Sajnálom. Hihetetlen is lett volna, hogy kiadják nálunk a terepes pobjedát és Moszkvicsot. Nem baj megépítem Gaz 69 alvázra. Úgy tudom arra építették a Gaz m-72-őt.
Szépek a képek, de szerintem jobb lenne, ha fűznél hozzájuk valami leírást, személyes benyomásokat, mittmén, így csak olyan, mintha beszórnád őket egy webalbumba. Én is blogolok, és azt látom, hogy akik olvasnak, azok is jobban értékelik ezeket a dolgokat...
Te csak örülNÉL!!! a rengeteg Moszkvicsnak és Pobedának(=Győzelem!), mert időközben a 'Nagymester'(<=Genezis) beismerte, hogy csak mókázott! Én is azt tettem, amikor kiszúrtam a kocsija kerekét, DE! csak egyet! Az könnyen tudná orvosolni, ha nem fűrészeltem volna be a csa- varfejeket! :))))))))))
Én személy szerint örülök a moszkvicsoknak mert a szovjet autókat komázom a legjobban a sorozatban. A különbség valóban elenyésző de mégis van. A T jelzésű taxikat és 4x4-es Pobjedát és Moszkvicsot szerintem sokan vennék. Én tuti, hogy mindet megveszem.
Sajnos az E-bay-en sohasem a valós postaköltséget kell megfizetni!
Jól hangzik 1-2 modell 5-10 fontos ára, de ha egy kicsit figyelmesebb vagy, akkor kiderül, hogy még min. 5-10 fontot rászámol az eladó a postaköltségre. ÉS ami szerintem a legnagyobb szemétség, hogyha mondjuk 3db modelt akarsz venni, akkor 3-szor kell kifizetned a fentebb írt postaköltséget.
Sajnos ezt a módszert kezdik átvenni a Vaterán is...
Az az 54 font az nagyon sok! Nekem egy 15kg-os nagy dobozt (60X60X60) küldek el 74fontért, de ha 10kg alatti lett volna, akkor kijött volna 25-ből!
De hülye vagyok, hát a libafos-zöld!!! Itt van a hátam mögött, ráadásul 2 van belőle. Látszik, hogy péntek van és este. Szar egy hetem volt... Akkor így sajnos nem érdekel, miután megvilágosodtam.