Ha a közepén van a hiba (a szélétől befelé 1 centin belül) Akkor nem gond.Egy gyűrű lesz belőle amivel kitöltöm a forgattyúsházat.Mivel leszedetek a főtengelyből,így ki kell valamivel tölteni a holtteret a nagyobb elősűrítés érdekében.
Uraim! Megbakkant a jelenlegi karórám, és úgy néz ki javíthatatlan. :/Szeretnék helyette valami igazi retrót.Nincs valakinek elfekvőben fölösleges Ruhla, Prim, Vostok, Raketa, Danuvia, vagy valami egyéb szoci ffi karórája?...úúúgy kb 1-2000 ft-ig bezárólag... :)
Volt a vaterán egy giannelli kipufogó 3500-ért.Vadíúj,csak a tompítóját levágta valaki.Tegnap meg akartam venni,de inaktív volt az eladó.Az előbb ránézek a cuccra,és látom hogy már más megvette. :(
Nekem is el van menve, nem gyengén. Ezt teszi, ha az előző tulaj streetfighter motorként tartja... Erről árulkodik a vágott hátsósárvédő, vágott kipufogó, mert leér, és az 1-es kidobálása.
Sajnos nem én csináltam vele semmit hanem az idő meg a rozsa Őt úgy kaptam ajándékba havertól. Drága mamájánál volt még az öregapjáé volt. A karbit meg az első kereket egy egy pohár sörre cserélte annó... de ezeket már pótoltam. Szegény motort kivágták az udvarra eső vagy kinozta.. Már ugy volt hogy kiteszik vasnak hogy majd a nem az idén nyáron barnult egyedek majd elviszik. Szerencsére időben értesültem róla:) Most szétszedtem darabokra sikáltam róla a dzsuvát volt rajt cemet sár mész ..... most szétedve pihizik a műhelyben Megy a blokk furtani s állok neki a felújításnak.