMIT CSINÁLTAM KÉPEKET AZOKAT FELTESZÜK MAJD??
chrisztosz Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1004
NAgy dolog volt bevállalni a két pontos kisérletet srácok!!  Nagyon tetszett ez a mentalitás!! Ez az igazi foci!!
soldiers Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1003
... és most a CSAPAThoz!

KÖSZ SRÁCOK, ÓRIÁSIAK VOLTATOK!!!!

Kedden új fejezet kezdődik, ez a meccs már történelem. Ha új lapot akartok írni, akkor szerdán edzés.

Mint tudjátok: TO LOSE IS NOT AN OPTION!

Thanks to the american coaches!!
soldiers Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1002
Anabolic!

Kösz a jó meccset és a gratot! Sok sikert Nektek is. Reméjük ízlett a zsírosdeszka.

GO FOCSI!
Előzmény: Anabolic (993)
soldiers Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1001
Kösz Bálint!

Van 6 napunk, addigra mindenki 110-os állapotban lesz. A def kész attól, hogy ezen a meccsen nem csinált safety-t. Azt mondják, nálatok próbálnak hiánytpótolni. :D

Komolyra fordítva a szót, reméljük hasonlóan jó meccs lesz, mint a mai volt nekünk és a múlt heti nektek a Démonok ellen.

Üdv: MZ (#44)
Előzmény: Valentin15 (992)
soldiers Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1000
Szia Deep!

A vége olyan volt mint az orosz rulett. Perpillanat sem hívnék mást. Maga a play megvolt, hogy miért nem sikerült - tudjuk. Nyilván 1 futásnál végig birtokban van a labda, a passznál birtokba kell venni, nem sikerült. Ha bejön, akkor is kell menni dógozóba kedden.

De köszi! :D
Előzmény: Deeplike (989)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!