Sziasztok Fehérvár környékény keresek olyan szakit aki tudna majd segíteni a mustang blokkom össze rakásban :) Beszerezek még két kuplung lamellát, meg még egy furatás hátra van utána aktuális :) előre is kösz
Már régebben azt hiszem beszéltük, de próbáld ki a Well Done hideg zsíroldót. 700 ft literje, ha felesben higítod vízzel, betöltheted ilyen sprccelőbe, akkor nem fog annyira marni se, gumikesztyűvel ha befújod az alut vele, 2-3 perc múlva úgy leszedi a legdurvább dzsuvát, mint a legtrógereb trinátot, neoluxot a kromofág! :))))
Megjártam ma Kecskemétet, 25-ért árultak egy gyönyörű állapotú 75-ös narancs 23-ast. 2/4500-as, magyar táblával.Vettem gyári plexit a csepptankosra (de annyira nem szép, hogy felrakjam, de egy ezresért csak nem hagyom ott... :))) ) Vettem egy pár ezeréves motoroskesztyűt is, szintén egy ezresért, illetve csepelhez fékkitámasztócsapot.Mustangon csekkoljátok a kipufogó tövében lévő kóckilövődésgátlót! :)Néztem utána itt egy közeli faluban egy Danuviát, papírok nélkül egy huszasért vesztegetik, na azzal nem tudom, mi legyen. Igazából szeretném is, mert Danuviám nem volt még, és egyre jobban tetszenek, viszont elég szűkösen vagyok hely ügyileg. :) De a tankot kivéve egész szép, gyári fényű.Képek:
Nem szabad neki,mivel a csapágyak belső gyűrűjére felfekszik a főtengelyen levő két kiemelkedő rész.Bár nekem a babettámon gázadásra oldalra mozgott a lendkerék mert a főtengely oldalra is mozgott.