http://amifoci.freeblog.hu/ -n a mai második cikk. Nézzétek meg a hozzá tartozó kommenteket. ha lehet írásban senki se véleményezze a történéseket, csak tanuljon belőle.
Uff! (mondta a selypítő indián az úszni tanuló fiának)
Istenesen játszottatok, nagyon állatjók voltatok! Sajna nem lehettem bent, de megpróbáltam kívülről segíteni a hangommal! Csak azt mondja el valaki Misit mivel etettétek meccs előtt, vagy nemtudom, lehet a bokszmérkőzés hatása volt, de ami figurákat mutatott, főleg a végén az az elhajlás, öregem, I LOVE THIS GAME...
Más. Csonti, ha kell a kesztyűm, vasárnapra, szívesen odaadom. Na pihizzetek!
Jó lenne,ha valaki leültetné Csabit egy gép elé,h pötyögje be az idézetet,amit a meccs után megosztott velünk.Akkor éreztem igazán,h jó veletek focsizni... Sajnálom,hogy így alakult.Azért a biztonság kedvéért jó lenne Pesten nyerni-szívjuk fel magunkat vasárnapra!
Deeplike:attól,hogy kétszer is felírod,hogy futni kellett volna,attól még nincs igazad (értsd:faszság).Ha a futójátékunk működött volna a Wolfs ellen,nem kellett volna oroszrulettezni (EZZEL PERSZE ESZEM ÁGÁBAN SINCS A FUTÓINKAT FIKÁZNI-SŐT BÁRKIT A CSAPATBÓL (Na jó,Apucit szeretem fikázni... :) ),egyszerűen azt mondom,hogy a futásainkat sajnos túl jól ( :( ) levédekezte a Wolfs).Teljesen jó volt a playhívás (mármint ebben a szituban),csak... Nem jött be...
Apuci,téged meg majd élőben lefikázlak (nem beszéltünk a meccs óta és tudni AKAROM,mi volt a baj.) Mondjuk Anyuci rávilágított a problémára :)
Nah,öjj.
ui.:Remélem,nem bántottam meg senkit (a csapatból-a többit leszarom),ha mégis edzésen megtalál.
Mi a helyzet? Olyan sz*rul aludtam, hogy csak na. Rendesen elfáradtam és a torkom is már cafatokban volt... :D bár a végső sípszó után még egy hosszabbítást bevállaltam volna a győzelem érdekében.
Tökéletesen egyetértek az edzők határozataival, ha én lettem volna ott szintén így döntöttem volna... bár még így sem lehet - utólag - tudni mi lett volna a helyes.
Még most sem tudtam igazán leállni, de lehet, hogy nem is fogok egészen a vasárnapi meccs végéig. Sőtt!! Irány az edzések, mert a sok tejsavat fel kell valahogy szívatni. Ami volt, elmúlt. Egy szoros, kétesélyes mérkőzésen alulmaradtunk Magyarország egyik legjobban szervezett együttese ellen.
Köszönöm srácok a küzdést, a blokkokat, a lelket és a könnycseppeket... őszintén megható volt. Remélem legközelebb TD-kkel tudom meghálálni.
Köszönöm továbbá az edzőknek, illetve amerikai barátainknak akik egy emberként velünk küzdöttek a pálya szélén és hajtottak bennünket a siker felé.
További jó napot minednkinek!
ui.: Nekem is vannak képeim kb. 100 Mb méretben. Ha mondjátok hova, kinek, eljuttatom!
Kalaj! Légyszi kérdezd már meg nekem hol láthatóak a Soldierses képek!
Teljes szívemből gratulálok a csapatnak jómagam és barátnőm nevében is! most láttam életem első amerikai foci mecsét élőben, és mondanom sem kell hogy felejthetetlen élményben volt részem!
bár szinte semmit nem tudok a szabályokról, és erről az egész dologrol, mégs nagyon megtetszett ez a sport és érdeklődni szeretnék, hogy meglehet-e nézni az edzést, és hogy ha kedvet kapnék ahoz hogy csatlakozzak a sereghez, akkor azt hogyan tehetem meg.
#72 - nemláttalak hogy hogy "darálod" az ellenfelet! :D
Ismét szerveződik egy szurkolói busz. Egyelőre 17 fős, de ha ismét népszerű lesz a téma, akkor szóba jöhet a nagyobbacska jármű is. Szóval tessék szólni apának, anyának, anyukának, barátnak és Milánnak. Jelentkezni itt és ott. Ahol múltkor.
Üdv Csapat! Én sem tudok sokkal többet hozzátenni a sok dícsérő szóhoz! Köszönöm!!!!!!! Bár kívülről szemléltem az eseményeket de mégis tagja voltam a csapatnak! Idegtépően hosszú volt az utolsó 2 perc és mint 12. játékos úgy küzdöttünk pár százan a TD elérésében. Mindenkinek kívánom h élje át azt az érzést amit akkor éreztem mikor a labda éppen átcsúszott a GL-on túlra. Üvöltöttem ahogy a torkomon kifért, teljesen elöntötte a testemet a forróság és a szemem könnybelábadt. Felejthetetlen élményt okoztatok a szurkolóitoknak és megmutattátok mindenkinek h nem szabad félválról venni titeket! Csak így tovább!!!! Go Soldiers!!!!
