Én Nilsson hosszabbításának nagyon örülök. Szerintem szenzációsan jó játékos, nekem az egyik kedvencem. Továbbá Pechmalbec támadásban azért nem olyan jó eddig mint Nilsson.
Az 1+1 mit jelent, tudja valaki? Én azt gondolom, hogy azt jelenti, hogy 1 évig biztosan a Veszprém játékosa, utána pedig "valakinek" opciója van a szerződés hosszabbítására. Nos, az a valaki az a játékos vagy a klub?
Nyilván csak okoskodás DE: Lauge megy (jó ideje tudni) Petarral nem hoszabbít a klub, pedig lett volna lehetőség, itt azt lehet feltételezni, hogy jön legalább 1 klasszis a kettő helyére
valamint Andreas bár jó formában van, nagyon szeretjük, de szerintem ha itt van Fabregas, Pechmalbec és Sipos, akkor csak akkor hosszabbítasz Andreassal, ha esetleg ennek van egy másik kapcsolódási pontja is, azaz érkezik jó barátja.
Örülök Nilsson hosszabbításának, mert nagyon kedvelem. Viszont éppen ezért aggódom is h ne járjon úgy mint Blago...
Sipit sajnálom. Eggyel kevesebb szerethető játékos és eggyel kevesebb magyar. De Andreas maradásával végképp elfogytak számára a szerepek. Viszont ezek szerint tárgyaltunk vele a hosszabbításról, csak nem sikerült megegyezni?
Egy újabb teljesen értelmetlen, koncepciótlan igazolás: Fabregas annyira dominánsan jó beálló, hogy fontos meccseken sem a Barcában, sem a francia válogatottban nem pihen félidőnként 10 percnél többet. Én már Pechmalbeket is sajnáltam, hogy a tudásához képest kevés játékperce lesz. Bevallom, nem tudom mikor fog jutni Nilssonnak játékidő (különös tekintettel arra, hogy őt védekezésben cserélni kell).
Az is elhangzott már, hogy a pénzeszsák nem feneketlen, ezért - szerintem - ezt a pénzt egy irányítóra (pl. Grondahl), vagy egy jobb- vagy bal átlövőre kellett volna költeni).
Az a Dzsamali, aki évek óta nem játszott és most volt egy pár jó meccse egy közel sem világverő csapatban? Ő inkább Veszprém szint így 30 fölött mint egy Kosorotov akit még a Barca is vitt volna? Érdekes elképzelés! :)
Fabregas: szerintem nem vagyunk kevésbé vonzóak a topjátékosoknak, mint más csapatok, különösen a várható leterheltség/elérhető adózott jövedelem relációjában.