Üdv! Ez a hét megint csak nem arró xól h edzésre tudjak menni :((((( és nem az én hibámból! Vasárnap lesz az első olyan meccsetek amire nem tudok elmenni :( Lélekben veletek leszek és telefonon levadászom a történéseket az ottlévőktől! Jövőhét xerdától heti 2 edzés lesz a minimum amin részt veszek /persze ha nem betegednek le a muinkatársaim és nem köpnek bele a levesembe/ Bár nem vagyok 14 éves de felakarok zárkózni :D A bamboocha szőlőt 1 darabig hanyagolom tehát tisztelt fotósok vki mást keressetek sörrel a kezében! Vasárnapra 1 legalább olyan meccset kívánok mindenkinek mint amilyen a hétfői volt! Remélem 1 lovagpallost megmentetek nekem is a csatatérről! Sok szerencsét és mégtöbb TD-t kívánok a Soldiersnek! Mutassátok meg h van helyünk a bajnokságban! Go Soldiers! Go Focsi!
Csak gratulálni szeretnék, és tudok a hétfői meccshez! Meccsről-meccsre hihetetlen mértékű a fejlődés! És csak egy pici hiányzott! De ne legyünk telhetetlenek, fantasztikus volt! Majd legközelebb!
hát, az az igazság, hogy a kreditem értéke nemfeltétlenül a "sok zsozsó" kategóriába tartozik, és nem flancolni akarok hanem játszani...
szóval beérem a 11eHUF-os cipővel is :)
a másik dolog meg, hogy elöször is csak ki szeretném probálni a játékot, ahoz meg nemszeretnék megvenni egy cipőt, mert ha mégsem úgy jönne össze a dolog...
mindenesetre szerintem a közeljövöben elfogok menni egy edzésre, mégha stoplis cipő nélkül is, mert érdekel a téma!
Nagyon-nagyon köszönöm az élményt, borzasztóan élveztem minden pálya mellett töltött percet! Annyira, hogy inkább vissza sem megyek játszani, hanem törzsszurkoló leszek :))) Szívből gratula mindenkinek! Szerettem volna szerdán lemenni hozzátok edzésre, de nem megyek. Nem voltam elég óvatos, és a nem hajló lábam úgy behajlott, mintha jó lenne. Irígykedik a másikra. Fáj, most annyira sem hajlik, mint ez előtt. Igyekszem felépülni és rohanok vissza hozzátok! Ja, offense! Blokkoljatok a futóknak, mert nagyon egyedül vannak ha náluk a labda! Fentről nagyon jól látszott. Ugyanígy a visszahordásoknál sincs meg a blokk! Vasárnap már látni szeretném :) Defense. A nálatok észlelt hibákról a www.hibanelkul.hu lapon olvashattok :)
Sziasztok fiúk, vigyázzatok magatokra! Vasárnapra egy helyet szorítsatok a buszon!
nem kötelező felszerelés a stoplis, de műfű is csúszik, meg a rendes fű is a normál edzőcipőnél, hát még ha vizes is
akkor még a stoplissal is lehet kaparni (lásd 7fő)
még 1 ok amiért jobb ha veszel és nem hagyományos focicipőt, hanem amifocsi cipőt, az amifocsi cipők szára magasabb mint a normál focicsuka, jobban tartja a bokát + más a stoplikiképzése is
nem 1 ökör ára a cipő, már 11.000 Ft-tól lehet venni nagyon jókat, persze a plafon a csillagos ég ha sok zsozsód van és flancolni akarsz
Új fiúk, jelentkezők! Jövő héttől elkezdjük a felzárkóztató edzéseket a nagycsapattól függetlenül. Pénteken edzésen időpont és helyszín hírdetés. Szóljatok olyan 14-19 éves srácoknak is akiket érdkel a focsi. Bennetek van a jövő, benneteket fognak nemsokára ünnepelni. Itt férfi lesz a srácból!
Aki nem tud jönni pénteken, az a fórumon illetve a honlapon olvashat majd az edzések időpontjáról (Soldiers majd egyeztessünk).