Fehérvár??????????
Én is ott (itt :-) ) veszem!
Mer' , hogy errefele lakom! Fehérváron egyébütt mászkál már:-( egy olyan C3-as, mint a mienk lesz, amennyi kívülröl látszik full az!:
Lucia kék, Exclusisive...
Sajna, pediglen asztem, hoccsak nékünk lesz az a verzijóóó... Legalábbis Fehérváron...
Ma vettem át a gépet, fekete exclusive, üvegtetős. Szívesen benne vagyok egy taliban a hétvégén. Biztosan én vagyok hülye, de hogyan lehet a hátsó üléstámlát rögzíteni? Nekem nem megy!
Amúgy király a gép!
Székesfehérvár, Citroen Tóth :)
szerintem mindegy, Euro-s hitellel vettük, de ehhez az is kellett, hogy az az 1.1 millió volt a kezdő részlet ami olyan 30% körül lehet. amúgy az autó exclusive, de azon felül semmi, még metálfény sem, mivel fehér :) persze ez a felszereltség is mesés a Suzuki után
sajna nalunk is csak erre van keret es amilyen keveset fognak vele jarni a szuleim nem hiszem hogy valaha bejonne a HDI ara :)
amugy mi is az akcios C3at rendeltuk be az elektromos kutyukkel megspekelve
A Fiesta nem játszik, mert bár olcsóbb, ezért a pénzért nagyon fapados. Majd megérdeklődöm. Sajnos Cascoval együtt havi 50-nél többet nem nagyon bírunk. Ez a korlát.
Mi is hitelre veszük a Citrot, kamat szempontjából kedvezőbb, mintha pl. Fiestát vennél, mert mi annak idején azt nézegettük, de aztán felfedeztük a C3-t! Úgy leszünk, hogy 20-25%-ot fizetünk be kezdőnek, majd szép lassan csorgatjuk a többit. Felfogás kérdése, hogy ki mennyit hajlandó kipengetni a kamatokra!
Vegyél te is olyat!!!!
Ha lesz, mehetnek potenciális jövőbeli tulajok is?
Mi szeretnénk valamit hónapokon belül venni, most AX-ünk van.
Ezt a fórumot hónapok óta olvasom.
Bevallom, már másfelé is kacsintgatok (Ibiza/Cordoba, Yaris). Most nincs rá sok pénzünk, így C3-ból is valószínűleg az 1.1-es lesz, hacsak nincs valami nagyon jó banki konstrukció.
Hozzunk össze most hétvégére egy C3 talit valahol Budapesten! Eszmecsere, egymás autóját nézegetés, ilyesmik...
Akit érdekelne szóljon hozzá. Ötletek helyszínre, időpontra?
Én is már nagyon várom, hogy átvegyem az én exclusivomat.
Bármelyik pillanatban megjöhet :)
Kár hogy nincs rajta panorámatető, meg sensodrive váltó.
Na de mindegy.
Így is imádni fogja az egész család!
Most láttam egy-két Citroen kereskedés honlapján, hogy van C3 1.1-es akció. 2.199.000 Ft-ért adják. Kicsit le van butítva az eredeti 1.1-eshez képest (nincs ABS, vészfékrásegítő, fékerőelosztó, elektromos ablak és távirányító a központi zárhoz), de nagyon jó vételnek tűnik annak, aki egy Suzuki áráért egy szép és jó kis autót szeretne.
Azt hiszem az autó fantázianeve: Citroen C3 1.1 SPOT.
A 206-osom 1,1-es (erre volt keret akkor...) és szerintem egy korrekt kis motor, persze tudni kell mit várhatsz tőle. Nekem 2 éves, és semmi gond vele, az igaz, hogy országúton az előzéseket kétszer is érdemes meggondolni, ha nem egyedül vagyok a kocsiba. Nem is túl takarékos, 7-8 között iszik. Amúgy tényleg ha már vásárláson gondolkodsz, akkor érdemes még kipasszírozni egy kicsit a családi kasszából az 1,4 HDI-re.
Tegnap óta egy Citroen C3 1.6 Exclusive SensoDrive megrendelőlapjának boldog tulajdonosa vagyok.:-) Jövőhétre ígérik az autót és már nagyon várom! Valaki használta már ezt a SensoDrive váltót, vagy tartósabban az 1.6 Exclusivot? Érdekelne a véleményetek.
Termeszetesen ha lenne ra keret, akkor en is a HDIt eroltetnem, de talan az is tulzas lenne, mert nem lesz agyonhajtva, raadasul foleg varosi hasznalatban.
Inkbabb az erdekelne, hogy megbizhato-e, mert hallottam olyan hireket, hogy folyik a olaj, meg ilyenek.
Kis teljesitmény, kis fogyasztás :)
Csak akkor ajánlatos, ha kevés a pénz.
Pl. ha tele van utassal meg cuccokkal, akkor nem megy tul gyorsan.
Én csak egy renault 1.1-est vezettem.
Lehet vele meni 150-et is, de az a max.
Gyorsulása meg nem soka van. Előzésnél kifejezetten lassu. Ezért nem is biztonságos.
Egy 1.4-es HDI jobb minden szempontból. (fogyasztás, teljesítmény)
De gondolom ezt mindenki tudja.
Viszont a HDI meg drágább.
De az 1.6-os sem eszik sokat. Átlagban 6,5 liter asszem. Meg van 1.4-es benzines is ha jol tudom. Az is jobb mint az 1.1-es.
Megjött az autóm, jövő héten hozom el a forgalomba állítás után. A panorámatető rejtélyét nem sikerült megoldani, néhány hónapja már nem lehet ilyet rendelni nálunk. Néhány külföldi weblapot megnézve (osztrák, német svájci, holland, brit) ott sem. Gondolom a korábban ezzel megrendelt kocsikat még legyártották, így csíptem még el egyet, remélem be is válik.
Én mg azt is el tudom képzelni, hogy még a szoftver is benne van, csak aktiválni kéne.
Na mejd kell keresni egy tudós szerelőt, aki megcsinálja zsebpénzért :)
ja, elnéztem, nem 60 hanem 120 :) de az se sok egy automata váltóért. (1.6exc 3.340, 1.6 exc senso 3.460)
Bár asszem inkább az ESP+ASR kombinációt választanám extrának.... (tényleg, ez utóbbi nem lehet hogy mindegyikben benne van csak software verzio kulönbség? ;-)