arra gondoltam, át kellene adnunk tudásunkat az eljövendő hobbiorvos nemzedék részére, pld tanfolyamokat indítanánk, amelyeken lelkes emberek szívhatnák magukba ismereteink legjavát, továbbá a hippopotamuszi eskű valódi értelmét.
a felvételnek egyetlen feltétele lenne: az orvosi diploma, valamint az annak megszerzésére irányuló vágyakozás totális hiánya
egyébként én az orvoslás/gyógyítás területén egyik legfőbb példaképemnek dr. nicket tartom, bár személyesen sajnos még nem volt szerencsém találkozni vele
egyébként a helyzet az, hogy szerintem megnyithatnánk az első profitorientált jellegű orvosi vállalkozásunkat. külföldre exportálnánk belső szerveket, az aproneten meg az expresszben kereshetnénk olyan embereket, akik fenntartások nélkül megválnak valamelyik páros szervültől, szerintem a társadalom kilencven százaléka bevállalna egy ilyen műtétet. ha meg páratlan szerv kell, hát titokban kivesszük valamelyik vesésből, ha nem mondjuk meg neki nem fogja észrevenni. na, bennevagytok? hetven százalék az enyém, a többit megtarthatjátok.
na ez végülis hasonlít az elképzeléseimhez, bár én valóban csajosabbra gondoltam...a nyílászáró ha lehetne tiffani üveg, hogy mégjobban kifejezhessem rajongásomat a korszakhoz...köszönöm
megbeszéltem a teammel, meg tudjuk oldani, a mellkas megnyitását követően vagy átlátszó csomagolóanyaggal tudjuk befedni a kérdéses területet (ha akarod, lehet az a pukkanós fajta is, viszont ha az összeset kinyomogatod, problémás lehet a csere), vagy megoldható a fedés hajlított plexilappal is, abba kis ajtócskát is tudunk tenni, ebben sokkal biztonságosabban mozoghatsz, viszont jobban karcolódik, mint az ipod nano. extraként a thoraxra és a sternumra apró graffitiket vagy kis strasszokat is kérhetsz, ez várhatóan elég menő lesz a közeljövőben.
ááánem úgy! valami üvegszerűségből, amit a bőrszövet jól körül tud ágyazni, egy kis viktoriánus korabeli ajtócskával, hogy a legjobb barátaim néha meg tudják a legbensőmet érinteni...