Goethe!
tál ó - átló - látó
Ez így hibátlan, és tök jó a háromsorosod :-))
De ha nem is volna tökéletes: hidd el, ez valamennyiünkkel elő szokott fordulni :-)
Szóval csak bátran!
Hol is kezdjem... nos... a tényekkel nehéz vitatkozni. Igen, a mérce... Gyakran magam is úgy vagyok ezzel, hogy már-már megôrjít a tudat, hogy egyszer maga alá temet minket a -saját magunk által kreált- túlzott követelmény. Nehéz dolog, valóban, szembe nézni azzal, hogy csak kapaszkodunk, egyre feljebb és feljebb a szinuszgörbe csúcsa felé, és közben tudjuk, hogy egy ponttól kezdve már csak lefelé visz az út... Iszonyú...
Ezek a műalkotások, -igen, ne féljünk a szótól: MŰALKOTÁSOK- amik itt születnek, sokkal többek, mint versek. És mivel többek, érthetô, hogy nagy feladat megalkotni ezeket. Még nekem sem mindig sikerül tökéletesre, bevallom.
Mindenesetre, kedves FASIRT, nagy dolog az, hogy reálisan felmérted, hogy nem tudsz eleget tenni e topik emberpróbáló elvárásainak. Ôszinte voltál, és ez nagy dolog. Azt tanácsolom, hogy szorgalmasan olvass minket, képezd magad, és akkor talán egyszer Te is eljutsz arra a szintre, hogy szégyenérzet nélkül jelentkezhess soraiddal. Talán. Egyszer.
Danci, mindegyik nagyszerű! Éljen a női mezőny! :)
OLLO, méghogy nyesedékek...? Nagyon jók! :)
Kedves klogg, tegnap is szerettem volna szólni hozzád, de a technika közbeszólt. Az elmúlt hetek terméséhez, csak gratulálni tudok. Fogadd virtuális vállonveregetésemet. Patt-patt! :)
Szia Pisze! Neked is Grat! :)
Egy keveset én is alkottam:
Északi honfitársunk nem szereti a piszkot a lakásban, s ezt ki is nyilnánítja Jelentkezik most a lapp Anikó szólásra:
Szerintem nem való a nappali koszolásra.
A családi focimeccsen az após aggódik, hogy lánya túl erősen rúgta meg a labdával férjét És miután Éva lő,
félve kérdi- Él a vő?
Énekesnek készülő barátnőm nem érti, miért kopácsol annyit szomszédja, de én elmagyarázom Túl hangos e fals gisz Etel,
vékony itt a fal s szigetel.
És egy kín, kis hibával.
A pacinak volt ízlése Csúnya volt a pantalló,
így ledobta Pant a ló.