U.I.: "Egy gödör ásását leszámítva kevés dolog van, amit rögtön legfelül lehet kezdeni." Harry Lorayne*
Köszönöm a bizalmat! Örülök, hogy a csapat tagja lehetek. Ezek után is számíthattok rám! A defense megint megmutatta, hogy nem egyszerű áttörni. Az offense pedig még nagyobb akarással vasárnap megmutatja nekünk, hogy mit is tudnak ők valójában!!!!!
Köszönöm a Wolvesnak ezt a felejthetetlen mérkőzést. Életem első meccsét játszottam, de örökké emlékezni fogok rá.
Ez egy kemény meccs volt és ti helytálltatok!!! Remélem még sok ilyen meccset láthatok tőletek, és a szerencse is mellétek áll!!!
Egyébként egyre nagyobb a híretek a városban! :-) Mikor mentem a meccsre, a Volánnak köszönhetően nem kaptam helyközi buszt időben vagyis volt egy busz a menetrendben, ami valójában nincs is. A Reptéri megállóban álldogáló nénike mérgelődésemet nézve csak annyit kérdezett: "Maga is a tojásosokat megy nézni?" Lehet hogy a nénike a pálya közeléban lakik?... Ebből erőtmerítve stoppal a himnuszra Falvára értem. :-)
Tetszett a meccs, kezdem ezt a sportot egyre jobban érteni és ezáltal élvezni is. Szégyen, hogy egy szolnoki csapat nem Szolnokon játszik!!! A város vezetése elgondolkodhatna ezen!!! De azért jó, hogy Falván nyomjátok, az mégsincs olyan messze. Ahogy látom egyre többen szurkolunk, jó lenne egyszer egy egész stadiont megtölteni. Megérdemelnétek!!!
Ja és a nap katarzisa meccsről hazafelé jövet volt: Egy buszon utaztam a farkasok néhány szurkolójával, akik a buszmegállóban kártyáztak, és akikkel le lehetett állni beszélgetni. Ja és a busz egyben maradt a végállomásig!!! Létezne ilyen egy Fradi-UTE után??? Egyébként elismerően nyilatkoztak ők is a meccsről, nem gondolták, hogy ilyen jók lesztek!!!
Szóval (hogy ne szaporítsam a szót): Jók vagytok srácok!!!
Üdv: Doki "0" (akin egyszer régen egy másik sportágban volt már zöld-arany mez)
Utóirat: Ha sikerül beszúrni, felrakok mobil háttérképet. Olyan kis egyszerűt. 2 méretben.
Ma láttam először játszani a csapatot, de a helyetek van a bajnokságban az fix.
Biztos, hogy szoros meccset fogtok játszani vasárnap, kemények lesztek és a BBK sem adja majd könnyen. Kint leszek és végignézem, az biztos.
Hogy ki nyer? A látottak alapján (legutóbb BBK és most ti) nem fogadnék senkire. Szorongassátok meg egymást, de csak annyira, hogy mi bent maradjunk. :D
Szurkolni már egész jól tudnak Rákóczifalván, de ha támadtok, akkor azzal segítitek a csapatot, ha az ellenfél szurkolóira bízzátok a hangzavart.
Mi megtettük amit kellett. ;) Én ismét elvesztettem a hangomat. :P
Jó volt veletek, családias hangulatban eltölteni a hétvégét ahol a magyar focsi játszotta a főszerepet. Élvezet úgy izgulni a csapatért, hogy nem kell félni a közönségnek és a bíroknak, hiszen csak a pályán vagyunk kemények.
Jah , viszont komolyan mondom olyan csalodott voltam mintha én is jatszottam volna :) Föleg az a fájdalmas hogy mi is sokat gyakoroltuk ezt a fake field goalt és 99% ban a futás az értelmes megoldás :) Az ellenfél nemhiszem hogy tudja hogy ki a rugotok :) FB beall rugni azt szia :) csak longsnapelni kell :) no mind1. utolag könnyü okosnak lenni gondolom meccs hevében nem sikerült jo döntést hozni , na majd blackknights ellen , szegények két kemény meccset jatszanak 1 hét alatt :) elöször ellenetek aztan ellenünk :)
Van 6 napunk, addigra mindenki 110-os állapotban lesz. A def kész attól, hogy ezen a meccsen nem csinált safety-t. Azt mondják, nálatok próbálnak hiánytpótolni. :D
Komolyra fordítva a szót, reméljük hasonlóan jó meccs lesz, mint a mai volt nekünk és a múlt heti nektek a Démonok ellen.
A vége olyan volt mint az orosz rulett. Perpillanat sem hívnék mást. Maga a play megvolt, hogy miért nem sikerült - tudjuk. Nyilván 1 futásnál végig birtokban van a labda, a passznál birtokba kell venni, nem sikerült. Ha bejön, akkor is kell menni dógozóba kedden.