Unalmas utikalauz Az idegenvezető folyton szájat tép,
és mindig azt mondja: - Nézzék a tájat! Szép.
Jóból is megárt a sok Puszimból van már egy szekérderék, a
csókom bár unod, de kérsz-e Réka?
Még vacsizni sem tudok nyugodtan, mert folyton rád gondolok Szavaiddal fejem tele,
kiömlött a tejem fele...
Szorongó rendőr Az izgalomtól nyirkos tenyere,
s szól: A fegyvert a gyilkos tegye le!
Szőnyegtisztítás négykézláb Csúszok-mászok, sántikálok,
Mit csinálok? Tán sikálok...
A cukrászmester unokája ebben a hőségben sem tétlenkedik, de munka közben időnként megereszt egy dühös csatakiáltást Hűti magát Szamos Marci hóval,
tegnap vasalt, ma mos harci szóval.
Holle anyó viszontagságai De nehéz ekkora hájjal szavazni,
és de utálok teli szájjal havazni!
Ez a romos épület - ahova randizni járunk - ha mesélni tudna... Turkálok a ruhádban, hív a rom,
de jól áll a szádban szivarom...
Az ifjú sasfeleség panaszkodik öreg párja miatt Nem jó haza haraggal szállni,
de minden éjjel szar aggal hálni...
(:-))) ez tetszik)
igazad van, klogg. való igaz, sőt, nem is kicsit döcögnek! :)
most olvastam vissza... a topikindítót is. és a többiekét is. van még fejlődni való, de legalább lelkes voltam, nemigaz? no, majd legközelebb jobban odafigyelek. a Csollány megmosolyogtatott :)
és ses-nek is kösz a védelmet. FASIRT művével kapcsolatban pedig én is csatlakoznék az előttem szólókhoz: tényleg zseniális!
Szia Gromit! :-)
Jó, hogy visszajöttél, mert az utóbbi időben minden hozzászólásommal - ahelyett, hogy erősíteném - csak gyengítem a női nem jó hírét :-)))
FASIIIIIIIRT!!!! Hát én is öreg vagyok, nem mondtam? (csak a doki meg ne tudja :-))
Annyiszor dícsértelek már, ha másért nem, legalább emiatt megereszthetnél időnként egy-két ehhez hasonló zseniális verset!!!
Hisz tudod, hogy örömet okozol vele...
Naaaaaaaaa... :-)
klogg mester, jogos észrevétel, de aki Á-t mond, mondjon B-t is: legyünk igazságosak új topiktársunkkal szemben. A buta ganja és a siíta rugó elit munka!
Egy Ford-típus ha járdaszegélynek megy, pöffent egyet Ha magas az útpadka
akkor hangos "pú"-t ad "Ka".
A kiscsajszi izgatottan fedezi fel a sportolót az utcán Súgja az alacsony lány:
"Odasüss, anya! Csollány!"
A csendes állóvíz mellett egy lányról beszélünk Míg nézünk a néma tóra,
köztünk ez a téma: Nóra.
A kannibálok főzés után megőrlik az énekkart "Daráld át
a dalárdát!"
Kölkével ment vásárolni Kiment a piacra az ivadékával,
s hozott krumplit az Ida, vékával.
Egyszerű, hatásos nóta Nincs e dalnak üzenete
csupán mellbe üt e zene.
Az egykori zeneszerző így mondta: egyszer majd ebben a bordélyban "dolgozó" nőcske illata lesz a szülődön! Beteljesült a Kacsóh Pongrácz-i átok:
érződik az apa-csókon "gráciátok"!
Tudom, hogy ez a rímfaragás csak játék, és aki akar, kiszállhat belőle, de aki ilyen zseniálisakat ír, az ne akarja már itthagyni a topicot! Mert ha jól látom, ez a versed (tényleg vers!) nagyon hattyúdal hangulatú...ugye nem 100%, hogy átengeded a terepet?
Egyébként némi iróniát is vélek felfedezni soraid között, de nincs igazad: nem olyan sokban, átlagban csak 3,14 rímenként fordul elő szexuális utalás...ami ugye...az izé...a pí, na!:-)) (elnézést!)
A legutóbbi feladványod megfejtését nem árulod el? Vagy hátha még megfejti valaki? (Mert nekem - mint Szörnyeteg Lajosnak - beletörött az agyvelőm!:-) Tudod, a rövidnadrágos afroamerikai fickók a pipacsutorával....
Szia, GROMIT! Öröm újra itt láni Téged!:-)
Darus, Perszeusz jóó!
(Ne vedd tolakodásnak, és tudom, nem az én dolgom, és nem kéne beleütnöm az orromat, de a makrélát és a pantallót már többen felfedezték:-(...de ez nehogy okot adjon az újabb eltűnésre!:-)
itt aztán pár nap alatt rengeteg minőségi termés jött össze! az eddigi rímeitekből most így hirtelen nem is tudom, melyik remekművekhez gratuláljak, szinte mind hihetetlen jó! talán ha naponta idelátogatnék, ki tudnék emelni párat, de így esélytelen! :)
hát köszönöm mindenkinek a bíztatást, jól esett, mégha nem is érzem olyan frappánsaknak a sajátjaimat, mint mások rímelését, azért mégegyszer nekifutok, hátha befutok :)
tehát:
A kancsal ismét drogozik Megüt a guta, bandzsa!
Már megint a buta gandzsa?
A háziállat ismét elrontotta a gyomrát Maró gáz fut a kutyában:
Ma rókáz kutyafuttában
Kisfiam, nem kapsz más játékot! Nincs más, csak a
Nindzsás kacsa
Sandokan a fürdőkben csak az öltöző-béli versenyekre gerjed Az öltözőbe indult Kabir Bedin
De ottragadt egy kabin-derbin
Iszlám alkatrész van az ügyefogyott énekesmadárban Sííta rugó van
A suta rigóban
A nagytestű mindig kedves hozzá, de a ravasz folyton átveri A fóka ringatja,
De a róka fingatja
Annyira buzi kutya... Ez a bulldog csak botorkál
De boldog, ha benne bot turkál
végezetül ismét két különböző típusú betűegyezős (nem tudom, mi az irodalmi nevük):
A szülő nincs elragadtatva gyermeke új barátjától, ezért eltiltja tőle Látom, buta.
Mától tabu!
Kis növényen veszedelmes szeretkezni A profán parázás:
Apró fán a párzás!
A végezet végezetéül pedig:
Remélem, beválok majd az új tagként itt, de ha mégsem... Ha nem leszek jó topiktárs
Küldök majd egy kárpitost... (se füle, se farka, de csak sikerült beerőltetnem ezt is ide.... öhh...)